Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.
Свий
X
-
До: Подигравка със зрителите на мача Сърби-България.
Ето и отговора на Гацо Бацов. http://vbox7.com/play:fe6a6d60
Коментар
-
Само не разбрах защо е подигравка?
Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.
Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...
И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
Коментар
-
Само да ми кажеш какво толкова направиха за България,дали направиха нещо в футбола като националите от 1994година или поне нещо горе-долу такова ?Тогава данеби управата да беше по добра от сегашната?Не че сегашната става за нещо,то в България няма никакви управници.А още нещо да те попитам дали управлението на БФС играе на терена или тези смешници?Аз незнам дали играят за Бълария или за парите и?Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеСамо не разбрах защо е подигравка?
Че оня е полудял - ами с право, Бербатов е получил разтежение и после отсъства цяла седмица от английските терени.
Наистина не мога да разбера защо да е подигравка. За мен по-голямата подигравка е са тея псевдо смешници...
И колега, защо да са смешници? Защо всички от националния които играят навън са звезди, а като ги съберат тука и нещо не се получава...ами ако проблема не е в тях, а закостенялото Управление на българския футбол като цяло? Просто неща в/у които да помислиш преди да заклеймяваш някой като смешник, след като той е дал толкова много на държавата ни... Не защитавам никой, но мисля че се изказвате малко неподготвени и афектирани от загубата.
Коментар
-
Отговорът е страхотенПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение

Коментар
-
До: Подигравка със зрителите на мача Сърбия-България.
Аз футбол не гледам,ама слушам хората покрай мен какво говорят и как се присмиват на националитеПървоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеАбе, хора, нямате ли си джипки за каране тук там?
За какво Ви е този "футбол". По-добре си пуснете някое филмче от видеотеката. (може и XXL)

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар