Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ли заслужава този индивид?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ли заслужава този индивид?

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
    Ами тренира си момчето, но му липсва благородство - основна черта на силния мъж. Това е спорт, който облагородява и дисциплинира, но е важно какъв пример ще имаш в началото...
    Тренира си викаш...напиши Галин Релефа в търсачката на VBOX7...и изгледай някое видео докрай...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
      За да не наричам всички вас, които се изказвате негативно по отношение на човека толкова рязко и негативно ще задам един въпрос, на който искам да си отворите честно:

А вие месо ядете ли?

От къде е дошло то? Да не би да расте по дърветата и месарите да го берат? В дивата природа някой хищник като убива животно, то и хищникът ли е за всичките неща, които сте изредили да направите на собственика?

Може да кажете, че начинът, по който се извършва това убийство е жесток. Да, за това съм съгласен. Жесток е. А (например) - прасетата, които убиват с ток? Или кокошките, чиито глави биват отрязвани? Техните меса си ги хапваме (и аз си ги ям) вкусно-вкусно на скара и не мислим откъде и как са дошли... Доста лицемерно.
      Мога да продължа с примери, но няма нужда. Замислете се:

Всички сте прекалено крайни. Цялата "дискусия" тук е като едно махленско псуване на властта в кръчмата.
      Само че аз не знам някой хищник да убива за удоволствие...
      Последно редактирано от cveti; 14-11-08, 09:31.
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Заслужава старо индонезииско мъчение. Пъха му се тръбичка Ф20 в дупенцето вътре в нея се слга бодлива тел и се вади тръбичката, края на телта се заковава за дърво в горат и си отваме
        Ако съм бил краен моля да ме извините, каквото повикало такова се обадило

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Заслужава старо индонезииско мъчение. Пъха му се тръбичка Ф20 в дупенцето вътре в нея се слга бодлива тел и се вади тръбичката, края на телта се заковава за дърво в горат и си отваме
          Добре това ми хареса.

Коментар

За да не наричам всички вас, които се изказвате негативно по отношение на човека толкова рязко и негативно ще задам един въпрос, на който искам да си отворите честно:

А вие месо ядете ли?

От къде е дошло то? Да не би да расте по дърветата и месарите да го берат? В дивата природа някой хищник като убива животно, то и хищникът ли е за всичките неща, които сте изредили да направите на собственика?

Може да кажете, че начинът, по който се извършва това убийство е жесток. Да, за това съм съгласен. Жесток е. А (например) - прасетата, които убиват с ток? Или кокошките, чиито глави биват отрязвани? Техните меса си ги хапваме (и аз си ги ям) вкусно-вкусно на скара и не мислим откъде и как са дошли... Доста лицемерно.

Всички сте прекалено крайни. Цялата "дискусия" тук е като едно махленско псуване на властта в кръчмата.
            Напълно сагласен! Ако на питона бяха дали зайче или пиленце - всичко щеше да си е ок , щото и ние си ги ядеме ама нали е коте и всички недоволни! Аз одавна не мога да рзбера кучетета и котките по висши ли са от другите домашни любимци?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Страхотно и идейно, само дето не ми е ясно от къде са взимали индонезийците едно време бодлива тел
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Тренира си викаш...напиши Галин Релефа в търсачката на VBOX7...и изгледай някое видео докрай...
                Гледах няколко и смятам, че му липсва благородството. Твърде едностранчиво е развит, бих казал патологично дори... Този спорт проповядва всестранно развитие в любителската си основа (дух-тяло-съзнание-душа). Ако погледнеш внимателно поста ми по-горе ще видиш, че съм отбелязал несъгласие с този тип извращаване на идеята...
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Изложбите за екзотични животни съществуват, и много от вас са давали пари за да ги разглеждат. Част от животните в тези изложби ядат само живи животни - не се хранят с месо или мърша. Това важи за видове от Хамелеони, през гущери, някои видове костенурки , змии отровни и неотровни, паяци, крокодили. В екзотичните изложби животните се хранят периодично , и ако изявите желание, може да наблюдавате как се хранят животните, както и да закупите плъх за храна на змиите и да наблюдавате "храненето" цената е 10 - 15 лева ...
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Мисля че сте прекалено крайни. Искате да го убивате , пожелавате му бавна и мъчителна смърт...незнам с какво сте по-добри от него, даже мисля че е обратното.

Като сте били малки нямахте ли приятели съдисти? Надуването на жаби със сламка и затварянето на котки в казани и след това запалване съм виждал доста пъти от деца от квартала. Сигурен съм че и други са виждали. Като са ви били пред очите защо не ги убихте?

Не съм съгласен с постъпката на този човек, и не я одобрявам, но с "убийците" тук съм два пъти по несъгласен.

Към никой нищо лично.

На мен лично ми е интересно да поговоря с тоя тип, да се опитам да разбера какво го кара да прави такива неща. Да го отсвириш и заклеймиш като изрод е най-лесно, един вид бягство от проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Напълно сагласен! Ако на питона бяха дали зайче или пиленце - всичко щеше да си е ок , щото и ние си ги ядеме ама нали е коте и всички недоволни! Аз одавна не мога да рзбера кучетета и котките по висши ли са от другите домашни любимци?

На питона му дадоха зайче. Ти филма гледа ли? А котките са питомни..питомни котки там дето живее кротала рядко се срещат. Има много полски гризачи. С мишки е по нормално да се хранят тези животни. Котките са по висши животни от мишките. Дори и пиленце да му бяха дали пак става, обаче коте... Само извратен човек може да нахрани змия с домашно коте. Няма място за коментари. И само много тъп човек може да пусне тоя репортаж по телевизията.Обмислям да си изхвърля телевизора вече....само тъпотии дават напоследък.
                      Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

А вие месо ядете ли?

Като не разбираш за какво става въпрос или помоли някой да ти обясни, или не пиши.

Във филма виждаме откровен садизъм. ЗАСНЕТ .

Всяка асоциация с филма по-горе и месата, който хапваш вкусно-вкусно е проява на лош вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
                          На питона му дадоха зайче. Ти филма гледа ли? А котките са питомни..питомни котки там дето живее кротала рядко се срещат. Има много полски гризачи. С мишки е по нормално да се хранят тези животни. Котките са по висши животни от мишките. Дори и пиленце да му бяха дали пак става, обаче коте... Само извратен човек може да нахрани змия с домашно коте. Няма място за коментари. И само много тъп човек може да пусне тоя репортаж по телевизията.Обмислям да си изхвърля телевизора вече....само тъпотии дават напоследък.
                          Първоначално публикуван от mistral Преглед на мнение
                          Като не разбираш за какво става въпрос или помоли някой да ти обясни, или не пиши.

Във филма виждаме откровен садизъм. ЗАСНЕТ .

Всяка асоциация с филма по-горе и месата, който хапваш вкусно-вкусно е проява на лош вкус.
                          Явно и двамата не може да проумеете мойта гледна точка. Човекът си храни питона с котенца. Едно бързо търсене във Wikipedia показва, че питонът се храни с ТОВА. С мишки било по-нормално ли? Дали са котенца или мишки/плъхове няма значение. Мишката с нищо не отстъпва на котката. не сте вие тези, които ще определяте с какво е нормално да се храни питона.

Нека повторя: Съгласен съм, че е жестоко да се сенима и след това да се показва по телевизията. телевията е един юридически обект, който иска само да генерира печалби. По всякакъв начин, който не е забранен от закона. Аз лично телевизия се старая да не гледам.

Колкото до асоциацита с месата, които ядем - прасетата, които ядем да не би да ги изчакваме да умрат от старост? Ами бройлерите? Това че не виждаш по какъв начин се "произвеждат" месните деликатеси, не значи че е лицеприятен. От малкото което съм видял според мен не е много по-различно от това, което се вижда.
                          Георги Гатев

Коментар

Истинанта е в тръбата 20мм.

Коментар

Четох, четох и все на псувни ме избива!
                              Първо, според мен отглеждането на опасни животни в домашни условия, трябва да се забрани!
                              Второ, такива ИЗРОДИ, като този идиот са за затвора,ако не и по-лошо!
                              Трето, (като отговор на jkolarov) виждал съм обесена котка от дете, мой съученик. Не само, че го бих лошо, но го накарах и да погребе животното и то пред приятелите ни! Сещаш ли се, дали отново си позволи да го направи?
                              Съдистичните наклонности у някой индивиди са много силно изявени, но те не бива да се толерират, напротив! Обществото в което живеем се нарича цивилизовано и е нормално да се възмущаваме от деяния, като това. Ако на някой му се струва нормално, нека си помисли, дали не е правилно да храним лъвовете в зоопарка с новородени деца!
                              Обществото ни има някакви норми, смятам, че този и други идиоти, нямат място в него!
                              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Жоро това което казваш ти реално е така но тук трябва да отбележим една деиствителност,а именно в България не се отглеждат котки за храна на каквото и да е за сметка на прасета,телета,броилери и тн. подобни,съответно има някаква морални норми в това и едва ли е нормално да бъдат давани котки за храна на каквото и да е било още повече когато това животно не е в естественната си среда.Още по безрасъдно е записването на подобни деяния и показването им публично не смятам че някои би искал неговото дете да гледа това,това вече е малоумщина от страна на правещия го и си заслужава дадено накзание ако е предвидено от закона от там нататък всеки има право да си храни животните с каквото иска стига това да не прескача границите на общо приетото и нормално държание.
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X