Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ли заслужава този индивид?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ли заслужава този индивид?

То такива ненормалници винаги е имало и винаги ще има. "Вари го, печи го, пребий го, убий го" помага само временно, за съжаление. Въпросът е защо БТВ все още съществува.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      То такива ненормалници винаги е имало и винаги ще има. "Вари го, печи го, пребий го, убий го" помага само временно, за съжаление. Въпросът е защо БТВ все още съществува.
      Kолега това не е излъчено по БТВ а по TV2.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Мите, все тая. Всичките гонят аудитория и са готови на какво ли не за да я спечелят.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Мите, все тая. Всичките гонят аудитория и са готови на какво ли не за да я спечелят.
          Така е не го оспорвам незнам защо но почти не гледам телевизий освен дадени предавания по Дискавъри и другите подобни,останалите сами доста по рядко в полезрението и най-вече за фон,сигорно за това не съм налитал на подобни глупости и идиотизми.Подобна на тази простотия по едно врем беше хит из телефоните ставаше въпрос за морга в която се разфасоваха трупове голяма работа беше да я гледаш и като ми се измяха след като отказах да я гледам незнаех какво да мисля аз ли съм сбъркан или нещо народа откача този тип и това филмче потвърждават второто.Но пък ако не се беше появило в медийте едвали щеше да има гласност за това,друг е въпроса от какво съображения дадената телевизия го е пуснала.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

От друга страна пък май е по-добре да си пускат перверзните филмчета из нета,отколкото да влязат в новинарските емисии.Тия имат нужда от трибуна...Но пък чак ефирни телевизии да ги популяризират...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

стига бе хора . свършиха ли хубавите неща за които да говорят по твитата или по лесно се продава лошата новина . та нали популярноста на изродите ги прави по-голями такива. би трябвало да има институции които да се занимават с такива извратеняци . аз неискам такива информации да стигат до мен и семеиството ми ако да ме наричат задръстен след това. писна ми от изроди,гадости . искам спокоен и смислен живот кадето да се доказвам с добри дела .дори това да звучи изтъркано

Коментар

В този смисъл, телевизиите се явяват по-големи извратеняци от оня.

Коментар

Нямам думи...... Така не помня да съм се ядосвал скоро

Между другото не знам дали за такова деяние не се носи наказателна отговорност. Не знам закона как е тук. В Щатите за такова нещо ще му разгонят фамилията.

п.п. А къде са сега всички зооорганизации, дето само реват за защита на уличните кучета и т.н....?
                  Последно редактирано от mistral; 13-11-08, 10:05.

Коментар

Този "индивид" заслужава да бъде наврян при същите тези змии,да го нахапят хубаво и да се помъчи малко,а преди да пукне може и да му сложат серум.
                    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Други ,като Галин Релефа( http://www.vbox7.com/play:37c61b09 ) са бъдещи серийни убийци...
                      Ами тренира си момчето, но му липсва благородство - основна черта на силния мъж. Това е спорт, който облагородява и дисциплинира, но е важно какъв пример ще имаш в началото...
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

Ако имах власт бих постъпил с него по аналогичен начин. Ще го пусна в дивата джунгла гол и неподготвен. Да се оправя.
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За да не наричам всички вас, които се изказвате негативно по отношение на човека толкова рязко и негативно ще задам един въпрос, на който искам да си отворите честно:

А вие месо ядете ли?

От къде е дошло то? Да не би да расте по дърветата и месарите да го берат? В дивата природа някой хищник като убива животно, то и хищникът ли е за всичките неща, които сте изредили да направите на собственика?

Може да кажете, че начинът, по който се извършва това убийство е жесток. Да, за това съм съгласен. Жесток е. А (например) - прасетата, които убиват с ток? Или кокошките, чиито глави биват отрязвани? Техните меса си ги хапваме (и аз си ги ям) вкусно-вкусно на скара и не мислим откъде и как са дошли... Доста лицемерно.
                          Мога да продължа с примери, но няма нужда. Замислете се:

Всички сте прекалено крайни. Цялата "дискусия" тук е като едно махленско псуване на властта в кръчмата.
                          Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                            А вие месо ядете ли?
                            Ям и ще ям, животни отглеждани за целта. Животни, които при нормални условия популацията им щеше да е значително по-малка.
                            Като иска да си храни змиите със жива храна, нека си я отглежда, както например лабораторните плъхове и мишки. И най-важното да не парадира с това.
                            Сигурен съм че там където извличат змийска отрова - едва ли хранят змийте със свинска плешка. Но се прави разумно.
                            Би могъл спокойно да наръси сиренце и да чака мишлета и плъхове сами да влязат в устата на змиите.
                            Аз например искам да гледам хищна рибка, за целта обаче първо ще трябва развъдя страшно много гупи, ще им предоставя убежища и ще се опитам да направя един равнопоставен аквариум. Разбира се за да имат шанс гупите, ще я храня и с месо.

А горките животинки дори не знаят какво е змия още. А някоя голяма котка едва ли ще стои така.

Когато ходя за риба не конщунствам. Ако взема нещо то е колкото да си нахраня семейството и в допустими размери. Много са рядко случаите, когато слагам нещо във фризера. Трябва рибата много да си е заслужавала. Но това не се отнася за платените водоеми. Там уловената риба си я плащаш и взимаш - ако ли не се появява на сергийте.

Ако обаче погледнем философски на нещата, начина ни съществуване (на месоядни и на вегетарианци) като хомосапиенси Унищожава заобикалящия ни свят. За да не я унищожаваме трябва да се върнем в пещерата с препраската и копието. Затова да не изпадаме в крайности.

Става въпрос за показност и излишна жестокост. Ами може да му хрумне утре и детенце да им пусне, като пораснат змийчетата. Сигурен съм, че го гложди любопитството, как е с по-големи екземпляри.
                            Последно редактирано от cveti; 14-11-08, 09:28.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                              А вие месо ядете ли?
                              Ям и ще ям, животни отглеждани за целта. Животни, които при нормални условия популацията им щеше да е значително по-малка.
                              Като иска да си храни змиите със жива храна, нека си я отглежда, както например лабораторните плъхове и мишки. И най-важното да не парадира с това.
                              Сигурен съм че там където извличат змийска отрова - едва ли хранят змийте със свинска плешка. Но се прави разумно.
                              Би могъл спокойно да наръси сиренце и да чака мишлета и плъхове сами да влязат в устата на змиите.
                              Аз например искам да гледам хищна рибка, за целта обаче първо ще трябва развъдя страшно много гупи, ще им предоставя убежища и ще се опитам да направя един равнопоставен аквариум. Разбира се за да имат шанс гупите, ще я храня и с месо.

А горките животинки дори не знаят какво е змия още. А някоя голяма котка едва ли ще стои така.

Когато ходя за риба не конщунствам. Ако взема нещо то е колкото да си нахраня семейството и в допустими размери. Много са рядко случаите, когато слагам нещо във фризера. Трябва рибата много да си е заслужавала. Но това не се отнася за платените водоеми. Там уловената риба си я плащаш и взимаш - ако ли не се появява на сергийте.

Ако обаче погледнем философски на нещата, начина ни съществуване (на месоядни и на вегетарианци) като хомосапиенси Унищожава заобикалящия ни свят. За да не я унищожаваме трябва да се върнем в пещерата с препраската и копието. Затова да не изпадаме в крайности.

Става въпрос за показност и излишна жестокост. Ами може да му хрумне утре и детенце да им пусне, като пораснат змийчетата. Сигурен съм, че го гложди любопитството, как е с по-големи екземпляри.
                              Напълно съм съгласен с твоето мнение и много ми хареса.
                              Последно редактирано от cveti; 14-11-08, 09:30.

Коментар

ИЗРОД! Нещастник! Дано змиите му го нападнат него.И тия телевизии няма ли някой да поеме контрол над тях най-сетне.
                                Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X