Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ли заслужава този индивид?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ли заслужава този индивид?

Аз лично бих го убил,такива хора незаслужават да живеят.http://vbox7.com/play:e933ab4a

-----
    Внимание! Клиповете съдържат сцени на насилие и жестокост. Не се препоръчват за гледане от непълнолетни.
    Последно редактирано от cveti; 24-11-08, 20:06.

До: Какво ли заслужава този индивит ?

идиотия... кво да кажа
    Светът на Владо

Коментар

За съжаление много рядко има възмездие за такива изроди

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
        За съжаление много рядко има възмездие за такива изроди
        Ако знам кадее бих му обявил топла воина

Коментар

Ти да си виждал змия да яде марули?

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
            Ти да си виждал змия да яде марули?
            Е чак пък такива животни?Мисля че не яде котенца или кученца?

Коментар

До: Какво ли заслужава този индивид?

Тази мижитурка има нужда от доктор със сериозна спринцовка и стая с тапицирани стени.Нямам думи поредната идиотия Made in BG.Вобще как може да се допускат подобни извратеняци да се разхождат по улиците.
              Последно редактирано от cveti; 14-11-08, 09:23.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Да яде марули не, но бруталното и според мен прекалено директно показване и акцентиране с нездрав интерес на убииството на беззащитни животинки е неприемливо. Ако трябва да се нахрани змията има къде къде по приемливи начини. Но това си е според мен психично рзтройство. Поредното извращение което може да се измисли и филмира. То един биг брадър стига...
                Навсякъде има идиоти, но някакси държавата се бори с тях (под бори нямам предвид да ги набие) Курсове, терапии, усмирителни ризи...
                Представят ли си ако всеки ненормалник си запише перверзиите и ги пусне в нета...ама като гледам почти сме го постгнали. Тука всеки трябва да блесне с нещо и то ако по нормания свят става с нещо градивно тука цари общата простотия и перверзия- била тя на сексуално, морално, че и политическо ниво.
                Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Много сте крайни, чак да го терпете. Според мен премахването на първичните полови белези ще е достатъчно.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Много сте крайни, чак да го терпете. Според мен премахването на първичните полови белези ще е достатъчно.
                    Принципно да ама аз съм човек на краиностите спрямо такива (хора)

Коментар

Тоя лайнар заслужава само трепане, плитко заравяне, като се сетиш за него го отравяш бой пак заравяне и това да се повтаря постоянно!
                      И за съжеление пак ще е нищо в сравнение с това, което е направил...
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Аз случайно засякох миналата вечер предаването по TV2 ..., добре си мислех да не го гледам, ама пусто и любопитство .... Оттогава доста често това клипче изниква в съзнанието ми, колкото и да не искам ..., то просто изниква ...
                        Няма да коментирам , вие сте го казали преди мене.

П.П. Само погледнах първите 1-2 секунди от линка в първия пост ... В предаването имаше и още няколко клипчета в тоя тон ..., не знам във vbox има ли ги, но не искам и да го изглеждам докрай това
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

един приятел имаше питони гледаше ги за снимки по морето . знам че ги хранеше на 6 дена веднъж с плъхове , мишки. като преди това ги обезпаразитяваше. един негов идиот беше изпил парите за храната и ги беше хранил с котета и кучета. голям бои падна като го улепих ме . а тоз е за психиатрията . може и затвор като гледам какви ги върши .
                          явно убиството на каквото и да е животно или на човек не е проблем за него. гадос . ИЗРОД

Коментар

За съжаление нета отдавна е поле за изява на всякаква паплач...Тоя ,,пич'' е откровен садист.Други ,като Галин Релефа( http://www.vbox7.com/play:37c61b09 ) са бъдещи серийни убийци...

П.П.:Темата май въобще не е за този раздел,очаквах нещо весело
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

момчета откъде се пръкнаха тез изроди . или аз съм ненормален

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X