Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фалшиви патрулни коли по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фалшиви патрулни коли по пътищата

http://www.vbox7.com/play:5a705b81

Някой може ли да ми кажи каква е тази глупост.

До: Фалшиви патрулни коли по пътищата

Мда... има ги много, но от километри личи, че са фалшиви. От момента в който видях първата такава бях сигурен, че ченгетата ще почнат да крият патрулките зад тях.
    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Явно на Господари на ефира не им е стигнало ефирно време да обяснят добре, каква е функцията на картонените патрулки, та ще се наложи аз да го направя.

Това е нова е нов начин за санкциониране на нарушителите и се нарича "патрулка касичка". Дръжките на вратите са с процепи за монети, банкноти и снимки. Ако уважаемият водач си е позволи да наруши правилата за движение, е длъжен да спре при първата срещната картонена патрулка и да се самонакаже са подобаваща сума, която пуска с процепа на касичката. Поради липса на захранване в картонените Астри, фискален бон не се издава. Ако не разполага с необходимата сума е длъжен да пусне снимка на себе си, на автомобила, на нарушението което е направил и на тъща си, в процепа за снимки. Ако не разполага с фотоапарат, в краен скучай може да прати MMS на номер 0987654321 със съдържание, гореизброените снимки.

Освен това, в макетите има техническо нововъведение! Това са единствените Астри с негниещи вежди!
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
        Мда... има ги много, но от километри личи, че са фалшиви. От момента в който видях първата такава бях сигурен, че ченгетата ще почнат да крият патрулките зад тях.
        Еееееее колега, първия път, когато ги видях не си личеше. Все още не съм видял да се крият зад тях и все пак, какъв е смисълът от тях?
        Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:26.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Еми те казаха, че до тези "коли" щяло да има и служители на МВР ,
          но жалко за тези които ще се наложи да стоят по цяла зима на студа до картона
          Следователно ще има и патрулки но тогава идва въпроса за какво са тези фалшиви коли ?
          Последно редактирано от Маги; 03-05-08, 20:39. Причина: Правописна грешка :)

Коментар

Идеята е

1-во да се земат едни пари по едни проекти.
            2-ро кат минеш пет пъти оттам и видиш, че има картон следващия път да има патрулка - "Опа, превишена скорост, господине, к'во ще правиме сега ще пишеме ли или какво?"
            Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 10:55.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Идеята е първоначално до тях да има скрита патрулка. Така никога няма да сме сигурни има ли ченге с хранилка или не. После вече ще сме нащрек и ще намаляваме скоростта веднага като ни влязат в кръгозора.
              Аз одобрявам идеята, но тя няма да всее нужния респект. Кретените дето карат бързо го правят с чистото съзнание че срещу 20-100 лв ще се разминат. На тях от тези макети само ще им е по-добре.
              Обаче ако на такъв макет се сложи "трафипакс" (мисля че се казваше) радар със фотоапарат. После и на тарикатите няма кой да им помогне срещу малка сума (надявам се).
              Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 10:55.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

ееееее колега първия път,когато ги видях,не си личеше.все още не съм видял да се крият зад тях,и все пак какъв е смисълът от тях?
                Личи колега и то доста, по-малки от реален автомобил са, и бялото е доста мръсно и нереално бяло, а за капак всички са наврени на невъзможни и тъпи места, като най-често са закачени за билбордове.
                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Колеги, не съм проверил информацията, просто ви я споделам информативно - между Поповица и Асеновград ме спряха (искрено се учудих, че на този участък може да има пътна полиция, т.к. заради многото дупки става и за офроуд ).
                  Както по-късно се оказа мен ме спрели да се порадват на колата ...
                  А докато си говорихме ги попитах какви са тия коли дето си личи отдалеч, че не са истински. Отговориха ми: "Ти не се притеснявай, те имат камери".
                  Така че, ако някой има време , може да провери за камери ...
                  [B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                    ... най-често са закачени за билбордове.
                    Всичките, които видях тези дни (около 15) са закачени за билбордове на една и съща фирма. Обикновено на самия билборд има агит-табло за внимателно шофиране.

Т.е. в КАТ са намерили начин да източат малко пари към обръча.

Мисля да си открадна едно - искам да укротя движението на едно конкретно място...
                    Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:25.

Коментар

Първоначално публикуван от justify Преглед на мнение
                      ...: "Ти не се притеснявай, те имат камери".
                      ...
                      "И един Мармот завиваше шоколадите ..." Те КАТ-аджиите си говорят каквото им е изгодно, мен два пъти ме спират последните 6 месеца докато карам с 50км/ч и ми показват радар с над 80 и почват да увъртат и да "чупят китки"

А тези "коли" май са нещо като реклама на "РолПласт" (до колкото разбрах те са ги направили и разнесли).

Повече Полиция по-пътищата не съм виждал НИКЪДЕ из света, ние сме НОМЕР 1, и пак всички карат като Джигити??? Странни хора сме и със сигурност правим лошо впечатление на чужденците като преминават страната.
                      Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:24.

Коментар

Вие нищо не разбирате. До тях скоро ще бъдат сложени картонени полицаи.
                        Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Аз пък си мисля, че това са пана за графити...
                          Колко ли още ще издържат чистички и непоругани...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Аз пък си мисля, че това са пана за графити...
                            Колко ли още ще издържат чистички и непоругани...
                            Николко. Вече видях няколко поразени със спрей.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                              Вие нищо не разбирате. До тях скоро ще бъдат сложени картонени полицаи.
                              В момента са в процес на разработка.Все още се използват старите от понички и семки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X