Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фалшиви патрулни коли по пътищата
Свий
X
-
До: Фалшиви патрулни коли по пътищата
Явно на Господари на ефира не им е стигнало ефирно време да обяснят добре, каква е функцията на картонените патрулки, та ще се наложи аз да го направя.
Това е нова е нов начин за санкциониране на нарушителите и се нарича "патрулка касичка". Дръжките на вратите са с процепи за монети, банкноти и снимки. Ако уважаемият водач си е позволи да наруши правилата за движение, е длъжен да спре при първата срещната картонена патрулка и да се самонакаже са подобаваща сума, която пуска с процепа на касичката. Поради липса на захранване в картонените Астри, фискален бон не се издава. Ако не разполага с необходимата сума е длъжен да пусне снимка на себе си, на автомобила, на нарушението което е направил и на тъща си, в процепа за снимки. Ако не разполага с фотоапарат, в краен скучай може да прати MMS на номер 0987654321 със съдържание, гореизброените снимки.
Освен това, в макетите има техническо нововъведение! Това са единствените Астри с негниещи вежди!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнениеМда... има ги много, но от километри личи, че са фалшиви. От момента в който видях първата такава бях сигурен, че ченгетата ще почнат да крият патрулките зад тях.Все още не съм видял да се крият зад тях и все пак, какъв е смисълът от тях?
Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:26.ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Еми те казаха, че до тези "коли" щяло да има и служители на МВР ,
но жалко за тези които ще се наложи да стоят по цяла зима на студа до картона
Следователно ще има и патрулки но тогава идва въпроса за какво са тези фалшиви коли ?
Коментар
-
Идеята е
1-во да се земат едни пари по едни проекти.
2-ро кат минеш пет пъти оттам и видиш, че има картон следващия път да има патрулка - "Опа, превишена скорост, господине, к'во ще правиме сега ще пишеме ли или какво?"Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 10:55.When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
-
Идеята е първоначално до тях да има скрита патрулка. Така никога няма да сме сигурни има ли ченге с хранилка или не. После вече ще сме нащрек и ще намаляваме скоростта веднага като ни влязат в кръгозора.
Аз одобрявам идеята, но тя няма да всее нужния респект. Кретените дето карат бързо го правят с чистото съзнание че срещу 20-100 лв ще се разминат. На тях от тези макети само ще им е по-добре.
Обаче ако на такъв макет се сложи "трафипакс" (мисля че се казваше) радар със фотоапарат. После и на тарикатите няма кой да им помогне срещу малка сума (надявам се).Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 10:55.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
ееееее колега първия път,когато ги видях,не си личеше.все още не съм видял да се крият зад тях,и все пак какъв е смисълът от тях?
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Колеги, не съм проверил информацията, просто ви я споделам информативно - между Поповица и Асеновград ме спряха (искрено се учудих, че на този участък може да има пътна полиция, т.к. заради многото дупки става и за офроуд).
Както по-късно се оказа мен ме спрели да се порадват на колата ...
А докато си говорихме ги попитах какви са тия коли дето си личи отдалеч, че не са истински. Отговориха ми: "Ти не се притеснявай, те имат камери".
Така че, ако някой има време , може да провери за камери ...
[B][COLOR="Blue"]Don't run faster than your guardian angel can fly !!![/COLOR][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение... най-често са закачени за билбордове.
Т.е. в КАТ са намерили начин да източат малко пари към обръча.
Мисля да си открадна едно - искам да укротя движението на едно конкретно място...Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:25.
Коментар
-
Първоначално публикуван от justify Преглед на мнение...: "Ти не се притеснявай, те имат камери".
...
Те КАТ-аджиите си говорят каквото им е изгодно, мен два пъти ме спират последните 6 месеца докато карам с 50км/ч и ми показват радар с над 80
и почват да увъртат и да "чупят китки"
А тези "коли" май са нещо като реклама на "РолПласт" (до колкото разбрах те са ги направили и разнесли).
Повече Полиция по-пътищата не съм виждал НИКЪДЕ из света, ние сме НОМЕР 1, и пак всички карат като Джигити??? Странни хора сме и със сигурност правим лошо впечатление на чужденците като преминават страната.Последно редактирано от cveti; 04-05-08, 10:24.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеАз пък си мисля, че това са пана за графити...
Колко ли още ще издържат чистички и непоругани...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнениеВие нищо не разбирате. До тях скоро ще бъдат сложени картонени полицаи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар