Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фалшиви патрулни коли по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Защо си мислите че производството на тия патрулки е трудно? Кеф ти валяк, кеф ти плоска патрулка.

--------------------------------------------------------------------------
    Сега се досетих, че тия картони сигурно много хлопат като духне вятъра. Хлопел Вектра.
    Последно редактирано от cveti; 07-05-08, 12:24.
    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

До: Фалшиви патрулни коли по пътищата

Аааа "хлопел" Астри са, не им обиждай патрулките, че ще ти се разсърдят по един такъв плосък начин...
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
        Аааа "хлопел" Астри са, не им обиждай патрулките, че ще ти се разсърдят по един такъв плосък начин...
        С тия плоски ръце сигурно удрят и бая силни шамари.
        Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          ...Повече Полиция по-пътищата не съм виждал НИКЪДЕ из света, ние сме НОМЕР 1, и пак всички карат като Джигити??? Странни хора сме и със сигурност правим лошо впечатление на чужденците като преминават страната.
          Не е важно количеството, а качеството. И най-вече къде висят. А те висят на ултра бесмислени места обикновено. А хората се трепят по опасните места.

Висят постоянно например като се тръгне от Гентрална гара към надлез Надежда. А по празниците почти нямаше движение там. Съответно ме спипаха с 82км/ч. Обаче поне не са гадове и не се заяждат за глупости. Щях да изгоря за 1 месец без книжка. Писаха ме само в някакъв тефтер и толкоз.

Обаче самото им местонахождение е безсмислено. По празниците съвсем. Около мен нямаше в какво да се ударя, дори да карах със 160. И дори да исках да се ударя.

Иначе електрониката и компютрите са измислени отдавна. Камерите вече са жълти стотинки. И заплати не им се плащат. Не ги е страх от дъжд, сняг... Не мрънкат. Ама и не са хора на тоя или оня, та да ги манипулираш. Въпрос на желание.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            "И един Мармот завиваше шоколадите ..." Те КАТ-аджиите си говорят каквото им е изгодно, мен два пъти ме спират последните 6 месеца докато карам с 50км/ч и ми показват радар с над 80 и почват да увъртат и да "чупят китки"
            Откакто Кобрата е на предното стъкло този номер не минава..... и се почва с оглед на винетки и стикери за гражданска и преглед та даже и едни нервни ченгета от Дупница провериха триъгълника и аптечката.
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Идеята е

1-во да се земат едни пари по едни проекти.
              2-ро кат минеш пет пъти оттам и видиш, че има картон следващия път да има патрулка - "Опа, превишена скорост, господине, к'во ще правиме сега ще пишеме ли или какво?"
              Напълно подкрепям мнението на колегата (особено първото ), само че като се сетя на какви места са сложени картонените астри ...., ми то и да искат не могат да спрат там патрулка, защото са навряни в едни невероятни треволяци и храсталаци, и освен това разстоянието от пътното платно до канавката е много малко и трудно би могло да се спре там , още повече пък кола да спре перпендикулярно на пътя - просто е невъзможно (коментирам за пътя Стара Загора - Нова Загора). За сметка на това пък сега последния петък си имаше доста и истински патрулки по пътя, но пък баш на Гергьовден нямаше никви такива индивиди никъде
              Абе отчитаме дейност и това е (всичката ни работа е такава)
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                Откакто Кобрата е на предното стъкло този номер не минава..... и се почва с оглед на винетки и стикери за гражданска и преглед та даже и едни нервни ченгета от Дупница провериха триъгълника и аптечката.
                Всъщност и без кобра става. На радара има дата и час.
                Ако часа не им е точен, не могат да те пипнат.

И мен са ме спирали така. И на въпроса ми "С колко карах?" отговора (а междувременно виждам че радара е изключен ): "Ей-сега колегите, дето са те засекли ще дойдат да кажат."

Щеше да с смешно, ако не беше тъжно. Всъщност смешното беше как го насрах тоя наглец. А още по-смешното е че нямаше за какво да се заяде - колата беше на 2 месеца, купена нова от магазина. Позеленя.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                  ...а за капак всички са наврени на невъзможни и тъпи места, като най-често са закачени за билбордове.
                  На 2 метра от земята Но де да знаеш, може пък..
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Поредната глупост,но дори и един живот да спаси,пак е кяр...Иначе решението е ясно и все си мисля че и в КАТ го знаят...Камери до дупка,на всеки светофар,на гъсто по магистралите...Само така ще ни се налее акъл в главите...Така ще се облекчи и трафика в София специално.Тарикатчетата ,дето пререждат,,балъците''по светофарите ще изчезнат.Но и да махнат тъпите ограничения,сложени само за ,,чиста съвест'',щото станала катастрофа и органите,видиш ли взели мерки.Аз съм ,,за'' спазването на ограниченията,но когато са смислени.
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе това малко офтопик, но пък за "тарикатите" е във връзка..

Та ходих уикенда до Гърция за 3 дни. В петък наближавам Кулата и една километрична опашка, някакъв ужас. Но нищо - хубаво време, със свален покрив седим и си кесим.

И както седим всички 6 километра опашка кола до кола по пътя и изведнъж некво "дупе" дава газ в насрещното и отпрашва напред, все едно ние останалите за кеф седим та чакаме.

След него се надъхаха още двама трима и те в насрещното тръгнаха. Гледам в огледалото вече четвърти - пети се надъхал и засили и той в насрещното. От там лек ляв завой и си спирам посредата. Само дето не изхвърча през прозореца тоя. Кви псувни отнесе от жена му, която се возеше до него, не е истина, направо ми се напълни душата

Викам му абе пич, много си бърз нещо, само ние балъците ли ще седим да чакаме, пък ти така биеш изкъсо опашката.. Уу аа бил бързал.. няма такава наглост. И естествено, като видяха, че един се опълчи и скочиха още 6-7 мъжаги от опашката и гледай как никой не мина вече.

Край на офтопика

Иначе камери му е майката наистина. Много бърза, ефективна и практически некорумпируема система !
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

То, че с камери е най-чисто и най-ефективно ясно, ама тогава ще изгорят и връзкарите-"дупетати",чиновници и разни по-"равни" от нас хора.Освен това камера къща не храни защото не вика"-ся ко ша прайм", затова скоро няма да сложат.
                        Николай Папазов

Коментар

те за това ми беше и на мен думата...Не хартиени полицаи,камери си трябват...
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Обаче има и един друг проблем, поради който няма да сложат камери скоро. Със слагането на камери, близо 90% от всички, тъй наречени пътни полицаи, ще станат напълно излишни. И какво правим с 55 000 тъпандури, които до вчера са размахвали лаПалки, а от днес си нямат работа. Трудно е да ги изволниш всичките, а в пълната истина - това би било абсолютно необходимо.

Че те куките само в София са си цяла армия, няма такова количество народ.

Обаче нали се сещате кой от министрите на МВР, нови, стари, бъдещи и пр. има топките да внесе предложение за освобождаване на 80% персонал пътна полиция София Хаха, ще го разкъсат на парчета преди да е довършил изречението.
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Няма смисъл да ги уволняват - да ги сложат да пазят камерите и да дежурят по кръстовищата. Като се счупи светофар или спре тока веднага да регулират движението. Така след като не се употребява палка хранилка - те сами ще си пуснат молбите. Не случайно по американските филми ги плашат, че ще стават регулировчици.
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Междудругото вчера пътувах и преди гр.Кресна (посока София) има такава "патрулка". Погледнах билборда и познайте какво имаше отгоре - камери, две в едната и в другата посока. Дали са истински камери или само корпуси за камери незнам.
                                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X