Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фалшиви патрулни коли по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фалшиви патрулни коли по пътищата

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
    Междудругото вчера пътувах и преди гр.Кресна (посока София) има такава "патрулка". Погледнах билборда и познайте какво имаше отгоре - камери, две в едната и в другата посока. Дали са истински камери или само корпуси за камери незнам.
    Да не ги бъркаш с лампите, които осветяват билборда?
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Няма камери. Няма и да има работеща система с камери. Да сте чували за НеоЛудитите ? ))
      Освен това наличието на камери, в никакъв случай не намалява, количеството пътна полиция. Даже напротив, увеличава се броят полицаи. Само корупцията се ограничава.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да не ги бъркаш с лампите, които осветяват билборда?
        Не ги бъркам с лампите, два корпуса на камери, в Петък ще пътувам пак и ще спра да ги снимам.
        Когато правиха ремонта на пътя Е79, на тунела между Симитли и Благоевград, сложиха камери и от двете страни, защо не знам, но още си седят, а никой не се оплакал да е получил "честитка".
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
          ...Иначе камери му е майката наистина. Много бърза, ефективна и практически некорумпируема система !
          Да не навлизам в детайли, но не си прав. Не всички автомобили "ги лови" камерата.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            Да не навлизам в детайли, но не си прав. Не всички автомобили "ги лови" камерата.
            +1
            Няма добра система, когато работят мнозинство от кофти хора.

Коментар

Добра система е тази, която не зависи от хората, работещи в нея. И топлата вода отдавна е открита. Въпрос на желание и нищо повече.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Всъщност и без кобра става. На радара има дата и час.
                Ако часа не им е точен, не могат да те пипнат.

И мен са ме спирали така. И на въпроса ми "С колко карах?" отговора (а междувременно виждам че радара е изключен ): "Ей-сега колегите, дето са те засекли ще дойдат да кажат."

Щеше да с смешно, ако не беше тъжно. Всъщност смешното беше как го насрах тоя наглец. А още по-смешното е че нямаше за какво да се заяде - колата беше на 2 месеца, купена нова от магазина. Позеленя.
                Нямаше да обяснявам своите неволи, но и мен ме спряха в Дряново с джипа и натоварил на платформа АТВ-тата. Любезно провериха всичко, и любезно се опитаха да се заядат за платформата, ама не успяха /има дребни проблеми по нея стъклото на десния мигач/стоп е малко счупено и лампата на осветлението на номера е изгоряла и до сега не съм я сменил/ и после ми казаха: имате малко превишение на скоростта само 15 км., ама няма да вземаме отношение, гледаме ви 'убав 'жип карате, пък и с бая голям мотор е и много харчи и какъв номер има... То ограничението е 50 км а вие сте с 65. Ето тогава се ядосах, защото преди да ме спрат 1 колега ми присветна, после радара се разписука и аз бях видял ограничение 40 км/ч. и карах с малко под 50 км/ч, защото обикновено до 10 км превишение не спират, а те ще ми минават с номера, че съм карал с 65...
                И се поскарахме те казват, ще пишем акт, а аз им отговарям -пишете.
                Главата на акта беше написана, готова и "свидетеля" се беше вече подписал... Та как после човек да има уважение към контролните органи..
                А и после, като свалих трака от ГПС се оказа, че съм бил с 47км/ч. и тогава са ме спрели. Написах възражение до н-ка на РПУ и сега си чакам акта...
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Нямаше да обяснявам своите неволи, но и мен ме спряха в Дряново с джипа и натоварил на платформа АТВ-тата. Любезно провериха всичко, и любезно се опитаха да се заядат за платформата, ама не успяха /има дребни проблеми по нея стъклото на десния мигач/стоп е малко счупено и лампата на осветлението на номера е изгоряла и до сега не съм я сменил/ и после ми казаха: имате малко превишение на скоростта само 15 км., ама няма да вземаме отношение, гледаме ви 'убав 'жип карате, пък и с бая голям мотор е и много харчи и какъв номер има... То ограничението е 50 км а вие сте с 65. Ето тогава се ядосах, защото преди да ме спрат 1 колега ми присветна, после радара се разписука и аз бях видял ограничение 40 км/ч. и карах с малко под 50 км/ч, защото обикновено до 10 км превишение не спират, а те ще ми минават с номера, че съм карал с 65...
                  И се поскарахме те казват, ще пишем акт, а аз им отговарям -пишете.
                  Главата на акта беше написана, готова и "свидетеля" се беше вече подписал... Та как после човек да има уважение към контролните органи..
                  А и после, като свалих трака от ГПС се оказа, че съм бил с 47км/ч. и тогава са ме спрели. Написах възражение до н-ка на РПУ и сега си чакам акта...
                  Е не ти ли показаха радара? Без това не може.

Иначе с тия възражения трудно се постига нещо. Трябва си съдене. Ама разправията не винаги си струва. Аз се опитвам да направя каквото мога на момента, на пътя (не давам и камък да си строшат главите, камо ли пари - да пишат). После е умряла работа, освен ако глобата/наказанието са големи. Тогава съд до последно.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Е не ти ли показаха радара? Без това не може.

Иначе с тия възражения трудно се постига нещо. Трябва си съдене. Ама разправията не винаги си струва. Аз се опитвам да направя каквото мога на момента, на пътя (не давам и камък да си строшат главите, камо ли пари - да пишат). После е умряла работа, освен ако глобата/наказанието са големи. Тогава съд до последно.
                    Показаха ми радара, сега си прочетох възражението, радара показваше 18.03ч. и 66 км/ч., а в момента в който ми показаха радара и моя тел. показваше 18.03ч., т.е. часовника на радара им е бил напред с 5-6мин поне, защото поне толкова оглеждаха документите ми, застраховки винетки, дали са закрапени здраво АТВ-тата каква опасност за движението на пътя са, ако паднели от платформата и така нататък. А докато се заяждаха с мен другия полицай "проверяваше" бус Мерцедес. И понеже неговия водач не е бил "нарушител", установиха че аз съм виновен...
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Показаха ми радара, сега си прочетох възражението, радара показваше 18.03ч. и 66 км/ч., а в момента в който ми показаха радара и моя тел. показваше 18.03ч., т.е. часовника на радара им е бил напред с 5-6мин поне, защото поне толкова оглеждаха документите ми, застраховки винетки, дали са закрапени здраво АТВ-тата каква опасност за движението на пътя са, ако паднели от платформата и така нататък. А докато сезаяждаха с мен другия полицай "проверяваше" бус Мерцедес. И понеже неговия водач не е бил "нарушител", установиха че аз съм виновен...
                      Ето че сам се сещаш за какво иде реч. Оня им е бутнал, а те са решили и теб да глобят. Нагличко нали?

Коментар

На всеки един билборд, под който има патрулка, в горния ляв ъгъл има по 1 камера във всяка посока.
                        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          На всеки един билборд, под който има патрулка, в горния ляв ъгъл има по 1 камера във всяка посока.
                          ....която камера няма кабели, спирах да гледам 1 билборд, няма антенка, но това не и пречи да е безжична и няма и радар вграден в нея, а беше хубаво да ги има.
                          Но 1 път на 200-300 м. от такава склупторна група имаше истинска астра с работещ радар и полицаи. Аз намалих заради сигнала на моя антирадар и не им станах плячка, а освен това си бяха спрели "пациент" за обработка.

Коментар

И като ти пратят снимка от камерата с превишена скорост ще напишеш обяснение.

"Докато пътувах по път X забелязах до пътя съмнителна кола приличаща на полицейска но изглеждаща като направена от картон и тъй като се притесних за сигурноста си рязко подадох газ за да осуета спиране от лица представящи се за служители на мвр (под формата на картонени манекени)"
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                              И като ти пратят снимка от камерата с превишена скорост ще напишеш обяснение.

"Докато пътувах по път X забелязах до пътя съмнителна кола приличаща на полицейска но изглеждаща като направена от картон и тъй като се притесних за сигурноста си рязко подадох газ за да осуета спиране от лица представящи се за служители на мвр (под формата на картонени манекени)"
                              МНОГО МИ ХАРЕСА ТОВА!
                              Днес сутринта като минах покрай билбора забелязах /не спрях, че валеше проливен дъж, само намалих/, че няма осветление, и този и съседния билборд, може би в тази част на пътя няма изобщо захранване, а няма отгоре и слънчев панел за осигуряване на захранването на камерите. Според мен цялата работа е пунта Мара.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                                Хубава ли е камерата? Как е свързана и къде?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X