До: Относно вируси и простотии ...
А този толкова дразнещ и труден за изчистване вирус/червеи който изключваше компютрите след 1мин и се криеше по мониторите не се ли прекратяваше деиствието му с една командичка написана в command prompt и представляваща следния текст "shutdown -a"?
Спомням си че доста пъти когато ми се е появявало това съобщение съм се спасявал така и после известно време нямах проблеми.
А този толкова дразнещ и труден за изчистване вирус/червеи който изключваше компютрите след 1мин и се криеше по мониторите не се ли прекратяваше деиствието му с една командичка написана в command prompt и представляваща следния текст "shutdown -a"?
Спомням си че доста пъти когато ми се е появявало това съобщение съм се спасявал така и после известно време нямах проблеми.

.
. След осигуряване и на нормален кабел DVI към DVI, както и на телевизор с HDMI вход и HDMI кабел, бе установено, че всеки от компонентите сам по себе си, както и всякакви комбинации на два от тях си бачкат нормално... Ама като се подредят в тази комбинация и проблема става. Да не би на вируса да не му е стигнало мястото да се запише само в кабела или преходниците и да се е разделил на три части? Егати, гадинките
Коментар