Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неловки ситуации.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Неловки ситуации.

    Подобна случка от ученическите години .Свършва пиенето и един приятел отива до тях за ракия.Замота се тоя нещо и звъня у тях.
    -Шопе ти ли си бе ? (наследил е прякора и гласа на бащаси )
    -Да .
    -Айде бе ще идваш ли ?
    -Ще дойда след около час, че сега гледам един филм.
    -Абе педерас заспал , няма да висим тук 5 човека и .......
    -Прощавайте да не търсите Стоян ?

    Случка от преди 10-тина дена във Лас Палмас.Трябва да напрявя адски остър,почти обратен завой за да вляза в малка пресечка .Въртя геврека и набивам спирачки понеже две дърти кокошки си лафят зад ъгъла на средата на пътя.Изгледаха ме лошо и продължиха разговора.Зад мен взеха да се нервят и да бибиткат понеже съм задръстил главен път.Свиркам им но тия дори не ме поглеждат.Форсирам двигатела-гледат лошо.Свалих джама и изкрещях с пълно гърло на български на по-близката
    - Махни са ма свиня !
    - Е , хубава работа сега ! ми отговори тая също на български .
    - Стана ми малко кофти за жената но така или иначе вече бях започнал с приятелски слова та си довърших в същия дух и заминах ухилен до ушите оставяйки приказливите женици на страшната им вина.
    Последно редактирано от droba; 22-11-09, 15:51.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

    Коментар


    • #32
      От: Неловки ситуации.

      Преди 3 години, когато се учех да карам сноуборд на Узана и бях стигнал до момента в който усещам, че имам контрол върху всичко/ незнам дали сте забелязали, но винаги има такъв момент, когато човек учи нещо ново/. Та отивам да си взема кафе, но не като нопрмалните хора да си свалят ските или сноуборда, ами направо на прозорчето. Вече наближаващ се приготвям да спирам и в този момент изкача едно детенце на около три годинки. И за да не го блъсна се блъснах в едно пласмасово кошче, което се чупи и забива на носа на борда. Вече подминаващ чайната се блъснах във фургона, който е гардероб. Паднах по гръб и си викам ей добре,че е голяма суматохата и никой не ме видя, чувам Анета да ми вика " Генчев какво правиш".А аз легнал със стърчащ борд и кошче на него. И всички се обърнаха, видяха ме и разбраха как се казвам. Следвачия път купих кошче, ама не го сложиха,а го прибраха. И до края на сезона постоянните клиенти разказваха на другите от какво е дупката в кошчето.
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

      Коментар


      • #33
        От: Неловки ситуации.

        Случка на Раковски - неделя по никое време. Заглеждам се в една витрина - това добре- ама решетката е зад стъклото. Този факт съм го забравил явно защото в стремежа си да погледна в ъгъла на витрината се навеждам напред. Чува се невероятен тъп удар на тиквата ми в стъклото... славейчета, звездички - всичко накуп.
        Отдръпвам се леко и виждам на отсрешня тротоар един които седи до колата си и ме гледа - и почва да се хили ..
        аз гледам сконфузено, ама и на мен ми стана смешно. Човека се кискаше така яко че докато си отключваше колата си изпусна ключовете. За беля отдолу имаше решетка на канал и ключовете заминаха.
        Посмияхме се и двамата този път. Човека замина да си зима резервните, а аз по пътя си като и двамата се превивахме от смях. Е, мен малко ме понаболяваше главата ..

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X