Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неловки ситуации.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неловки ситуации.

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Хъм... Явно не ви се е налагало да обяснявате на чужденец, че клекалото на бензиностанцията е вид тоалетна, а не е открадната тоалетната чиния...
    Че тоя ако го пуснеш в гората ще се насере в гащите бре...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      Аз имам два случая, на ски, при влизане в гората за ходене по г.н.
      и непредизвикано тръгване на ските по посока на пистата, ама не са много за разказване....!!!
      Това на много хора ще им се стори лъжа но аз съм бил свидетел на същия инцидент на Банско но преди 8-9 години, едни студенти бяха на ски курс ама начинаещи и ако искаха тоалетна трябваше да се спуснат до лифта и после отгоре да дойдат до групата и ..... та въпросния субект беше една студентка паднахме от смях я тя пищеше движеики се напряко по пистата ....

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Само дето катеричките, наоколо изпаднаха в ужас
        при звуха на чупещи се орехчета
        и рева ми........

малейййй - и двете ли счупи???????

не го вадя от контекста - ти сам си го написал

Коментар

Навремето, колеги от БНТ , си направиха майтап с мен, като казали на приятелката ми по телефона, " Няма го , отиде да избират обувки с гаджето му ". Доста време ми трябваше да и обясня, че става дума за майтап.
          Аз пък им " отмъстих " като набарах саковете им, с които се връщаха от командировка, в петък следобед, извадих пликовете с употребявано бельо, и лекичко нацапах слиповете с червило. След това прибрах всичко, сякаш нищо не е било. Да ама хората бяха семейни. Стана такъв скандал, че ми се наложи да давам банкет, и да обяснявам на побеснелите им жени, че става дума за отмъщение , майтап. Някои и до днес не вярват !
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 26-11-07, 17:04.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
            Навремето, колеги от БНТ , си направиха майтап с мен, като казали на приятелката ми по телефона, " Няма го , отиде да избират обувки с гаджето му ". Доста време ми трябваше да и обясня че става дума за майтап.
            Преди време, след обява във вестника и интервю назначихме на работа нов колега. Да, ама колежката занимаваща се се с конкурсите объркала нещо и след около 2 седмици се обажда в къщи на човека да го кани на интервю. И попада на жена му.

Скандалът е бил класически: "ти кого лъжеш че си постъпил на работа и къде ходиш всеки ден от сутрин до вечер!?!"

Коментар

Хубава тема, ама се зачудих кой по-напред да си спомням. Тук всеки би имал доста да разказва...

---

Преди години към края на казармата ме командироваха за месец и нещо в едно поделение КЕЧ. Момчетата бяха предимно циганчета и турчета и за повечето от тях имам добри впечатления.

Забелязах, че едно момче диктува писмо до жена си на свой приятел. И понеже нямаше кой знае какво да правя в онова поделение, "апостолски" реших до помогна по въпроса за грамотността (между другото тогава младите неграмотни бяха много по-малко, отколкото днес).

За начало питах един Васко, кои са неграмотни, а той печално ми отговори: "Оооо, много са..." и все да ги изброява и добави "И ето този" за един Райчо, който точно беше отворил вратата.

И се приближавам аз до Райчо, и му викам тактично: "Така и така си тук, имаш време. Би ли искал, ако ти помогна, да се научиш да четеш и пишеш?"

Той направо застина - като ударен - и после ревна: "Кой? Аз ли!!! Аз имам осми клас и съм електроженист седми разряд! А ти какво можеш, бе, фазан смотан!" И тъй нататък.

В това време Васко и още неколцина направо се съдираха от смях. Не ми остана нищо друго освен и аз да се засмея, после се засмя и Райчо, и всичко си беше в ред.

А неграмотно се оказа само онова момче, което диктуваше онова писмо. Предполагам, че така и се уволни - неграмотен.

Поздрави!
              Искам България чиста!

Коментар

Наредили са те като РубикКуб-че...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Наредили са те като РубикКуб-че...
                  Определено! За да го помня толкова добре след толкова години...
                  Искам България чиста!

Коментар

Навремето, колеги от БНТ , си направиха майтап с мен, като казали на приятелката ми по телефона, " Няма го , отиде да избират обувки с гаджето му ". Доста време ми трябваше да и обясня, че става дума за майтап.
                    Аз пък им " отмъстих " като набарах саковете им, с които се връщаха от командировка, в петък следобед, извадих пликовете с употребявано бельо, и лекичко нацапах слиповете с червило. След това прибрах всичко, сякаш нищо не е било. Да ама хората бяха семейни. Стана такъв скандал, че ми се наложи да давам банкет, и да обяснявам на побеснелите им жени, че става дума за отмъщение , майтап. Някои и до днес не вярват !
                    Нали не обичаш да се обясняваш много,как въобще си го направил?!

Коментар

Най неловката ситуация беше ,когато видях снимките с теб и твойта придружителка Браво Ники,бъди все такъв пич на място..ама защо е нужно да объркваш живота на хората.Не ми пука това което пиша,никой не ме познава

Коментар

В една от бившите ми работи (голям футболен клуб) колегите бяха наредили около бюрото ми огромно количество празни бутилки от алкохол... А точно тогава имах важна среща...
                        Фоайето на Леге осъмна с некролози на всички колеги - от Великия вожд до административния директор Напомниха ми го скоро на едно парти)))
                        Добре, че почти всички носеха на майтап
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз ако тръгна да пиша всички случки,няма и седмица да ми стигне.Но ще ви разкажа една.Имах едно гадже от далече,само лятото идваше тука.И естествено като дойде се бяхме осамотили в моята стая.Да обаче майка ми е в нас на долния етаж(баща ми за мой огромен късмет го нямаше,поне аз така си мислех).И я бях инструктирал така:Аз пускам филм на компютъра,ако чуеме външната врата да се отваря,се привеждаме в седнало положение и гледаме филма,ако чуеме вратата на стаята само слизам от тебе и гледаме филма в легнало положение.Тогава за щастие нямахме намерение да оставаме без дрехи(само това липсваше).И така филма си върви,тя му обръщаше повече внимание на него отколкото на мен,но няма значение.Обаче по едно време майка ми отваря външната врата и не я затваря,отваря вратата на моята стая,а на мен ми се чу че се отваря външната.Леглото така е разположено,че като се влезе от вратата,се вижда какво има на него.Аз се изправям да се услушам и какво виждам .Майка ми срещу мене.А тя само каза "кво правите вие бе".И аз "гледаме филм"да обаче като погледнах монитора,филма отдааааавна беше свършил и се беше задействал скриин сървара.И тогава тя каза "я ела за малко".А аз сигурно почервенел от срам излизам а тя в другата стая.и ми каза "баща ти каза да му намериш диск за шлайфера".Аз много учуден защо не потхвана въпроса как ни завари(все пак тогава нямахме 1намерих един диск,и и го дадох,после като и кажех че излизам с въпросното момиче,следваше:"да не правите глупости ей " .По голям срам оттогава не съм изпитвал,надявам се и да не изпитам никога повече.
                          harley davidson-fan

Коментар

Преди 5-6 години, на първи април, баща ми реши да се изгаври жестоко. Разхождам се аз из нас и гледам:
                            Баба ми седи в банята и души някакви мои боксерки. Показва ми ги, женицата и какво да видя- омазани с л***а. Да ама не мирише. И баща ми идва и вика, очуден и притеснен: Бе ти не порастна ли вече за такива работи, болен ли си, какво има.
                            Слад 1 час стрес и срам, баща ми призна- намазал ги е с влажно какао (вид и консистенция- оригинални) и ги оставил в банята.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Като бях малък по Коледа редовно ходех до елхата да търся подаръка си.Един ден по обяд хубаво беше натрупало и продължаваше да вали сняг.Баща ми с трепет ми каза, че имам подарък под елхата.Аз естествено зарадван бързам да видя получил ли съм исканото се качих да погледна.Останах смаян.Чакаха ме учебниците ми по български език и математика.
                              Тоя бъзик няма да го забравя сигурно никога.
                              ---
                              Долния пост ме сети кога са накарах по телефона на бащата на един съученик по погрешка.Тогава чаках приятеля си да ми донесе едно нещо, но той отишъл при баба си и телефона го оставил в тях.Само като усетих вдигане от другата страна почнах да чета морал, но по едно време се обади учтив глас "Той е при баба си, аз след малко слизам" и аз си прехапах устните.Поне баща му излезе точен човек с коментара "Няма нищо, не се притеснявай".
                              Последно редактирано от Redo; 19-11-09, 23:15.

Коментар

Издънки много, ама най-голямата беше на времето като обърках приятелката с майка и. Ау. Много си приличаха гласовете им.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X