Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Знам го.
    Метелица се казва, ама струва едни пари...зае...брави.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
      Че то тогава ще стане танк бе мъжки
      Е баш де да се мъчи по малко и да минава навсякъде ,то с тия разчанчени редуктори къде ли ще мине и колко време ще издържат!Иначе ентусиазма е забележителен...,аз обаче бих заложил на това от Тигър хънтъра,по кефи и си е сериозно,сигурно щото съм се катерил на верижни покрай баща ми едно време,та си ми харесват,а от това творение ще съм по проходим и с Дългата Фронтера и летни гуми,даже и у калните пътища из нивята.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Я не му спамете проекта на 6traka бе мискини! Я вижте, че има последователи (бъги от Трабант ). Написах два реда там и ме обвиниха, че се заяждам.

п.п. А пак се зарадвах, че вече всичко е готово. Туууу ..
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Момчета, извинявам се, че ни в клин ни в ръкав се обаждам,но вчера разчиствайки вилата, намерих читаво магаре за Трабант и го Подарявам, зная,че не е мястото на темата тук, ама, ако модератора сметне ,че не е за тук да трие. Намират ми си и бая части, не ги подарявам, затова свиркайте на лични, да не спамим темата.
          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

https://m.youtube.com/watch?v=996GLwnF1iY Имаше и тест драйв,няколко пъти.Утре ще е в снега,чакам да натрупа.

Коментар

Бравооооо! Най-после!

Коментар

Завърна се!!!

Целият форум очаква с нетърпение пътните тестове !
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  Завърна се!!!

Целият форум очаква с нетърпение пътните тетове !
                  Тестовете на сухо бяха с добри резултати.Коментар за тях-бавно движение ,смяна на всички предавки за 20мт.

Коментар

На трупчета изглежда добре, ама ако се завреш в някои гадни коловози, или легнеш по корем в някоя мазна кал-тези дългите вериги отдолу(дето предават към задния мост) ще се скапят.
                    Измисли им ако не някакво затваряне в кутия, поне защита-да не опират в земята ако легне машината по корем.

И чакаме тестове на сериозен терен, в снега може и с лека кола с вериги.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

...а мнозина му се присмиваха на човека.
                      Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Чакай, още не се знае дали няма да е за смях наистина.

Щото едно е да направиш задвижване на стационарна машина, а друго е на кола която е предназначена за гаден терен.

Иначе и аз ще се радвам ако нещото се движи и работи добре, че и аз съм от тази порода-да се направи работещ прототип с минимални средства и максимално използване на "каквото има в гаража и железарията"
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Продължавам да твърдя, че това творение е малоумно на всички нива. Като почнеш от захвата на джантите и стигнеш до системата за задвижване.
                          Нормално е преди да стане писатель, чукчи да почете, мъничко поне.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За смях- едва ли. Дори всичко да му се провали още на първото трасе то поне ще знае, че го е направил сам с малко средства и в лоши условия.
                            Всичко това е по добре от колкото да "открадне кокошките на баба Пенка" или "да се напие и/или сбие в кварталната/селската дискотека" и.т.н.
                            Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Аз пък му се кефя на това колко е упорит. На това как тегли майната на всички форумни писачи. Не се обиди на никой, а след една година се появи със сглобена четириколка. И аз виждам че не става за каране, но си представям каква джипка ще си спретне съвсем скоро с мерака и ентусиазма си. Той сам ще се убеди кое е правилно и кое не. Просто е по-твърдоглав дори и от Кольо.
                              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Аз пък му се кефя че още е жив и здрав и предлагам да пише тук поне по веднъж на две седмици да не го мислим толкова.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X