Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Свий
X
-
От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП
Стига сте спамили на човека в темата !
Ще звънна на Ясен и ще ви се стъжни .
Когато е готов ще ви изненада (НЕ) приятно .
Вярвам в натуралната гениалност на тоя ЧОВЕК - и рано или късно ще ви сложи в джоба си .
Очаквам да видя обновения МУ продукт .
И ще съм първия , който ще го подкрепи морално.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнениеСтига сте спамили на човека в темата !
Ще звънна на Ясен и ще ви се стъжни .
Когато е готов ще ви изненада (НЕ) приятно .
Вярвам в натуралната гениалност на тоя ЧОВЕК - и рано или късно ще ви сложи в джоба си .
Очаквам да видя обновения МУ продукт .
И ще съм първия , който ще го подкрепи морално.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Защо нещата трябва да са толкова извратено сложни за една ПРОХОДИМОСТ,!Що не шибна на Трабанта едни вериги и да приключиш агонията,то планки, болтчета, тръбички ,венци,вериги,извратено е !Комплект ленивци,комплект звездочки,некое друго търкале ,едни вериги и си готов ,па завиването ще го измислиш,не е толкова трудно,за твоя инженерен гениииии!!!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеЗащо нещата трябва да са толкова извратено сложни за една ПРОХОДИМОСТ,!Що не шибна на Трабанта едни вериги и да приключиш агонията,то планки, болтчета, тръбички ,венци,вериги,извратено е !Комплект ленивци,комплект звездочки,некое друго търкале ,едни вериги и си готов ,па завиването ще го измислиш,не е толкова трудно,за твоя инженерен гениииии!!!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Аз му предложих за вериги още в началото.
Не е трудно и проходимостта е значително по-добра.
И ленивци и звездочки, всичко става от джанти и трабантови колела с гуми.
Вериги от транспортна лента и пей сърце.
Аз отдавна мечтая за такъв проект за полето, но "свободното време" не възпира.
Ето колко е просто:
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар