Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАБАНТ-ТРАНСФОРМЕР-ДЖИП

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Тип ,,Вежен'' или ?
    Ха ха батка голяма си драка, ще са тип CO. Нищо не думаш за моя ход ,ще мога ли да отида и да се върна до язовира.

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
      Не съм пробвал все още нищо,казах това за каретата защото бях го виждал някъде,оригинално беше,не самоделка.А за синхрото и бмв ,имах предвид че се слага двигател голф със синхро 4х4,но само двигателя с двете предни полуоски.Назаде кардан и диф с полуоски от бмв.Казвам го защото в момента едни приятели от една авто морга правят това на един трабант.
      Кажи на твоите приятели да сложат заден мост от Синхро,а не от БМВ,защото ПЧ на задния диф на Голфа е 1,05:1,а най- бързия диф на БМВ е 2,65:1 и е такава рядкост и скъпост че нема на къде,не че има някакво значение при разлика повече от 2:1..Ще се получи ефекта на "разтегляне" на това дето правят...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
        Ха ха батка голяма си драка, ще са тип CO. Нищо не думаш за моя ход ,ще мога ли да отида и да се върна до язовира.
        За отиването-със сигурност ще отидеш-по надолнището е лесно.Мисли за връщането...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Кажи на твоите приятели да сложат заден мост от Синхро,а не от БМВ,защото ПЧ на задния диф на Голфа е 1,05:1,а най- бързия диф на БМВ е 2,65:1 и е такава рядкост и скъпост че нема на къде,не че има някакво значение при разлика повече от 2:1..Ще се получи ефекта на "разтегляне" на това дето правят...
          Е ше сложат различни гуми бе, еуементарно е.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Немаше да е сетя...

Коментар

Немаше да е сетя...
              Шот си проЗД
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Те и така бяха направили,отпреде 16ки,задни 15ки. Там поне имат избор на кви ли не части.И две други бъгита имат,ама всичко е направено така кот от дет са хванали са го сложили.

Коментар

Аз ше чакам с нетърпение да видя това двигателче как ше се справи с всичките железа. Па после знае ли се?? Може па да почна да си търся такова за мене! Е в краен случай може и две да търся де.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    Аз ше чакам с нетърпение да видя това двигателче как ше се справи с всичките железа. Па после знае ли се?? Може па да почна да си търся такова за мене! Е в краен случай може и две да търся де.
                    Ами започвам сериино производство,и ето щи дам едно две и на теб Ето нещо интересно.http://www.youtube.com/watch?v=6316EydFh_g
                    Последно редактирано от 6traka; 24-01-14, 12:27.

Коментар

Щрака,явно не си пробвал,ама да знаеш,че 2 или повече кръстати карета НЕ МОГАТ да раборят последователно без да има между тях централна съчма.И следователно различен корпус,в който да се постави.На нея ролята и е да държи конструкцията да не се "замята" радиално.Затова по-горе са ти написали за повдигане на джипки...По принцип съществуват такива карета.Има ги и в скрапа.Разгледай полуоска от Баркас.Принципно няма нищо,ама нищо общо какъв е мотора на Синхро,а още повече системата 4х4 на ВАГ с който и да е модел на БМВ.Да го имаш в предвид...
                      Привет,кога го писа това за баркаса?Преди доста време се занимавах с един барко,ама баш пък полуоска не съм гледал.Аз не можах да намеря никви фотоси на таква полуоски.Ако ти се занимава може да ми покажеш някой снимка,така за обща култура.Те все пак тези три марки траби ,вартбург ,барказ са роднини де му се вика.Доста ги тача .

Коментар

Ми...нямам снимка.Пък и нещо не намирам.Може някой колега да пусне...

Коментар

Това изглежда нема да се изметне и да ти строши колената. Само изглежда. Да го завъртиш на 90 гр. с карета според мен не е удачно . Ма ти си знаеш - колената са си твои .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:barkas.jpg
Прегледи:1
Размер:98.9 КБ
ID:5556698
                          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                            Това изглежда нема да се изметне и да ти строши колената. Само изглежда. Да го завъртиш на 90 гр. с карета според мен не е удачно . Ма ти си знаеш - колената са си твои .

[ATTACH=CONFIG]674354[/ATTACH]
                            Да точно за този тип каре споменах че съм виждал.Може и да се получи.Вижда се и спомената съчмата между двете кръстачки,явно като помисля тя не позволява да се мятка самото каре.
                            Последно редактирано от 6traka; 25-01-14, 19:33.

Коментар

Явно да...

Коментар

Сещам се за едно много добро решение за моята цел,но трудно постижимо.Почти всеки от вас има моторна косачка-тример,там задвижването е баш за мене.То е на принципа на навити в двете посоки жила няколко броя в броня.Говоря за НЕ механичния привод от центробежния съединител до главата с жилката или ножа.Гледах по нешенал джеографик едно предаване точно за този тип задвижване,търсих схеми и снимки нооо...не.http://www.stihl.bg/%D0%9F%D1%80%D0%...210/FS-38.aspx Имам я същата.
                                Последно редактирано от 6traka; 25-01-14, 20:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X