Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смешни снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Смешни снимки
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеДа блокираш вход, гараж, магазин или изобщо някой, е като да ти се изакат пред вратата и да ти кажат: "еми нямаше къде другаде, те всички така правят"
Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Коментар
-
Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнениеХубави разсъждения, ама зависи от коя страна на монетата си.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеИма си закони у тая държава. И някой да ми държи сметка, че съм паркирал законно, ама пред къщата му нек'си...селско е доста...меко казано...
Sent from my Lenovo P1ma40 using TapatalkWG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеКое е селско не разбрах аз?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеУлицата е на всички, включително и този участък пред дома ти. Ти имаш право да паркираш там, колкото всеки друг. Обикновено на село няма проблеми с паркирането и всеки паркира пред собствената си къща. От това се е зародила презумпцията, че мястото за паркиране пред дома ти е изключително твое право. Това е "селското".
Sent from my Lenovo P1ma40 using TapatalkWG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеУлицата е на всички, включително и този участък пред дома ти. Ти имаш право да паркираш там, колкото всеки друг. Обикновено на село няма проблеми с паркирането и всеки паркира пред собствената си къща. От това се е зародила презумпцията, че мястото за паркиране пред дома ти е изключително твое право. Това е "селското".Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеДа не се мъчите. Не всичко е това което се вижда.
[ATTACH=CONFIG]897070[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]897071[/ATTACH]
Ам че тъй де, учебни помагала има вътре
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар