Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смешни снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Смешни снимки
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКато е частно да прави какво си иска ,така ли?Кой извършва контрола върху това енерго и по-принцип за всичко в нашата татковина?Няма смисъл да коментирам че всеки прави каквото си иска и когато си иска!
Всичко по-горе в една дума!
-Безнаказаност!
Почти съм сигурен че не държавата се е заела да асфалтира точно този път, ама както и да е...
Няма ли местни колеги да споделят? Че май до скоро беше на чакъл въпросния участък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнениеКак ли някой вечерта не го е отнесъл???
Ами пътО оФцифялно не бил пуснат още, ама бързали с усвоението на едни средства,
пък местното Енерго си го прехвъргало от джоб в джоб...
Демек Пенчо пак позна числата от тотото.
И те това е резултата!Последно редактирано от dedoKoko; 13-10-16, 18:21.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПочти съм сигурен че не държавата се е заела да асфалтира точно този път, ама както и да е...
Няма ли местни колеги да споделят? Че май до скоро беше на чакъл въпросния участък.Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеАми пътО оФцифялно не бил пуснат още, ама бързали с усвоението на едни средства,
пък местното Енерго си го прехвъргало от джоб в джоб...
Демек Пенчо пак позна числата от тотото.
И те това е резултата!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеДядо Коко ти си виновен за спора,уточнявай ги тези неща! И както казах по-горе,нещо ме съмняваше че това е действащ път с това жаре!Че има малоумници-има,но чак толкова!.
Ама факт е, че пуснат, непуснат, Пенчо вече го е сефтосал.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПочти съм сигурен че не държавата се е заела да асфалтира точно този път, ама както и да е...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеАко се шибна в стьлба кого сьдя?
И кьде е тоя стьлб?
Между с. Славовица и с. Ветрен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеИ кьде е тоя стьлб?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение...По- вериятно е тебе да те осъдят...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеМежду с. Славовица и с. Ветрен.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеОт Сан Диего тръгваш към Хонолулу и караш направо, подминаваш Хонолулу и още 10-12хил мили...
В обратната посока е с около 6000 мили по-близкоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар