Не, не е от соца. Маргарет Нолан, във филма "Давайте, момичета !" На който не сме се радвали през соца, но е от същата серия като "Давай, каубой !", който се въртеше по кината ни с години, и ни дари с култовия диалог:
- Тези момичета танцуват непристойно ! Скандално ! Вижда им се бельото ! Бельо на розички !
- Е, и какво толкоз ?
- Е как какво ?!? Аз дори на жена си бельото не знам как изглежда !
- Е, не се безпокой. То не е на розички.
- А ти откъде знаеш ?!?
- Аз...всъщност - бързам. Закъснявам. Довиждане.
- Къде е виждал бельото на жена и този... А ! Сигурно го е видял окачено да съхне...
Не, не е от соца. Маргарет Нолан, във филма "Давайте, момичета !" На който не сме се радвали през соца, но е от същата серия като "Давай, каубой !", който се въртеше по кината ни с години, и ни дари с култовия диалог:
- Тези момичета танцуват непристойно ! Скандално ! Вижда им се бельото ! Бельо на розички !
- Е, и какво толкоз ?
- Е как какво ?!? Аз дори на жена си бельото не знам как изглежда !
- Е, не се безпокой. То не е на розички.
- А ти откъде знаеш ?!?
- Аз...всъщност - бързам. Закъснявам. Довиждане.
- Къде е виждал бельото на жена и този... А ! Сигурно го е видял окачено да съхне...
Гена, мацката е Маргарет Нолън и в момента е на малко над 70... Сцената е от филма Carry on Girls, който пък е 1973-та.
Благодарско за инфото! Признавам, че я потърсих в гошето по изображение и научих името, но.... същевременно ми се отвориха такива страници, че бях позабравил за кака/леля Марги..
Но кадърът си го бива, де...
Коментар