Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сефте на стари години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сефте на стари години

И свикна ли вече. Аз имам чувството, че ми пречат.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

абе, братко, не се оплаквай - в момента, в който пиша това, тоже съм с цайси..

Е, не се умира от това , ама неудобството, да си опъваш ръцете, за да прочетеш нещо, и кефа, да нахлузиш очилата, и да си четеш нормално...

Ако ти пука толкова, как изглеждаш, еле на тия лазарници, ще си вземеш ултраскъпи пенджури, от които ще се впечатляваш предимно ти , и тези, които знаят колко струват..

Ама струва ли си?

Или за перушината по кубето ...

Ами отдавна я няма - приличаме си с храм-паметника...

Е, и какво?

Единственото неудобство, е, че трябва да ходя през зимата с шапка, че ми е възхладно..

Ама от това не се мре..

На тия години, че и повече, далеч не очаквам да ми порастнат руси букли, или да да гледам като сокол, или да ми растат нови зъби..

Нека да сме реалисти , и да се кефим на настоящето, щото перспективата не е по-розова..

Честити ти нови очички - чети си и се радвай на всеки нов ден - на началото му, на живеца в него, на края му, на оптимизма от утрешния..

Щото инак... алтернативата била неприемлива - верно е..

Жив и здрав бъди - от сърце!!!

Коментар

Не му мисли. Нормално е .Все пак сме подминали 40 . И с хапчета ще се вдига самолета,и жлъчки ще се обаждат ,така,че се радваи на живота какъвто и да е .

Коментар

От 4-5години ги турих пущините а преди това виждах и през дрехитеЗа друго се сетих аз си правих два чивта очила и не знаех че рамките са с различна ценаИ там в очиларницата едни девойчетасе усукаха около Дъртия глупакТези рамки харесват ли Ви?Атези а тези?Не не тези по ви отиват!И баламурнякът мига на парцали и накрая колко струва;Едните очила 70лева а другите половин диоптър „да се ташкарим като карам“90лева.Като казах колко са ми излезли ми се смяхаТа внимавайте
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            От 4-5години ги турих пущините а преди това виждах и през дрехитеЗа друго се сетих аз си правих два чивта очила и не знаех че рамките са с различна ценаИ там в очиларницата едни девойчетасе усукаха около Дъртия глупакТези рамки харесват ли Ви?Атези а тези?Не не тези по ви отиват!И баламурнякът мига на парцали и накрая колко струва;Едните очила 70лева а другите половин диоптър „да се ташкарим като карам“90лева.Като казах колко са ми излезли ми се смяхаТа внимавайте
            Ти си супер Мен за 1чифт ме усукаха 250лв

Коментар

За пръв път почувствах проблем с очите миналата година, докато връзвах ситни куки за риболов. След няколко дни, на пазара видях сергия с цайси. Очиларят ме пита "за какво са ти?" - "за връзване на кукички" - "а, ето избери си" и ми подава няколко очила и парче вестник. Та така се снабдих с "дзъркели в кутийки", по 2 лв. броя.
              А колкото до вдигането на ...., или "самолета", както неточно го беше нарекъл някой по-горе, няма връзка с очилата. Не го ли вдигаш само с мисъл - и с кран не можеш го вдигна!
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                А колкото до вдигането на ...., или "самолета", както неточно го беше нарекъл някой по-горе, няма връзка с очилата. Не го ли вдигаш само с мисъл - и с кран не можеш го вдигна!
                От един момент нататък самолета става полуавтомат. С ръка го вдигаш пък сам си пада . Ама дай боже пълната автоматика да се скапе след 90-те .
                ПП Откъде тръгнахме, въртяхме, сукахме и пак до самолета стигнахме. Ей няма да се оправим, както казва другарката ми.
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Като стана дума за самолета, ще си позволя да цитирам по памет, моя приятел Борис (известен тук като Tramp). Та Борис заяви, че стюардесите трябвало, с голи гърди, да защитят пилотите, от толкова тъпа реклама...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Като стана дума за самолета, ще си позволя да цитирам по памет, моя приятел Борис (известен тук като Tramp). Та Борис заяви, че стюардесите трябвало, с голи гърди, да защитят пилотите, от толкова тъпа реклама...
                    Вярно, че е тъпа.Представям си какъв ефект ще произведат момите строени в една редица и в описаното състояние. Що самолети ще се вдигнат... Абе аз хубаво пуснах темата в раздел спам ама ...
                    Гледайте какъв интелектуален заряд струи от модела с очилата...
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Pretor; 22-02-10, 10:43.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X