Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сефте на стари години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сефте на стари години

Днес ми беше за първи път...На стари години. Чукнах 43 лазарника и най-накрая и на мен ми се случи. Тръпнах като първолак. Поглъщах жадно всичко около себе си. Милите и усмихнати хора, които съпреживяваха с мен този незабравим миг, сякаш ми говореха с очи: "Разбираме те и знаем как се чувстваш.Честито!". И момичетата, които ми показваха кое как да направя, всяка гледаше да ми помогне за този паметен момент...
    Идилията свърши в момента, в който милите момичета ми казаха сметката. Такава ми била поръчката - хелиоматик, антирефлексни, нам кви си стъкла, рамка ... Погледът ми се замъгли, а офталмолога, който беше в магазина само това чакаше. Още едно прегледче? Не благодаря казах. И без това вече станах разноглед. Удари ме направо в бъбреците. А уж не боляло...
    Та така.Вече очите ми не са девствени. Поръчах си първите очила. На стари години. И как да не запомня първия път...
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

До: Сефте на стари години

Жив и здрав да си!!!

Коментар

Това да ти е проблема. Жив и здрав!
      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
        Днес ми беше за първи път...На стари години. Чукнах 43 лазарника и най-накрая и на мен ми се случи. Тръпнах като първолак. Поглъщах жадно всичко около себе си. Милите и усмихнати хора, които съпреживяваха с мен този незабравим миг, сякаш ми говореха с очи: "Разбираме те и знаем как се чувстваш.Честито!". И момичетата, които ми показваха кое как да направя, всяка гледаше да ми помогне за този паметен момент...
        Идилията свърши в момента, в който милите момичета ми казаха сметката. Такава ми била поръчката - хелиоматик, антирефлексни, нам кви си стъкла, рамка ... Погледът ми се замъгли, а офталмолога, който беше в магазина само това чакаше. Още едно прегледче? Не благодаря казах. И без това вече станах разноглед. Удари ме направо в бъбреците. А уж не боляло...
        Та така.Вече очите ми не са девствени. Поръчах си първите очила. На стари години. И как да не запомня първия път...
        Уф,наборче,аз се дръшам в кръста,ама докога...
        Зверя се в монитори,капе сегиз-тогиз масло/бензин във фаровете,вади доктора няколко пъти стружки от флекса-сметката явно е неминуема за плащане.
        ...ама поне ще изглеждаш "ентелегентен"...,имало разправят и млади люцерни за косене,падали си по диоптри и сребристи коси...
        Пробвай ако има сгода,па сподели-може и наборите ти да поошетат маалата...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Уф,наборче,аз се дръшам в кръста,ама докога...
          Зверя се в монитори,капе сегиз-тогиз масло/бензин във фаровете,вади доктора няколко пъти стружки от флекса-сметката явно е неминуема за плащане.
          ...ама поне ще изглеждаш "ентелегентен"...,имало разправят и млади люцерни за косене,падали си по диоптри и сребристи коси...
          Пробвай ако има сгода,па сподели-може и наборите ти да поошетат маалата...
          Диоптрите вече ги докарах, макар и минимални (те отстрани едва ли се забелязват колко са), със сребристите коси за сега не мога да се оправя.Пусти ген.Пък ако взема изкуствено да си ги докарвам, да не се наложи да отварям тема за ново сефте . Пък за полската работа си прав. Ливадата не ще молитва, а коса (ако мога да перефразирам).
          Та сега мисля и една доцентура да запиша. Пък във ВУЗ-а какви ливади има...Само кото си помисля и ми се увеличава очното налягане .
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Диоптрите вече ги докарах, макар и минимални (те отстрани едва ли се забелязват колко са), със сребристите коси за сега не мога да се оправя.Пусти ген.Пък ако взема изкуствено да си ги докарвам, да не се наложи да отварям тема за ново сефте . Пък за полската работа си прав. Ливадата не ще молитва, а коса (ако мога да перефразирам).
            Та сега мисля и една доцентура да запиша. Пък във ВУЗ-а какви ливади има...Само кото си помисля и ми се увеличава очното налягане .
            При зор от оттърване,спрямо лсх/ливадо-спасителни хАлименти/-пусни едно ЛС.
            При мен гена е обратно-пропорционален на твоя-почти не остана кестеняво,съде коса-жена ми беснее,че не съм визуализирал чичко-ни корем,ни аеродром на кратуната.

Коментар

Ще пусна.Тъкмо ще си разделим отговорността .
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Честито,ама не се притеснявай-не си нито първия,нито последния,здраве и късмет да има.

Коментар

Я да не ви пука. Цивилизацията е напреднала - има и бастуни, има и слухови апарати, има и гинкго-билоба, има и виагра. Само да му се живее на човек.

А пък като гледам дядо ми, дето на 87 не ползва нито едно от четирите - явно има и поле за изява в тази насока.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

А пък като гледам дядо ми, дето на 87 не ползва нито едно от четирите - явно има и поле за изява в тази насока.
                    И висшо ли кара...,да ни си декан там...

Коментар

Дълго време е преподавал във ВИММЕСС, мисля, че общуването със студентството е допринесло

Коментар

Да си здрав и щастлив и хич да не ти пука за такива работи. Поздрав от мен.
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

А честито тогава,не бой се,това не е болка за умиране,и аз нося вече от една седмица,а пък то за цената да не говорим,200 лв....,незнам си там както си писал антирефлексни и незнам си какво още,но поне има файда от тях.
                          (0+)
                          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

..... Поръчах си първите очила. На стари години. И как да не запомня първия път...
                            Тъй, тъй и дедо станах "четириочка" преди няколко седмици че и колега съфорумник подпомогна делото , ама си е гот Преди като правех нещо бях като Ван Гог пред платно за рисуване сега мога да разглобя електромотор без да се дъпам на всяко болтче по два метра назад за да фокусирам....а и "Макс" е прав за достолепието на очилата
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От две години бая се опитвам да фокусирам, за да чета вестник. Ама съм се заинатил. И засега единствената мярка, която взимам е да не чета вестници. Щото диджей с очила . Кофти..
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X