Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сефте на стари години

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сефте на стари години

Ох на батя дечицата! Младеж! А аз вече втора година съм с очилца.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      ...... Щото диджей с очила . Кофти..
      Звънни пък ела тайно и без да ни видят ще ти дам да пробваш моите може и да ти хареса....не за вестник, ама да не бъркаш дисковете....пък и някъде в тъмното да не влезеш в спалнята на комшийката,а не при жена си
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Що се косите като това са бели ядове. Аз ги нося от 12 годишен (а вече съм на 35 ) и съм така свикнал, че не ми прави впечатление. С всичко се свиква, а това си е толкова нищожен проблем. Ако косата не реже люцелната, тогава е по лошо.
        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Очилата и алкохолът различават човека от животното... Казват, че лошото идва, когато мъжът започне да вижда надалече и да пикае наблизо

Коментар

За сега струята я докарвам. Имаше един филм Опасна тяга май беше. На моменти имах чувството, че някой ме е снимал в действие. Особено като гасяха по-високите етажи .
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Не се притеснявай, не си сам... Преди няколко години ми ги изписаха... Почти винаги ги нося с мен... било в джоба, било в чантата. Нося ги, но не ги слагам, зер бива ли да заблуждавам хората с интелигентен изглед...

П.П. Лошото на възрастта е, че нещата които ни се случват за пръв път, стават все по-малко, но пък за сметка на това се научаваме да ги ценим...
              Последно редактирано от giorgio; 19-02-10, 08:19.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Жив и здрав да си , колега!
                Докато се будиш втори , т.е. косата коси и докарваш струята , няма страшно.
                Вземе ли човек да се буди първи...
                ...макар че , рано или късно и до това сефте се стига
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз вече за наблизо почвам да ги свалям-нося ги от 7 клас.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    П.П. Лошото на възрастта е, че нещата които ни се случват за пръв път, стават все по-малко, но пък за сметка на това се научаваме да ги ценим...
                    Прав си. Нали имаше една мисъл, че животът не се мери с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни. Не че като сложа очилата ще ми спре дъха , но въпросът както правилно си разбрал е за нещата, които се случват за първи път.
                    Като се замисля когато човек е по-млад възприема нещата по емоционално, непринудено и първично, докато с напредването на възрастта започва да ги възприема много философски, да търси в тях задоволство, успокоение или душевен мир. Абе щеше ми се да напиша нещо много дълбоко, ама пусто като очилата ми ще са готови чак утре след обяд...
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Днес си взех придобивката. За мое съжаление, колкото и да не ми се вярва има разлика с тях и без тях.
                      Първа изненада.Като отворих вратата на фурната да надничам вътре излезе топъл въздух и цайсите се запотиха.Явно очилата са дефектни.Сега ще пробвам стъклата на удар и рамката на опън и ако и при тези изпитания се издънят отивам и ги връщам. Аман от дефектна стока. Ама пък важно е сефтето. Оттам нататък бройката няма значение.Дано жена ми не чете форума, че ще се изпотят не само очилата.
                      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                        Днес си взех придобивката. За мое съжаление, колкото и да не ми се вярва има разлика с тях и без тях.
                        Първа изненада.Като отворих вратата на фурната да надничам вътре излезе топъл въздух и цайсите се запотиха.Явно очилата са дефектни.Сега ще пробвам стъклата на удар и рамката на опън и ако и при тези изпитания се издънят отивам и ги връщам. Аман от дефектна стока. Ама пък важно е сефтето. Оттам нататък бройката няма значение.Дано жена ми не чете форума, че ще се изпотят не само очилата.
                        Ти май търсиш Нирвана,в диоптрична версия...
                        Жена ми,като прибира аватара през есенно-зимния сезон,все ручи,че цайсите и били базов модел-без чистачки.
                        А във фурната се тараши с лъжица,какво виждаш е последното,което ще вкусиш.
                        Манджата се опитва,друже/за визуална преценка си има обекти,цайси-майси,както дойде/.

Коментар

Така е, ама пуста липса на опит.
                          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                          LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                            Така е, ама пуста липса на опит.
                            Аз пиша от хълма на високото и неизживяното,но определено ще имаш ЛС в близко/или по-близко време.
                            Жена ми най-много да сподели-"...не са скъпи,ама ти отиват",та ще ползвам сродна душа за напътствия...

Коментар

Ти пък намери от най-препатилия съвет да търсиш
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

А аз си ги поръчах лятото 2009г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X