Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заради едно TAXI тези обезличиха джиповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз па такива реклами изобщо не гледам. Заради крайната им глупост и безидейност. Както никога няма да си купя олио на което пише че е без холестерин. Тия които лъжат и където няма нужда ще лъжат във всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
      Точно така, и при мен си оставиха така, добре че имам навика да проверявам после дали е направено както трябва.
      И при мен се е случвало. За това си мисля че там е проблема.Идвата накрайника бяха забравили.чудя се как издържаха два дена по чукарите на Копривщица.
      ЕИ ХОРА ДОВЕРЯВАЙТЕ СЕ НО ПРОВЕРЯВАЙТЕ

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        А рекламата е архитъпа.
        Е, все пак е правена от/за американци(най-вероятно)...
        А за майсторите и забравените накрайници - един път, след смяна на гуми се появи едно тракане... Изпочудих си чуденето какво става...
        Като проверих на двете предни джанти болтовете се развъртаха на ръка, имаше само по един стегнат... Той после майстора изгони чирака, ама аз ходих на работа с тая кола тогава (130 км извънградско)...

А за клипчето - сега погледнах и коментарите към него, има го и в YouTube - 99% от хората коментират, че това е "the biggest load of biased rubbish I have ever seen..."
        Специално за quadra -
        hmmm... and I wonder where the wrangler is in all of this. Oh yeah the hummer didnt want to get embarassed so the wrangler wasnt invited to this event.
        Yeah. I agree this is hummer propaganda. Where's the Jeep Wrangler Rubicon?'
        Обаче ей-този взема черешката - Everyone knows Land Rovers only do important things. Баси, този ще ме накра да си сменя подписа...
        Ето как се прави такъв клип, само че стилно, не по американски - http://www.youtube.com/watch?v=pSh9uwITqVM
        A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Чакай сега да ти кажа че майсторите от съответния сервиз бяха забравили да затегнат едното предно колело на една друга кола с която ходих по чукарите и извънградско... Та явно нещата там куцат...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
            Давай да гледаме.

http://www.g-class.org/mb/forums/thr...=2768&posts=21
            в сайта на руснаците пише ,че е 5.5 AMG ама не.По важно е какво е направил с хамърите /в коша/и какво си е оставил -танк.
            B+

Коментар

Преди 15 години един тарикат италианец беше направил едно трасе през което не минаваше нищо друго освен УАЗ.
              Не, че не беше дилър на УАЗ в Италия, но поне не изпозваше толкова евтини похвати..., и толкова грубо !!!
              И продаваше добре, между другото,.. УАЗ-ки!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                в сайта на руснаците пише ,че е 5.5 AMG ама не.По важно е какво е направил с хамърите /в коша/и какво си е оставил -танк.
                Тва V8 за заблуда на врагът ли е

Коментар

еми 5,5 amg е осмак.с три версии досега.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Няма ли дупки по пътищата в тая Калифорния ??

Мисля си тованещо на "Бат Арни" не друса ли много с тези 22 цола джанти.То в Калифорния дупки нямат ли си ?? И с тези три тона ако мине през малка неравност, после ще трябва изправяне на джантите май.
                    Изобщо кой е най големият разумен цолаж, за гъзарски джанти на един джип само "on road", без да ставам абонат на Голди ??
                    Аз мисля че 20' е предела, при 770 мм диаметър на оригиналните гуми на моя джип.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда
                      еми 5,5 amg е осмак.с три версии досега.
                      Прочетох по на горе че е V12

Коментар

Re: Няма ли дупки по пътищата в тая Калифорния ??

Първоначално публикуван от Nik Nikolov
                        Мисля си това не друса ли много. И с тези три тона ако мине през малка неравност, после ще трябва изправяне на джантите май. Изобщо кой е най големият разумен цолаж, за гъзарски джанти на един джип само "on road", без да ставам абонат на Голди ??
                        Зависи в коя държава ще караш
                        За България при здрави джанти и височина на гумата 10см мисля няма да е фатално. Още повече че доста джипове се продават серийно с такива.

Някои чувал ли е отзиви за джиповете които карат серийно 20"

Коментар

SUV

Това с 20' фабрични джанти, джипове ли са или С емейно УВ еселителни автомобили ?
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

100% джипови
                            Иначе сметката е елементарна. Ако искаш да увеличиш диаметъра на гумата увеличаваш цолажа на джантата без да променяш височината на гумата.

Коментар

Ето реклама на едни други таксита...

http://www.youtube.com/watch?v=FaIqj58SdZE

Коментар

Ще кажа само едно - ЕБАСИ НЕКАДЪРНИТЕ ШОФЬОРИ!
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X