Аз па такива реклами изобщо не гледам. Заради крайната им глупост и безидейност. Както никога няма да си купя олио на което пише че е без холестерин. Тия които лъжат и където няма нужда ще лъжат във всичко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заради едно TAXI тези обезличиха джиповете
Свий
X
-
И при мен се е случвало. За това си мисля че там е проблема.Идвата накрайника бяха забравили.чудя се как издържаха два дена по чукарите на Копривщица.Първоначално публикуван от quadraТочно така, и при мен си оставиха така, добре че имам навика да проверявам после дали е направено както трябва.
ЕИ ХОРА ДОВЕРЯВАЙТЕ СЕ НО ПРОВЕРЯВАЙТЕ
Коментар
-
Е, все пак е правена от/за американци(най-вероятно)...Първоначално публикуван от quadraА рекламата е архитъпа.
А за майсторите и забравените накрайници - един път, след смяна на гуми се появи едно тракане... Изпочудих си чуденето какво става...
Като проверих на двете
предни джанти болтовете се развъртаха на ръка, имаше само по един стегнат... Той после майстора изгони чирака, ама аз ходих на работа с тая кола тогава (130 км извънградско)...
А за клипчето - сега погледнах и коментарите към него, има го и в YouTube - 99% от хората коментират, че това е "the biggest load of biased rubbish I have ever seen..."
Специално за quadra
- hmmm... and I wonder where the wrangler is in all of this. Oh yeah the hummer didnt want to get embarassed so the wrangler wasnt invited to this event.Обаче ей-този взема черешкатаYeah. I agree this is hummer propaganda. Where's the Jeep Wrangler Rubicon?'
- Everyone knows Land Rovers only do important things. Баси, този ще ме накра да си сменя подписа... 
Ето как се прави такъв клип, само че стилно, не по американски - http://www.youtube.com/watch?v=pSh9uwITqVMA Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
Чакай сега да ти кажа че майсторите от съответния сервиз бяха забравили да затегнат едното предно колело на една друга кола с която ходих по чукарите и извънградско... Та явно нещата там куцат...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevДавай да гледаме.
http://www.g-class.org/mb/forums/thr...=2768&posts=21
в сайта на руснаците пише ,че е 5.5 AMG ама не.По важно е какво е направил с хамърите /в коша/и какво си е оставил -танк.
B+
Коментар
-
Няма ли дупки по пътищата в тая Калифорния ??
Мисля си тованещо на "Бат Арни" не друса ли много с тези 22 цола джанти.То в Калифорния дупки нямат ли си ?? И с тези три тона ако мине през малка неравност, после ще трябва изправяне на джантите май.
Изобщо кой е най големият разумен цолаж, за гъзарски джанти на един джип само "on road", без да ставам абонат на Голди ??
Аз мисля че 20' е предела, при 770 мм диаметър на оригиналните гуми на моя джип.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
-
Re: Няма ли дупки по пътищата в тая Калифорния ??
Зависи в коя държава ще карашПървоначално публикуван от Nik NikolovМисля си това не друса ли много. И с тези три тона ако мине през малка неравност, после ще трябва изправяне на джантите май. Изобщо кой е най големият разумен цолаж, за гъзарски джанти на един джип само "on road", без да ставам абонат на Голди ??
За България при здрави джанти и височина на гумата 10см мисля няма да е фатално. Още повече че доста джипове се продават серийно с такива.

Някои чувал ли е отзиви за джиповете които карат серийно 20"
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар