Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заради едно TAXI тези обезличиха джиповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заради едно TAXI тези обезличиха джиповете

Една силно тенденциозна реклама ,на нещо дето е ни рак ни щука
    http://video.google.com/videoplay?do...0&q=mercedes+G
    B+

Е те на това му викам ..ПРОСТОТИЯ >>>!!!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

това вече сме го гледАли... и си е забранено като вид реклама /злепоставяща конкурентите/... според мен клипа не е официален - забележете дори в рекламите на прах за пране, "конкурентния" продукт е без етикет, защото ако покажат конкретен продукт, съответният производител ще ги осъди за злепоставяне и уронване на престижа на марката...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

и ся от жълтата джипка слиза Бате Арни и пребива сички лоши !
        после се жени за дивачката от джунглата, която намира до една от бетонните рампи, .. и тя била наследница на богати аристократи и била загубена преди години в гората ....

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
          и ся от жълтата джипка слиза Бате Арни и пребива сички лоши !
          после се жени за дивачката от джунглата, която намира до една от бетонните рампи, .. и тя била наследница на богати аристократи и била загубена преди години в гората ....

Бате Арни от 3 години кара G 6.3 12V AMG-грозно червен цвят с 22 цола джанти.Имам и снимков материал.
          B+

Коментар

Давай да гледаме.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

"рекламата" е тъпа, тенденциозна и стара, но на такива неща се ловят Купувачите
              А и като ле замислиш - геометрическата проходимост на Н2-то е добра, големи гуми, голям двигател, не лоши предавки... има си и свойте дадености е има и недостатъци, ама не може само тях да гледаме, а аз своя избор съм направил (за сега) та на реклами не кълвА
              П.С. Не ме разбирайте грешно, но ако някой ми подари някоя Н1-ца или Н2-ка няма да му откажа ще врътна еднон две кръгчета и ако много издразнявт ще ги продам

Коментар

Няма да си слагам теглич. Ще ми се развали геометричната проходимост.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Няма да си слагам теглич. Ще ми се развали геометричната проходимост.
                  Вярно (аз моят го махнах Веднага)! Но каква е връзката с темата???

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                    Но каква е връзката с темата???
                    Едното от препятствията, на което всички освен великия Н2 остъргаха задни брони.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Тази "реклама" я разобличихме преди време но не е лошо да го правим всеки месец защото е безочлива лъжа. А хората гледат и копуват. И после като затънат в блатото се чудят от къде да намерят танк докато Самураите обикалят около тях.
                      Всеки джип може да мине през този "полигон"

Коментар

Тази "реклама" я разобличихме преди време но не е лошо да го правим всеки месец защото е безочлива лъжа. А хората гледат и копуват. И после като затънат в блатото се чудят от къде да намерят танк докато Самураите обикалят около тях.
                        Всеки джип може да мине през този "полигон"
                        Точно, и вместо в саундтрака да си пеят "на-на-на - нааа"
                        по добре да запеят - "и шарниири, и и рейки, е е е - кашкавал....."
                        http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                        Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Е, ти пък сега. Това са си същите шарнири и рейки от донора - Тахо/Събърбан - не съм чул някой до сега да е казал че са слаби техните, напротив, носи им се славата на едни от най-здравите в това отношение. И ако искаш да ме апострофираш с онова видео на което на Н2 му се събраха колелата, замисили се дали после дадоха какво е станало всъщност, може да се е извадил кормилен накрайник щот не е бил затегнат (замалко и на мен да ми се случи ама е тема на друг разговор). А рекламата е архитъпа. Най-комичното са колелцата на Диското, чудя се как върви по асфалта с тези микроскопични търкалца без да му закачат дифовете... да бяха му сложили 10" от Мини Купър, на негов фон Хамъра щеше да изглежда още по-як...
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen - Dezki

Точно, и вместо в саундтрака да си пеят "на-на-на - нааа"
                            по добре да запеят - "и шарниири, и и рейки, е е е - кашкавал....."

Е-е-е-е Не е точно така. На всеки може да се случи. Тва са изключения.
                            аз все си мисля че там някои си беше оставил ръцете.
                            Ама верно смешно си беше

Коментар

Е-е-е-е Не е точно така. На всеки може да се случи. Тва са изключения.
                              аз все си мисля че там някои си беше оставил ръцете.
                              Ама верно смешно си беше
                              Точно така, и при мен си оставиха така, добре че имам навика да проверявам после дали е направено както трябва.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X