Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря, Колеги, за новите ми гуми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Благодаря, Колеги, за новите ми гуми!

При 90км/ч, на Марианка километражът показва 80.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Да, да.... Макса ми е обяснявал за какво иде реч
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        При 90км/ч, на Марианка километражът показва 80.
        Ми, ако има ГПС-навигация,
        винаги ще си знае точната скорост...!

Коментар

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
          Ми, ако има ГПС-навигация,
          винаги ще си знае точната скорост...!
          Аха, на мене със старите гуми (255/60/15) километража ми показваше с 3км/ч повече от GPS-a. Сега като я качих на 235/75/15 разликата е 4км. ама в обратна посока.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
            Спарки, мислех да ти звънна и на теб да се похваля, но ми омръзна на който звънна да ми казва "Знам, знам, хихихих айде да са ти честити и много кал..." все от тоя род и накрая се чудех на кой да звънна, че да ми отговори така: "Наистина ли! Честито!"
            Mарианке на мен трябваше да се обадиш аз незнаех Джанго ми каза снощи,ако знаех с кеф щях да се включа и аз в изненадата ,а иначе честити ти нови гумета с кеф да цепиш мрака тоест калта по баирите с тях.Скоро ще има мероприятие при нас в Копривщица ако имаш желание можем да ги пробваме колко копаят новите цвички.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

И от мене да са ти честити
              Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

....Спарки, мислех да ти звънна и на теб да се похваля, но ми омръзна на който звънна да ми казва "Знам, знам, хихихих айде да са ти честити и много кал..."....
                Ми.... те тия на които им имаш телефоните знаеха преди тебе

Честито. Да знаеш, че са от сърце.
                На баща ти кажи, че това не е голям подарък, а мнооого съвсем малки подаръчета.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Честито! Останах приятно изненадан. Явно акцията е била доста потайна с участие на големи конспиратори и още по-големи твои приятели.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                    Честито! Останах приятно изненадан. Явно акцията е била доста потайна с участие на големи конспиратори и още по-големи твои приятели.
                    Това е третата, та вече сме понатрупали конспиративен опит.

Само не знам защо си траят с подробностите. На мен ми се изчака чакането.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      ....Само не знам защо си траят с подробностите. На мен ми се изчака чакането.
                      Ето подробности.
                      МърМър - лянда е командирована да заблява децата на Светльо в лека разходка. Веднага в PitStopa закипява трескава дейност.

Едни монтират, други се оглеждат да не пристигне без време и да развали заверата.

Работата се закучва, има секретни гайки.

Дочува се нещо за някъкъв Пилен Болт.

Най после първата е леж.

Другите екипи са готови с развиването.

Изборът на букет също е приключил.

Скупчване около втори обект.

Втори готов.

Отзад централно повдигане.

Кибиците се групират.

Готово за кичене.

Избутване в зоната за първоначална видимост.

Отраялване.

Финален изглед.

Блондинката пристига.

Бе тия нещо са се събрали тука..... ???

ААА, избутали са ми колата! / Още не е забелязала .

Забелязале в вече,....но ... още не е осъзнала !

Аха, мисълта бавно се оформя в междушната кухина при блондинките.

Ей, и мен ме изработихте...

Ето го и най малкия участник в заверата.

Я да пробвам...

Много високо бре.

Първо дупенцето...

После краката..

Най накрая главата.

Класическо блонди

Следва..
                      Последно редактирано от Nik Nikolov; 12-10-09, 17:56.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Дефиниция за "голям подарък" според марлянския тълковен речник: предмет, имащ неясна пазарна стойност, но нещо толкова "необходимо" за калното съществувание на определен тип МПС, че изрусеното задкормилно устройство копнее да притежава, но няма възможност да си позволи.

Такааааа, понеже си стискат снимките тея дето ми видяха опулената физиономия аз ще разкажа накратко моята историйка тогава....
                        Трябваше да ходя по работа в гр.Банско и то съвпадаше с мероприятието за почистване на яз.Въча. Първо бях отказала, но се оказа, че е задължително! Да, ама не. Кака ви Марианка реши да получи бъбречна криза и да се превива от болка една седмица..... (гадост неземна, не го пожелавам на никой). Та не отидох в Банско, но пък понеже съм казала мъжка приказка и "жива или мъртва" трябваше да отида на яз.Въча......... събота сутрин запалих трактора (Ферозата на име Мърляча) и газ към яз.Въча. Там работата кипи, лодките препълнени с чували, контейнера ще се пръсне по шевовете и т.н., а аз не мога да вляза в лодките защото ме болят шиб***те бъбреци. Но, веднага ми намират тайна мисия - сложната задача да разходя малкият Ясен, с цел следобеден сън. Как да откажа, той е такъв симпатяга....Преди да ме пратят на мисия обаче, таткото на Ясен (Светльо - skitnik) ми оглежда ферозата... и вика "А, ти със секретни гайки ли си на гумите? Я да видя какъв ти е секретния ключ? А, ама той в жапката ти стои, и т.н. замазванкиии".
                        Предварителната подготовка: Звъни ми Горо-тримата, и казва "Марианке, трябват ми джантите с летните гуми, които в момента не ползваш, за един приятел, за 1 седмица. Ще ми направиш голяма услуга, моля те и т.н." и аз услужлива ги давам, к'во да правя
                        И се връщам на разходката и приспиването на малкия Ясеннннннн. Всичко си е наред, обаче Мариана си взела и ключа за Ферозата (но колата е отключена) и радиостанция (включена) и затруднявам комуникацията с тая станцияяяяя Че аз откъде да знам, аз слушам само "Контейнера е пълен на 90%. Докарайте чували. Я пуснете цигари и т.н." Минават 2 часа, Ясен спи като пън, а аз изминах километри вече И викам да се връщаааааам. Пресрещат ме уж да си прибират Ясен с джипа и да ходим на разходка до паметника, а през това време се сменят гуми и правят пакости онея ми ти багабонти, докато на мен ми замазват очите. Готови са явно и казват по станцията "Светльо къде си? Докарай въжето" - явно аз съм била "въжето" връщаме се и аз виждам, че ферозата ми е преместена, ключовете са в мен и помислих, че са я издърпали с въже или са нарисували някоя глупост знам ли някой по-черен хумор офроудърски. Приближавам се с бойна стъпка и репликата "Абе как сте ми преместили колата и защо?" и започват да ми святкат фотоапарати във физиономията и всички гледат нахилени пред ферозата - поглеждам аз някво накъсано готварско фолио и клонки и трънки (т'ва било украса хахаха), сложили ги по гумите и прозорците. Гледам Ферозата качена на 2 гуми (тези които са свалили) и е с алуминиевите ми джанти, с които съм услужила на някой си и е НЯКАКСИ МНОГО ВИСОКА И ХУБАВА . Тук вече виждам новите гуми (кобри) и няква камера ми се забучва в лицето. Коленете и ръцете ми се разтрепераха толкова, че мислех че ще припадна - подпрях се на джипа зад мен и скръстих ръце и питах нещо от сорта "Тези гуми за мен ли са?" чух нещо от сорта "НЕ, сложихме ги за малко, за да ти наснимаме опулената физиономия и си ги вземаме." Хахаха после не помня какво се случи.... исках да прегърна всички наведнъж. Надявам се, че съм казала Благодаря - ако не съм го казвам за пореден път тук - БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, КРАЙ!!!
                        Последно редактирано от marlqnda; 12-10-09, 15:39.

Коментар

Споко бе Спарки,специално за тебе имам филмче- физиономиите на Мариянка. Ето ти малко снимки за успокоение на нервите:
                          http://tranz.it/load.php?id=0HSa6qL3aT1n7Zx7392140
                          Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

..., КРАЙ!!!
                            Какъв край бре моме? То сега се почва купона!
                            Честито и от мен! Със здраве да се каляш
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

За другия път- на жертвата да и се прибере станцияата))). Филмчето с гореописаните от Мариянчето реплики ще го кача тази вечер.
                              Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
                                Споко бе Спарки,специално за тебе имам филмче- физиономиите на Мариянка. Ето ти малко снимки за успокоение на нервите:
                                http://tranz.it/load.php?id=0HSa6qL3aT1n7Zx7392140
                                Кротнах се!

Ама сме се изпидепцали да правим някой на луд, та знае ли се! Още нна акцията за лебедката на Жоро някой каза: "От днес нататък никой не е в безопасност!", и явно беше твърде прав!
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X