Днес минах през централна гара и полудях от скържането на малки белички уредчета, пълно беше с тях, пускат ултразвуци и прогонват прилепи и птици, но на мен лично ми разказват играта... Обче изглеждат ефтини и не особено спецялни. Малка пластмасова кутийка, с резки, предполагам вътре говорителче и някфа платчица... 100% ще ти реши проблемите с таз напаст, но нямам идеят къде да намериш... Ето и подобна тема в бгмама. И един цитат от там, незнам правдоподобно ли е:
Не живеем до река, мисля, че го е привлякло излъчването от рутера. Той нали излъчва радиовълни, може те да са го заблудили...
Ми знам ли. През деня ги иритах тия двата и затворих прозореца. Фърчат лудите и искат да се връщат. Ама нама. Тая вечер още един яде пешкира. Малко не знаеше къде е, ама се оправи. И за него правих клипче, ама не мога да ги кача.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Слушай, така нема да съ упраиш!
Хвани Главния, дай го тука, и да говорим като нормални вампири. Ше турим топла човешка кръв, студена човешка кръв, бира ще изпросим отнякъде, давай да се разбираме. Какво искат? Лепенки на форума? Пълни права при регистрацията? Забрана на нови раждания с леви сърца при хората? Отделен подфорум?
Ма ти що ги гониш. То "делаверата" сама дошла в хола ти.
Някъде четох че прилеповите екскременти били ценна тор.
Събирай слагай в пликове и на пазара... по цветарските магазини.
Като поспечелиш, инвестирай в размножаване им и т.н.
Драги зрители, тази вечер ни гостува известният български олигарх, основоположникът на цял отрасъл, видният кръвопроизводител, Председателят на Европейския Съюз на прилеповъдите, господин Тарга!
*овации, иззад кулисите каца златна летяща Серия ІІІ, в която са впрегнати 12 угоени прилепа*
- Добър вечер, господин Тарга, ...
*по командата МЯСТО!!!, предния ляв изплюва обектив и половин крак от оператор с развързана маратонка*
... щастливи сме да ви посрещнем в нашето сту....
Коментар