Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме изядат прилепите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ме изядат прилепите.

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
    Няма много пещери около Варна и къде да се настанят прилепите летовници ??? Полезното е че ядат насекомите... и Торта им е много класна.
    Обаче за да оживяват им трябва постоянна температура и през зимата, а с климатика ще се изнежат ... въпреки , че е доста напредничаво. Аз си мисля , че мрежа против комари и прилепи ще свърши работа - изнасяш ги заедно с аплика на балкона - да си израснат и да си ходят - и постоянно затворено с мрежите за да не влизат повече. Мрежата струва около 1.80 на метър... Това с гнездото е много интересно - в пещерите си висят надолу с главите от бебета ... без гнезда .. Снимка ще е супер ако има ... от научна гледна точка ..
    Тези вероятно не са пещерни
    LZ1DWW

Коментар

Ти кво си мислиш,че тез добичета не знаят де са антиките ли,Покани ги на трапезата,па като хапнете и пиинете все щте се разберете кои да си ходи-вероятно ти
      Емил-00356 99872043-Малта
      Defender-90

Коментар

А и още нещо,сложи си крилца и фъркаи редом с тях и като се сдружите ги набутаи на някои от форума дет се кефи на твоите кахъри
        Defender-90

Коментар

Абе друго не зная, но освен ядовете, които си има човека го разцепихме от шеги тук. Сигурно отдавна е съжалил че е пуснал темата
          LZ1DWW

Коментар

Все си мисля, че една КОТКА ще свърши работа... Вероятно ще преценят, че вече не е толкова природосъобразно в хола ти и ще се изнесат преди да са станали част от менюто й... ако пък котката е с крила-супер!
            И внимавай да не те гризне(прилепът, не котката, разбира се), че не се знае с какви болести може да се снабдиш...

Коментар

Поетът го е казал:

Догонит ли в воздухе - или шалишь -
              Летучая кошка летучую мышь?
              Собака летучая - кошку летучую?
              Зачем я себя этой глупостью мучаю?

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
                Абе друго не зная, но освен ядовете, които си има човека го разцепихме от шеги тук. Сигурно отдавна е съжалил че е пуснал темата
                Няма лошо, аз търпим и на майтап и на бой. Още има 1 ама докато намеря кърпата и се покри. Сега ще отида да проверя и другите аплици.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ъъъ, как точно действаш с тая кърпа, та сведе бройката на "кръвожадните" прилепи до 1 - май някакъв нов, неизвестен похват ще се окаже, а?
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Няма лошо, аз търпим и на майтап и на бой. Още има 1 ама докато намеря кърпата и се покри. Сега ще отида да проверя и другите аплици.
                    А снимай ги най-после де, 3 дни ти се мотаят в хола една снимка не си направил
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      А бе то ясно че държиш на маитап и бои,ама тез животни да ти тровят животеца толкоз време-викаи някакви там спец-служби да ги мащат или вземаи по голяма кърпа и ги пердаши наред.
                      Defender-90

Коментар

Ники, какво става с прилепите? Виж, даже и пасторите имат като твоите проблеми:

Трима пастори обсъждали проблемите, които имали с прилепите в черковните тавани. Първият казал:
                        - Аз пуснах вътре шест котки, но без резултат. Прилепите пак са си там.
                        Вторият казал:
                        - Аз поръчах да обгазят тавана, но и това не помогна. Пак гъмжи от прилепи.
                        Третият казал:
                        - Аз покръстих всички мои прилепи и ги направих енориаши. Оттогава не съм виждал нито един от тях!

Три прилепа си висят на един клон и си говорят за женски. По едно време обаче както си висят единия хоп и се изправил нагоре с главата, а другия вика:
                        - Ей го тоя пак припадна!!!

Прилеп се блъска в стена:
                        - Бр-р-р! Ще се претрепя с тоя уолкмен!

Едни прилепи решили да пируват и извадили една кана с кръв.
                        Но един от тях вади една дамска превръзка ... и другите го питат:
                        - Кво ти е станало бе човече?
                        А той отговорил:
                        - Днеска съм на чай.

Два прилепа се чудели откъде да вземат храна.
                        Единият казал:
                        -Ти върви на север,а аз на юг, след един часа пак тук.
                        След два часа се връщат и единият целият е в кръв.
                        Тогава другият го пита:
                        -Къде намери храна бе братле.
                        -Виждаш ли онова дърво, е аз не го видях.
                        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                        No wahalla.

Коментар

Снимах клипче още първата вечер, ама с качването трудно е се справя.

Коментар

Я.....Таргата е още жив...

Коментар

Кво се чудиш, аз съм от стара коза коч.

Коментар

Обади се на гражданска защита само те могат да те избавят.Ти като не можеш мога и аз да дойда дати помогна на много хъркам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X