Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме изядат прилепите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ме изядат прилепите.

Ти си психопат. Баси. Как ще сложа на серията толкова мощни мотори? Нали ще се разпадне по дупките. 12 броя че и угоени. Ужас некъв. С тия мотори ще се явя на шампионата, без лебедка.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Съветвам ви да прочетете темата от БГ-Мама...! Ще научите полезни неща.
      Тарга, жалко само, че италианското тото го взеха оня ден, иначе с толкова прилепи у вас щеше да е твое!
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Ники ти ме разби,ебати в какво приключение си влязъл.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Одисеята продължава. Намерих още два зад совата.
          Опа, сега и сова се появи... Май, Джорджио е прав... да видим кога ще дойдат и розовите слонове - летящи

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Ти си психопат. Баси. Как ще сложа на серията толкова мощни мотори? Нали ще се разпадне по дупките. 12 броя че и угоени. Ужас некъв. С тия мотори ще се явя на шампионата, без лебедка.
          Естествено, че без лебедка. Нали мощноста им може да се пренасочи и по нагоре, направо ще е с вертикално излитане .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Съветвам ви да прочетете темата от БГ-Мама...! Ще научите полезни неща.
            Тарга, жалко само, че италианското тото го взеха оня ден, иначе с толкова прилепи у вас щеше да е твое!
            Уха, прочетох. Вярно са полезни сведения. Абе, някой скоро играл ли е тото да каже как става?

Коментар

Щом те ще те ядат, изяждай ги и ти - по рецепти, публикувани на http://kombat.com.ua/extrimk/extrimk4.html :

Летучие мыши, жаренные в гриле или на шампуре

6-8 летучих мышей
              4 дольки чеснока, мелко нарезанные
              4 перчика чили, очищенных от семян и мелко нарезанных
              Соль и перец по вкусу

Опалить тушки, чтобы удалить шерсть. При желании отсечь головы и крылья. Растолочь вместе соль, перец, чеснок и втереть в мясо, оставив его пропитываться этой смесью минимум на час. Жарить в гриле при средней температуре или на открытом огне, пока на тушках не образуется корочка. Посыпать мясо перцем и оставить примерно на 10 минут, до выветривания сильного запаха. Подавать с рисом.

Летучие мыши, жаренные на масле

6-8 летучих мышей
              2 луковицы среднего размера, нарезанные полукольцами
              2 репы или сходных корнеплода, нарезанных мелкими кусочками
              Соль и перец по вкусу
              1 красный чили, очищенный от семян и мелко нарезанный
              2 дольки чеснока, мелко нарезанные
              Растительное масло

Отсечь головы и крылья, нарезать мясо небольшими кусочками и жарить на среднем огне в сковороде-вок с минимальным количеством масла до размягчения. Овощи и другие ингредиенты добавляются за 2-3 минуты до окончания жарки.
              Звучи апетитно, нали

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                ...Абе, някой скоро играл ли е тото да каже как става?
                Мнооого е лесно. Единственото затруднение е да улучиш числата. Но и това не е проблем, ако даде рамо някой от онези, които са графове през нощта и прилепи през деня.
                Искам България чиста!

Коментар

Targa А, с какво ги храниш, да не отглеждаш комари?
                  Сега сериозно, що не пробваш с такова дето ловят пеперуди, ама по-голямо.Защото си представям с пешкира какво шоу е.Как летят, срещат с кърпата и с 200 обръщат към стената или пода.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

Кепче за риба .

Коментар

• До: Ще ме изядат прилепите.

Ако съм на твое място, ще си заформя ферма за прилепи и ще стана монополист в снабдяването на сомалийските ресторанти във Варненска област
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ники, то птиченцето (прилепчето) ти кацнало на рамото (хола), а ти се жалваш... Гледай колко бизнес-предложения има в темата, милионер да си вече...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А.. че тои вече е монополист-сложил е ръка на бизнеса с прилеско
                          Емил-00356 99872043-Малта
                          Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от guncho55 Преглед на мнение
                            Щом те ще те ядат, изяждай ги и ти - по рецепти, публикувани на http://kombat.com.ua/extrimk/extrimk4.html :
                            на тоя сайт има сериозно екстремални рецепти!

По темата: не знам къде във Варна живее колегата Targa но при нас в Гръцката махала наистина са се завъдили доста прилепчета! Може би от близоста с Римските терми предлагащи комфортно местожителство за гадинките!
                            Последно редактирано от bodevb; 01-09-09, 17:15.

Коментар

Първоначално публикуван от bodevb Преглед на мнение
                              на тоя сайт има сериозно екстремални рецепти!

По темата: не знам къде във Варна живее колегата Targa но при нас в Гръцката махала наистина са се завъдили доста прилепчета! Може би от близоста с Римските терми предлагащи комфортно местожителство за гадинките!

В гръцката маала и живее
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

аха съсед значи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X