Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме изядат прилепите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ме изядат прилепите.

Май червена мухоморка... много е красива, дори я рисуват като символ на всички гъбки... та покрай нея се завъждат всякакви гадинки...

Но пък Таргата е пушач, като мене, но не е гъбар...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Баси култовата тема, как съм я изтървал....
      Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      А ако се ъпгрейднат и метнат кръвчицата на Таргата, а. Тва са си роднини на Дракула, ние си ги имаме в поделението и не ни пречат, но местото им не е в нечий хол...или спалня. Защитени или не, ако ми досаждат бих ги избил. Съжалявам за предложените крайни мерки.
      С калашника всеки в десятката или направо цялата колония с РПГ?
      Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
      не плаши човека с дракула, хахаххаха много ясно че трябва да ги умъртви с квото ще да е ако са у нас на дали ще ми мине през ъкъла че са защитени...
      Ти па. Убийца такава

П.П. Ай ся да ви науча как се ловят прилепи... Значи, ловят се по следния начин:
      - Вземаш една(или няколко - според зора) от ония лепкавите ленти за мухи и ги окачаш на тавана(може и в близост до аплика-колония на фъркатите). След това включваш десетина прожектора и всички лампи. Пускаш някоя песен на Азис да квичи на маХ от и почваш да ги гониш. Гарантирам ти , че след такава дандания по ошашавени прилепи от тях няма да има изобщо в човешката история! Та, като вземат да Фъркат Азисчо им обърква локацията с писъците си и те - чат,чат и се налепват до един като мухи на лентите. После лесно - изкарваш ги извън града и ги разлепваш. А най-добре ги прати на Бриджит Бардо с препоръчана поща. Ама задължително преди това ги разлепи, че иначе оная ще те осъди в Хага за геноцид! Успех в лова!

Коментар

А таралежи нямаш ли или само прилепи

Коментар

Мале, мале, Насов, недей така - сега като плъзнат тука едни змии, едни таралежи, та се стигне до белите мечки и чааак до колайдера и пресата....
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ей го на единия терорист. Как и къде да кача клипчето. Или да го пратя по Скайпа на някой да се разправя?
            Прикачени файлове
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Ей го на единия терорист. Как и къде да кача клипчето. Или да го пратя по Скайпа на някой да се разправя?
              метни, аз ще го оправя
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ЦЪК

Аз лично кръв не пия, но на ром не отказвам
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не ви се вярваше май.

Коментар

Лошу. Цък, цък... Сигурно имаш /или скоро очаквай/ и таралежи...

А сериозно, поне мрежи си струва да опиташ да сложиш...

Коментар

Аз от казармата знам- или го атакуваш с химически уръжия /виж предния ми пост/ или организираш ПВО /питай Стефан/. Според калибъра на ПВО ще имаш поражения по стените и тавана. Химическа атака и инжинерни прегради е оправията.

Ей, все си мислех, че е бъзик, а то било истина!
                      Или е Фотошоп?!
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Дилема:
                        прилепите ли да ме изядат, или комарите.

При мен не се завъждат прилепи, сигурно котаракът има деен принос в тая работа. Иначе в квартала има, питайте cveti. Има и комари, те ме посещават безпрепятствено.

Коментар

Сетих се! Няма да ти хареса обаче. Как си със слуха? Кучегоните чуваш ли ги? Щото аз ги чувам и ме побъркват. А това дето е за прилепите е направо кошмар, скърца постоянно и ми бърка яко в мозъка. На централна гара при колетите /София/ има монтирано такова и направо ме побърква всеки път. 100% прилепите ще изчезнат, та що не проваш с кучегон да ги разкараш...

Коментар

Първо кажи кво е кучегон.Второ. Няма да го чуя, аз съм дърт и глух. Малко. Трето-не вярвам да дойдат пак. Трябва да са се побъркали. Нали ония дето ядаха пишкира ще се оплачат.

Коментар

Кучегона е едно ултразвуково нещо на батерийки дето разни щури хора ползват да пъдят чужди кучета, помяри и прочее... А тези за прилепите са стационарни, монтират се на фасадата примерно и си писукат регулярно, подлудяват прилепита и така...

Коментар

Абе, то онуй на снимката на бяла лястовица прилича! Какъв прилеп видя?! Мале-е. Отказвай цигарите, че утре и акули ще почнеш да гониш из мивката!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X