Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ме изядат прилепите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ме изядат прилепите.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Преди малко гоних още един, ама се покри някъде. Луда работа.
    Тарга да не си объркал хапчетата бе

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Ето тук може да прочетеш ние как се справихме. https://forum.offroad-bulgaria.com/s...ad.php?t=36690

Така, че съветът ми е ВИКАЙ СЪСЕДКАТА!
      Сакън, кво съм ти направил? Съседката е дебела и грозна.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Имаше разни рецепти за сушено крилце от прилеп дадено на половинката било по - добро от виагра.
        Освен това действа укрепващо на връзката в семейството - прилепа лети - жената пищи, а ти се доказваш ....като го гониш да го хванеш.

Коментар

Само да не са от онези румънските. На графа роднините
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Прекаляваш. Като си помисля как ще ми се смеят. Най много да ги изтрепят. Как ли не ги мъчих. 4 прозореца отворени. Забрави. Не излизат. Фъркат кат нинджи.
            Звъни на 0887574699, търсиш Елена Тилова. И я питаш да ти каже кой във Варна се занимава с прилепи и кой може да ти помогне квалифицирано. Знам, че на няколко пъти са изнасяли цели колонии прилепи от разни сгради.
            Ако има избор - не ги убивайте.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Как пък при мен не се завъдят, а все при хора, които не ги ценят. targa, явно къщата ти е много природосъобразна. Що не снима гнездото?

Коментар

При мен пък стадо лястовици си направиха гнездо на абажура на беседката и изобщо не се смущават от хора
                Прилепите има доста, но не ми пречат
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Снощи последния го зарязах да си фърка. Ама 15 парчета си е лудо.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е това се казва късмет!
                    Събираш ги, взимаш и от Цвети, и спретвате един прилепски балет за Събора.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Като първа мярка, можеш да звъннеш на ендуристите да те снабдят с каски за цялото семейство (да не стават грешки). После даваш команда "лежешком пълзи", и си гледате ежедневните задължения .
                      За вечерта командата е "лежешком пълни" (за теб и жената )

П.П. Пробвай да им пуснеш много як траш метъл . Много гарги съм изгонил така - може да се получи .
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

...това дето му викаш хол, да не е някоя пещера край Аладжа-та, да се мъчиш да гониш животинчетата от собствения им дом....

Коментар

Искрено се забавлявах докато четох темата
                          Не зная как да помогна в случая, но поне едно е сигурно - имаш хол, който наистина е природосъобразен. Явно са "видяли" прекрасното място за нова колония. През деня в стаята ли са или навън? Не можеш ли да ги хванеш ако са в стаята докато дремят?

Ако имаш котка, прибери я преди да ги изгониш...да не вземе да преяде.
                          LZ1DWW

Коментар

Ники, да не си сменил цигарите?

П.П. Да донесеш на Събора от тия, новите!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Ники, да не си сменил цигарите?

П.П. Да донесеш на Събора от тия, новите!
                              Иииимммааа нннееещщщооо ггггнннииилллоооо ввв ............ хххооолллааа
                              /как не ме домързя да го напиша/
                              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                              0878299791

Коментар

Няма много пещери около Варна и къде да се настанят прилепите летовници ??? Полезното е че ядат насекомите... и Торта им е много класна.
                                Обаче за да оживяват им трябва постоянна температура и през зимата, а с климатика ще се изнежат ... въпреки , че е доста напредничаво. Аз си мисля , че мрежа против комари и прилепи ще свърши работа - изнасяш ги заедно с аплика на балкона - да си израснат и да си ходят - и постоянно затворено с мрежите за да не влизат повече. Мрежата струва около 1.80 на метър... Това с гнездото е много интересно - в пещерите си висят надолу с главите от бебета ... без гнезда .. Снимка ще е супер ако има ... от научна гледна точка ..
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X