Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Птица - камикадзе...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Птица - камикадзе...

Да, в първата беше така. Във втората серия обаче подобриха "мишената" така, че да дава по-еднозначни резултати. Проведоха няколко опита, мисля общо с 3 незамразени и 3 замразени пилета, и резултата всеку път беше еднакъв дотолкова че и те бяха учудени. Според резултатите, без съмнение, замразеното пиле нанасяше повече щети от незамразеното.

Не помня вече каква беше разликата в опитната постановка между първата и втората серия, но определено имаше такава. Те затова го и повториха.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Не помня вече каква беше разликата в опитната постановка между първата и втората серия, но определено имаше такава. Те затова го и повториха.

В първата стреляха по стъклата на стар самолет, чийто корпус намериха някъде се. Комплектоваха го с още стъкла. После се досетиха, че въпросният летателен апарат е от годините, когато стъклата не са били изчислявани за директно стълкновение с разни предмети и ги замениха с любимият им "лексан". Резултатите бяха негодни за каквото и да е, след което решиха да изчислят енергията - изстрелваха пилетата по метална плоча, към която е насочена високоскоростна камера. Заключението беше, че няма разлика между замразено и размразено пиле.

В някой следващ епизод се оплакаха от многото гневни и-мейли, та повториха (потретиха) експериментът. Въпрсните "мишени", вече се трансформираха в големи кубове стиропор. След като постреляха малко, се установи, че и тази опитна постановка не работи - прекалено произволни резултати.
      Развръзката се появи, като някой реши да заменят стиропора с 10 парчета стъкло, поставени едно зад друго. Най-накрая се видя констрастът - размразеното месо чупеше по 2 стъкла мисля, докато другото минаваше през всичките.
      Последно редактирано от м20_маниак; 06-08-09, 11:33.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

В природата реално няма скорост над 50 км/ч, поради тази причина нашите "съквартиранти" са свикнали, че може да се изнесат, но уви...
        През последният месец доста често имахме срещи с пернати и фронталните части на колата ми, затова сега отдалече свиря... на пресекулки, та те се изнасят преждевременно.
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X