Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Птица - камикадзе...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Птица - камикадзе...

Да, в първата беше така. Във втората серия обаче подобриха "мишената" така, че да дава по-еднозначни резултати. Проведоха няколко опита, мисля общо с 3 незамразени и 3 замразени пилета, и резултата всеку път беше еднакъв дотолкова че и те бяха учудени. Според резултатите, без съмнение, замразеното пиле нанасяше повече щети от незамразеното.

Не помня вече каква беше разликата в опитната постановка между първата и втората серия, но определено имаше такава. Те затова го и повториха.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Не помня вече каква беше разликата в опитната постановка между първата и втората серия, но определено имаше такава. Те затова го и повториха.

В първата стреляха по стъклата на стар самолет, чийто корпус намериха някъде се. Комплектоваха го с още стъкла. После се досетиха, че въпросният летателен апарат е от годините, когато стъклата не са били изчислявани за директно стълкновение с разни предмети и ги замениха с любимият им "лексан". Резултатите бяха негодни за каквото и да е, след което решиха да изчислят енергията - изстрелваха пилетата по метална плоча, към която е насочена високоскоростна камера. Заключението беше, че няма разлика между замразено и размразено пиле.

В някой следващ епизод се оплакаха от многото гневни и-мейли, та повториха (потретиха) експериментът. Въпрсните "мишени", вече се трансформираха в големи кубове стиропор. След като постреляха малко, се установи, че и тази опитна постановка не работи - прекалено произволни резултати.
      Развръзката се появи, като някой реши да заменят стиропора с 10 парчета стъкло, поставени едно зад друго. Най-накрая се видя констрастът - размразеното месо чупеше по 2 стъкла мисля, докато другото минаваше през всичките.
      Последно редактирано от м20_маниак; 06-08-09, 10:33.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

В природата реално няма скорост над 50 км/ч, поради тази причина нашите "съквартиранти" са свикнали, че може да се изнесат, но уви...
        През последният месец доста често имахме срещи с пернати и фронталните части на колата ми, затова сега отдалече свиря... на пресекулки, та те се изнасят преждевременно.
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
        X