Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиотски катастрофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идиотски катастрофи

LZ1NBN

Коментар

Преди известно време, седнал съм при един колега в центъра и се падаме трети на светофара. Гледа той, че в новата Фиеста отпред няква как е обърнала централното огледало и върти някакво червило. Колегата взе, че й свирна, за да се закача, а тая като взе та включи на първа и се заби право в колата пред нея без изобщо да погледне светофара.

Коментар

Има едно тясно пътче, преди хотел Плиска в София, от което може да се влезе към квартал Гео Милев. Та на това пътче едва се разминават 2 автомобила. Преди няколко месеца, на това място се разминавам с жигулка, пълна с хора. Малко преди да се разминеме, водача на жигулката, захапва с предня дясна гума бордюра. Вследствие на "спортния" волан и изненадата на водача, колата се покатерва на бордюра и без никаква следа от спирачки се трясва челно в дърво, кротко растящо си, на въпросния тротоар. Смях се много, предимно на учудените погледи от страна на возещите се към шофьора. Странни, учудени, невярващи погледи ...

Коментар

Студентски град.Голф 3,разбирасе регистрация РК...Седи в дясна лента,пуска десен мигач и прави обратен завой като пресича лявата лента.Засече един човек с Доминатор...За щастие супер леко се чукнаха...Какво последва...Човека с Доминатора се запъти към голфаджията...Вкара си ръката с тупалка през прозореца...Извади го като мръсно куче от колата...Няма да ви разправям какви шутове и тупаници бяха...Хем беше с ръкавици,хем с ботуши...Сигурно е боляло...Аз естествено се затичах от спирката към тях...Докато наближавах се чуваше "Не си ме видял а?!Не си ме видял а?!А виждаш ли този ботуш,а?! ...Разтървахме ги...едвам едвам...И си тръгнахме кой от къде...
          Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

караме с татко в стз тогава имахме пежо 306 и преди един сфетофар гледам маика с 5-6 циганета стоят и чаката да минат на нас ни свети зелено и както караме и майката като изтарва едното цигане татко го шибна ама то не падна ми фръкна на горе вдигна се едно 2-3 метра във въздуха падна на крака и взе да бяга

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
              Преди известно време, седнал съм при един колега в центъра и се падаме трети на светофара. Гледа той, че в новата Фиеста отпред няква как е обърнала централното огледало и върти някакво червило. Колегата взе, че й свирна, за да се закача, а тая като взе та включи на първа и се заби право в колата пред нея без изобщо да погледне светофара.
              а аз от 5 минути не мога да си взема въздух

а при нас..нещо подобно с голфа и доминатора....и нас не ни видяха("нас" защото нямам книжка...все още ) чудно двутонен мерцедес движещ се с 60 та е толкова трудно забележим.....казвах му на татко да не взима кола с такъв "стелт" цвят ама той-"добре си му е цвета...."

Коментар

Е, на мен ми се е случвало в двумилионна София да катастрофирам с баща ми на кръстовище, което е далеч и от моите и от неговите маршрути, по време, когато и двамата трябва да сме другаде. Той не ме видял, аз него не го виждам и .... БАМ ... слизам, гледам ... за к'во да викаме КАТ ???
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Е, на мен ми се е случвало в двумилионна София да катастрофирам с баща ми на кръстовище, което е далеч и от моите и от неговите маршрути, по време, когато и двамата трябва да сме другаде. Той не ме видял, аз него не го виждам и .... БАМ ... слизам, гледам ... за к'во да викаме КАТ ???
                  Шанс... Пусни си тото.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Е това наистина е много смешно

Коментар

Това ме развесели до края на деня.
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Ето нещо и от мен.
                        Преди няколко месеца ми се наложи много рано сутринта, по тъмно, да отида до Студена и да се върна обратно в София. На връщане, към 6:15ч. заваля проливен дъжд. Задръстването почна още след Драгичево на широкия път. Помислих, че някъде около Владая или Княжево пак някой ТИР е направил беля, както обикновено, но по-късно разбрах че това задръстване си е нещо нормално - половината Перник, по малко от Кюстендил и от Благоевград по това време почва да се изсипва в София. Както и да е. Карам си аз в колоната, тръгни, спри, тръгни, спри. Вече горе на стеснението ("шикана" или "Витароубиеца" - както му викат перничани) при бензиностанцията левия ми крак започна да изтръпва от болка от натискането на съединителя. Пред мен беше едно зелено Поло с две жени. М/у другото шофьорката беше руса. Бяхме вече на равното, когато почуствах че левият ми крак започва да се схваща. Не ми се смейте, на Лагуните съединителя дори и нов да е, пак си е доволно тежичък. Та както бях на първа, с натиснат съединител, решавам да си поизпъна малко крака и да се наместя по-удобно на седалката. Явно съм си изкривил малко крака, защото изведнъж педала се изплъзна и колата подскочи напред. И, естествено, фраснах Полото. От удара то подскочи на около 30-ина сантиметра напред, та чак видях как главите на двете мацки се люшват силно назад. Рекох си ... стана тя, каквато стана. Сега разправии, КАТ, вадене на портфейли... и тоя дъжд, отиде ми деня! Хубаво, ама гледам че тия нито спряха, нито отбиха, само малко забавиха и.... си продължиха. Викам си... ми продължавам и аз, може някъде по-нататък да спрем и да се разберем. Ама така и не спряха никъде. Надолу след Владая движението се поотпуши и ги задминах. От удара бронята на Полото беше спукана на две, през средата, това само успях да видя. През целия път към къщи си мислех колко ли ще се изръся за фарове, броня..., но никъде не спрях да погледна. Каквото и да е станало, станало е. Вече като паркирах пред нас излизам със свито сърце да видя какви са пораженията... нищо! А удара си беше доволно силен. Само съвсем леки драскотини по декоративната решетка. И те така.

И още една случка, която нито е идиотска, нито е катастрофа, но става за смях, поне според мен.
                        Беше някъде средата на 70-те години, бях малък, на 12-13г. Аз и баща ми се возехме в колата на един приятел - някакъв Москвич беше, с 4-те кръгли фара. Толкова изгнил, че чак и един Кадет би се изчервил от срам. Идваме от Спортната палата към Попа и надясно по Патриарха. На Попа, както и до ден днешен, преминаването по релсите си беше преживяване, особено ако си с по-висока скорост и без нито един здрав амортисьор. А тогава освен всичко друго беше и паваж. Абе направи ми впечатление че Москвето нещо много дрънчи, не е като друг път, ама не се обаждам. И на Попа, няколко метра след релсите Ковровеца изхърка и... спря. Шофьора рече "баф маа му, кво ти стана пак ся!?" Баща ми се обажда " да не е пак делкото!?" "Не бе, нещо съединителя ли, скоростите ли, ба ли му мамата!?" "Ми... да бутаме!?" " Миии... давай да бутаме!" Слизаме всички, бутаме, дойдоха и 1-2 от зяпачите, ама Ковровеца едвам помръдва, само като че ли нещо стърже долу по паветата. Някой се обади: "бе кво е това под колата, вода ли е, масло ли е!?" Дигаме капака и... двигателя паднал на земята!

Коментар

а да сте спрял на кръстовище и дядото от пред включва на задна и ...пълна газ

Коментар

според интернета и дискавъри това е често срещан проблем при по-старите коли(май беше голф1,но не съм сигурен,а май имаше и една руска такава...) тъй като задната им е до първа,и ако синхронизаторите се развалят....
                            ето това е пряката зависимист м/у ск.кутия и задницата

Коментар

От: Идиотски катастрофи

Нещо съвсем прясно, от снощи. Вечерта решаваме да отскочим до баща ми. "Ранчото" е в района на яз. Чаталка, пътят междуселски и в общи линии - зле. Тъй като Витарника в момента се реже и заваря, се придвижваме с резервния вариант - Шатъла на баща ми. На 700-800 метра от ей тоя красив завой:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zawoi1.jpg
Прегледи:1
Размер:190.3 КБ
ID:5208078

Ме застига някаква кола, но съвсем възпитано - минава си на къси отдалеч, не ме натиска. На горната снимка се вижда отклонение по черен път в дясно - това е завоя към ранчото. Аз също културен, давам си мигач 50 метра преди завоя (движим се с 40-50, щото хич няма дупки...), намалям, завивам и ... тоя зад мен по права линия се забива в моста

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zawoi2.jpg
Прегледи:1
Размер:107.6 КБ
ID:5208077

И двете снимки са правени днес сутринта, на втората се виждат ясно следите.

Разминаха се с поскършена броня и леко кривнат калник. Казаха, че са ОК и заминаха нататък, ние също. В крайна сметка, всичките (3ма) се зазяпали първо по пернишката регистрация на Шатъла (така е купен) и се зачудили къде отива тоя пернишкия в къра посреднощ и ... не видели завоя.

Тъпото е, че завоя наистина е гадничък, през лятото има средно един излетял в реката месечно, през зимата - по един-двама на седмица. Преди няколко години е имало и смъртен случай, което вече никак не е смешно. Има и някакъв знак, но той е така добре маскиран в околните дървета, че дори и да го знае човек къде е, трудно може да го намери...
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: До: Идиотски катастрофи

Ами вие пък изуми ли сте хората с тоя Шатъл, мнооого подозрително виж ако беше Гоуф нямаше да се разсеят
                                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X