Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начин да откажеш цигарите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Начин да откажеш цигарите.

Да,ама от 25.05.09 отново не пуша.И отново с книгата,и отново без никакъв зор.Вече не се и сещам.
    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнение
      Да,ама от 25.05.09 отново не пуша.И отново с книгата,и отново без никакъв зор.Вече не се и сещам.
      И отново,и отново....като всеки пушач,дето ги отказва всеки ден без никакъв зор
      За какво са ни закони,като не ги спазваме?!

Коментар

"Най-лесното нещо на земята е да оставиш цигарите, аз лично съм го правил стотици пъти". Дали беше Фройд или някой друг не мога да си спомня.

Коментар

Първоначално публикуван от rokada Преглед на мнение
          "Най-лесното нещо на земята е да оставиш цигарите, аз лично съм го правил стотици пъти". Дали беше Фройд или някой друг не мога да си спомня.
          Марк Твен.
          Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

от 3 години не пуша.преди това пушех до кутия и половина ден и си мислех,че никога повече няма да мога да спра да пуша,а сега само мога да съжалявам,че съм ги учил на времетосъс воля и с помоща на хапчетата,който ги има дори и на кварталните аптеки.и в началото,когато ти се допуши да не мислиш за това.материално не съм станал по богат,но съм щастлив,че не съм част от тия слаби хорица дето викат,че искат да ги спрат,но немогат.ще се радвам ако някой сега спре цигарите,след като прочете написаното от менпушенето е най безсмисленото нещо,което някога съм правил
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X