Дядо ми пуши по 4 кутии на ден.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Начин да откажеш цигарите.
Свий
X
-
Много добре си направил че си ги оставил то и моята история е почти същата искам само да ти кажа че кафето и килограмите заедно са по лоши и от цигарите.Всеки трябва да намери баланса за себе си но и аз мисля че човек трябва първо да си промени мисленето и тогава да ги отказва,иначе е много зор.А който си е инат като мене няма проблемспира ги и без книга.
Коментар
-
Иаз ги спирах доста пъти за 20-24години поне 10-пъти но пак казвам трябва да си промениш мисленето нещо от сорта ..или аз или те ..аз ли съм най големия балък..и други такива но истината е че без цигари е много по добре аз пушех много ако пушех по 5-6 цигари дневно ...няма ше да пиша как съм ги отказал и да давам акъл.
Коментар
-
Re: Начин да откажеш цигарите.
Недей разваля хубавата работа! Килограмите можеш да ги свалиш по много по-разумен и здравословен начин.
Има една хубава книга,която е помогнала на такива като тебе:
HTML Код:..."Не пуша вече".Ако не се лъжа автора е Артър Кар...
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Бе ти си за утрепване!Как можа да почнеш пак?Аз да мога да ги махна...
И какви килограми?Да не си манекен?Килограми се махат,катран не!Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнениеДнес след почти две години,май пропуших.Дано сваля двадесете кила които качих.Това е единствената причина за да започна отново.
Нали си промени мисленето брей!!!
К'во е т'ва нещо, да пропушиш отново!!!
Май си си намерил извинение!!!
Лошо колега, лошо!!!!
Голямо разочарование образува в пушаческата ми душа,
за която беше символ на просветление и спасение от тая гняз!!!
Коментар
-
Отказването на цигарите не е чак толкова трудно. И аз преди да опитам, доста се бях стресирал от преразкази на хора които са опитвали да ги откажат, колко трудно било, как обстановката ставала изнервена и т.н. За моя изненада се оказа че е въпрос на няколко дена за да приключа с досадния навик, при това без използване на никакви алхимии, терапии или специализирана литература.
Коментар
-
Аз преди доста години рекох и отсекох и до сега нищо, нито имам желание, нито се изкушавам пак да започна.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
На 17.12.05 загасих последната цигара пушех до три кутии на ден отварял съм и четвърта а когато се е налагало да карам с дни и съм спал по няколко часа на денонощие тогава беше страшно не съм ги броял взимал съм по няколко стека за път и не ми стигахаДесет дни след мен ги спря и съпругата ми тя пушеше по две кутии на ден.Сега си е много гот
Коментар
-
Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнениеБе ти си за утрепване!Как можа да почнеш пак?Аз да мога да ги махна...
И какви килограми?Да не си манекен?Килограми се махат,катран не!
Маитапа настрана много гаден навик не съм и пробвал още да ги отказвам
Плюс това всеки нещастник може да откаже цигарите но само истинския МЪЖ може да се пребори с рака
Има начин за отказване с лукчета............след три месеца лукчетата се отказват с........ цигари
Коментар
-
М, да... Белодробен рак и преборване... Не знам ти какви истински мъже познаваш, но аз не само, че не познавам някого, на когото въпросният рак да е простил, но даже и не съм чувал за такъв. При това някои протичат доста скоротечно и докато лекарите се усетят да сложат диагнозата за протокола и край.
Ако си мислите, че единственото пряко смъртоносно и мъчително следствие от цигарите е ракът, много се лъжете. Има един куп други не толкова страшно звучащи гадории, като "Хронична обструктивна бронхо-белодробна болест", които загробват бая народ.
Отделно, цигареният дим съдържа много повече отрови, отколкото си мислите и работата изобщо не опира до единия катран. Пък, въпросните отрови удрят на различни места, при това отдалечени от дробовете.
Волк имаше преди време едно интересно мнение за пушачите и защо е спрял да се излага и той.
Коментар
-
Много гаден навик Мой приятели също ги отказват и започват наново и много се дразня когато ги видя пак да смучат Сигурно вече е измислено ефективно лекарство ама ония гадове от големите Американски тютюневи компании плащат да го крият .......Мисля че Стефан знае нещо по въпроса
А иначе в едно предаване даваха как Японците отвращават децата си от малки като им димат в мутрите от близо и ги карат да пушат насила много силни и смрадливи цигари Яко драифане до посиняване и после лапето не поглежда даже към тая отрова
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар