Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загледай се и виж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Загледай се и виж.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Не само е зелен, но все едно е направен от мокет. Целият е мъхест. И спиралата и тя.

Пробвайте пак. Опитайте се да фокусирате ПРЕД или ОТВЪД екрана. Ако фокусирате в екрана - няма да стане.

Опитах всичко.Сега си ходя из вкъщи и си фокусирам.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Ти ся да не фокусираш в мокета/килима някоя торба с пари...
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Най голям паралакс има перката, а опашката на самолета е "седнала " върху равнината на листа.
        За да видиш изображението трябва да погледнеш втренчено с поглед все едно фокусиран някъде в далечината.
        Успех.
        Прикачени файлове

Коментар

едно време имаше в къщи такива стари "стерео" фотографии. Един и същи обект сниман от различен ъгъл, но снимките са на една хоризонтала. Когато снимките са монтирани една до друга и като успееш да си разфокусираш зрението можеше да се виждат обемни борчета, къщи и т.н. до сега не ми е хрумвало да го повторя
          Откривател на загубени мисли

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
            Ти ся да не фокусираш в мокета/килима някоя торба с пари...
            Ако в къщи имах торба с пари със сигурност фокуса ми щеше да е върху неяНо уви нямааа
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Абе, няма...не я виждаш просто
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

За да ги видите,трябва да изключите бинокулярното зрение-отпускате мускулатурата,която фокусира очите. Трябва да виждате рамката двойна. Вижда се прекрасно.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

...което ме подсеща за т.нар "стерео кино"...

Посещавал съм МТел Imax веднъж, а съм гледал и ледена епоха в Arena. Честно казано, за моя изненада, в Arena-та ми беше по-добре. След час и половина като излязох нямаше и умората, коато имах в Imax.

Imax-а е с поляризирана светлина, тоест проектират се 2 изображения - по едно за всяко око, върху един и същи екран, едното с хоризонтално поляризирана светлина, а другото - с вертикална, а очилата са статични и просто всяко вижда само една поляризация - вертикална или хоризонтална - за всяко око. В Arena-та е класическата схема с цветните филтри - зеленикав и червеникав.

На теория IMax-а трябва да е по-доброто, но на мен ми се стори обратното, поне като усещане. Как е при вас и какво е вашето усещане?
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    ...което ме подсеща за т.нар "стерео кино"...

Посещавал съм МТел Imax веднъж, а съм гледал и ледена епоха в Arena. Честно казано, за моя изненада, в Arena-та ми беше по-добре. След час и половина като излязох нямаше и умората, коато имах в Imax.

Imax-а е с поляризирана светлина, тоест проектират се 2 изображения - по едно за всяко око, върху един и същи екран, едното с хоризонтално поляризирана светлина, а другото - с вертикална, а очилата са статични и просто всяко вижда само една поляризация - вертикална или хоризонтална - за всяко око. В Arena-та е класическата схема с цветните филтри - зеленикав и червеникав.

На теория IMax-а трябва да е по-доброто, но на мен ми се стори обратното, поне като усещане. Как е при вас и какво е вашето усещане?
                    Същите А съм изгледал доста неща и в двете.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      За да ги видите,трябва да изключите бинокулярното зрение-отпускате мускулатурата,която фокусира очите. Трябва да виждате рамката двойна. Вижда се прекрасно.
                      Става лесно като се приближиш максимално до екрана така,че да ти се премрежи погледа,отпускаш се и започваш БАВНО да се отдалечаваш и... самолета изплува.
                      Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Това ли се вижда? (не ми се чистеше синьото на фотошоп )
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Не
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            При мен е много по-труден теста.

На прикачената снимка, ако се взираш достатъчно дълго, ще видиш скутер...

Аз така и не мога да го намеря обаче. А какво взиране падна...

Май съм за очен...
                            Последно редактирано от kriko; 28-10-09, 23:14.

Коментар

Специално за дамите
                              Прикачени файлове
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Сега отворих за пръв път темата и се забавлявам много. У нас имам отпечатана холограмна картинка и ще си позволя да ви дам нещо като инструкция как да гледате такива картинки.
                                1. Приближете очите си на около 5 см от екрана
                                2. Опитайте се да фокусирате погледа си върху картината. Най-вероятно нищо няма да се получи, защото очите не могат да фокусират на толкова малка дистанция. Не се притеснявайте - това е нормално
                                3. Отдръпвайте бавно главата си назад, без да премигвате. Старайте се да гледате "вътре" в картината. Премигването ще фокусира погледа ви върху "повърхността" и няма да видите "дълбочината"
                                4. На около 20 см ще видите "скритата картинка"
                                Успех!
                                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X