Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загледай се и виж.
Свий
X
-
До: Загледай се и виж.
+1 Не мога да ги фиксирам и това си е.Зяпам го от 20 минути и не и не.Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнение10 минути гледам и си блъскам главата
и нищо не виждам,а ми трябваха още 10мин. за да си изправа погледа и да почна да пиша
Май и аз съм за доктор
Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Коментар
-
За да ги фиксирате - просто фокусирайте погледа все едно гледате ЗАД монитора. Нататък е лесно.
Също, за целта мисля и двете очи трябва да виждат сходно. Ако са с много различни диоптри мисля не става.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениени самолет, ни спирала виждам... Виждам само мокет....
И аз никви самолети и спирали не виждам
На мен ми приличат на тапети за Уиндоус 95
Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96
Коментар
-
Мисля, че хората с "мързеливо око" и "цилиндри" няма да могат да ги видят или ще стане с известни усилия. Май и аз имам проблем....Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЗа да ги фиксирате - просто фокусирайте погледа все едно гледате ЗАД монитора. Нататък е лесно.
Също, за целта мисля и двете очи трябва да виждат сходно. Ако са с много различни диоптри мисля не става.
Виж с картинките на Бодо - никакъв, но те са от друг тип.
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Eто една примитивна рисунка на самолетаПървоначално публикуван от Stanio/ Преглед на мнениеМоля някой видял самолета да го обрисува и покаже, че се пуля и пак го няма.Какво ли не пробвах-за момент щяха да ми блокират и очите разкривени.
.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар