Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загледай се и виж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Загледай се и виж.

Въпреки че не виждам голяма логика в следващите си думи, но за холограмите май има значение и монитора. Днес се мъчих в офиса и нищо не видях, а сега ги виждам перфекто след 2-3 секунди взиране.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не знам от монитора ли е, ама цела вечер се пуля и нищо не видех. А Гоблин къде го вижда тоя скутер........

Коментар

Ако все пак виждате само снимка на мокет, знаите че несте сами.

Относно танцьоркатаспоред мен се върти само по часовниковата стрелка.

П.П. Може да ми препоръчате някой добър очен лекар.
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнение
          Относно танцьоркатаспоред мен се върти само по часовниковата стрелка.

П.П. Може да ми препоръчате някой добър очен лекар.
          Не помага - аз скоро ходих на очен лекар и пак си се върти мацето в същата посока

Ето и нещо, което не е точно по темата или по-скоро я разширява (за съжаление е за англоговорящи)
          http://www.ted.com/index.php/talks/l...decisions.html
          Последно редактирано от upi; 05-06-09, 00:55.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Ето компютърен модел на първата картинка със самолета. Това трябва да видите, само че по-цветно

No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              При мен е много по-труден теста.

На прикачената снимка, ако се взираш достатъчно дълго, ще видиш скутер...
              Аз така и не мога да го намеря обаче. А какво взиране падна... И аз след много дълго взиране видях скутера.Ма ми беше трудно в началото
              Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 05-06-09, 10:15.
              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
                Ето компютърен модел на първата картинка със самолета. Това трябва да видите, само че по-цветно

А ти виждаш ли го тоя самолет? Аз от вчера се взирам и сега пак не го виждам тва чудо... И на лап топа и на големия монитор...
                Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin Преглед на мнение
                  А ти виждаш ли го тоя самолет? Аз от вчера се взирам и сега пак не го виждам тва чудо... И на лап топа и на големия монитор...
                  Виждам го!
                  No bike - no fun!

Коментар

Гледах, гледах, накрая стигнах до извода, че явно гледаме различни картинки...
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Гледах, гледах, накрая стигнах до извода, че явно гледаме различни картинки...
                      Кой знае. Иначе използвах една програма, която разкодирва обектите на такива картинки (autostereograms).

Ето малко инфо по въпроса: http://en.wikipedia.org/wiki/Autostereogram
                      No bike - no fun!

Коментар

Ха много са готини такива картинки...Обаче няма да ви казвам колко ме болат очите сега и виждам на квадратчеда
                        Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Еее... Тези колеги щастливци, които сте видели самолета, споделете някакво впечатление де! И той ли е зелен като мокета?
                          Искам България чиста!

Коментар

Адаш.. Не се разбира кой какво е видял а и никой нищо не казва трябва и ние да се взираме май
                            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Не само е зелен, но все едно е направен от мокет. Целият е мъхест. И спиралата и тя.

Пробвайте пак. Опитайте се да фокусирате ПРЕД или ОТВЪД екрана. Ако фокусирате в екрана - няма да стане.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ако не ви се получава, да видите самолета, не се шашкайте. Вече съм сигурен. Екранът има значение. Днес пробвах с лаптопа на един приятел и не се получи. Сложих моя, с който се получаваше преди, до него и за две секунди фокусирам самолета. Ясен и отчетлив, даже като си местя главата и надзъртам леко и от страни. Пробвах пак на другия... едвам започва да изплува смътно и го губя. Така че явно не на всеки екран става. От какво е не знам. Може би има значение антирефлексното покритие или ъгъла на видимост на LCD-то. Може би настройката на контрастът(твърде вероятно, предвид начина, по който се правят такива картинки). Също така си мисля, че сериозен проблем би било евентуалната несиметричност, ако образа е леко сплескан или издължен.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X