Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По колко време прекарвате във Форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми аз допреди седмица, прекарвах по много време! Даже бях стигнал до там, че непрекъснато съм в форума и през известно време, давам рефреш, за да видя дали някой не е написал нещо ! Обаче от понеделник, ходя на работа и нещата се промениха! Сега само го прочитам ( по това време ) и стига толкова - но го правя всеки ден де !
    RB Patrol Team

Коментар

Re: По колко време прекарвате във Форума?

Първоначално публикуван от slawi
      Първоначално публикуван от kinex
      Абе да ви кажа имам чувството че започвам да се пристрастявам към този форум.
      С вас така ли е или аз нещо съм мръднал.
      Аз пък тъкмо се зачета в някоя интересна дискусия и започна да се "пристрастявам", когато от някъде се появява някакъв псевдо интелектуалец,който без грам възпитание и поне малко цивилизационно-еволюционна толерантност започва да натрапва тесногръдия си мироглед на всички. А ако някой простосмъртен ползващ форума изкаже мнение различно от неговото , например (..любимата му марка 4х4 не е най ...) , то тогава за всички става ясно,че "Културната революция" е оставила неизлечими следи в нечия душа. В заключение искам да кажа две неща. Едното е, че срещите с подобни индививиди тук във форума действат изключително депристрастяващо, а второто е тъжна констатация,че социопатията спохожда предимно хора с високо ниво на интелигентност!
      Знаех си. Мръднал съм. Утре ще ида при моита докторка. Само да не ми дава пак от ония хапчета дето ми става замаено.

Коментар

Първоначално публикуван от slawi
        Аз пък тъкмо се зачета в някоя интересна дискусия и започна да се "пристрастявам", когато от някъде се появява някакъв псевдо интелектуалец,който без грам възпитание и поне малко цивилизационно-еволюционна толерантност започва да натрапва тесногръдия си мироглед на всички. А ако някой простосмъртен ползващ форума изкаже мнение различно от неговото , например (..любимата му марка 4х4 не е най ...) , то тогава за всички става ясно,че "Културната революция" е оставила неизлечими следи в нечия душа. В заключение искам да кажа две неща. Едното е, че срещите с подобни индививиди тук във форума действат изключително депристрастяващо, а второто е тъжна констатация,че социопатията спохожда предимно хора с високо ниво на интелигентност!
        Знаех си. Мръднал съм. Утре ще ида при моита докторка. Само да не ми дава пак от ония хапчета дето ми става замаено.
        Колега, не се притеснявай, че то в днешно време нормалните минаваме за луди.

Коментар

Утре съм в Кърджали при Ачо с недвижимите имоти Ако докторката е толкова добра,говори за двама.
          B+

Коментар

Утре няма да съм в Кърджали(калта ме зове) обаче ако става въпрос за Ангел Ботев тои също може да ти помогне

Коментар

ОК.Точно той .
              B+

Коментар

До: По колко време прекарвате във Форума?

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Колеги, аз какво да кажа? Откакто излезе Правец 82 все съм пред монитора...
                Предлагам online лечение на интернет - зависимост.........

Коментар

Айде да правим "Анонимни Офроуд-форумци"?

Жена ми свикна, даже позачита, ама от работа може и да ме изхвърлят.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Хаха, споко не си само ти, щом докато работя на някоя сватба или парти и постоянно докато пускам музика хвърлям по едно око във форума и даже пиша...направо болестно състояние
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

моят шеф понякога се мръщи за какво му ползвам нетя, добре, че му виждам очичките само когато се бръсна
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                        май аз съм най-зле ! по 8 часа плътно през дена (само спирам докато съм на обяд) и после в къщи..... баси ще взема да се банна сам че ми изтекоха очите.....

лeлee а аз си мислех че съм единственят,,оказа се че има такива като мен,,,
                        верно прекаляваме понякога,, ех аз преди време имах болест дето ми накара да седна доста време в къщи, и това ми изигра лоша шега .

Коментар

Сутрин от 9:30 до 19;00 и после в нас.С жената водим спор кой да е на ред в нас на компа,че иначе през деня в заложната тя е на единя аз на другия и така

Коментар

Мене ме е яд че не съм държавен служител, да си имам служебен нет и компютър,че да си гледам форума, без да си крада от моето време.Така се вътрям постоянно.Голяма си е зарибявка.

Коментар

до преди малко спорех с приятелката , бил съм отделял много време на форума

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                                до преди малко спорех с приятелката , бил съм отделял много време на форума
                                Не е вярно! Всички близки и роднини се опитват да ни вменят, че прекарваме
                                по цял ден във форума, но това са лъжи, долни инсинуации, измама...!
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X