Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По колко време прекарвате във Форума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да си призная вчера писах мнение докато бях в тоалетната. Жена ми като видя - много буча. Наказа ме с полова диета. Каза да съм си прегръщал лаптопа. Кофти. Нещата отиват към изнасилване.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
      май аз съм най-зле ! по 8 часа плътно през дена (само спирам докато съм на обяд) и после в къщи..... баси ще взема да се банна сам че ми изтекоха очите.....
      направи ми тая услуга и на мен /банни ме/
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е то така не става, трябва си "системно лошо държание и грубо отношение към съформниците"
        Можете да влезете в заговор един с друг и да си наговорите разни неща
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: По колко време прекарвате във Форума?

Първоначално публикуван от redair
          Честито
          на мен жена ми първо ми се сърдеше и малко мрънкаше, че си прекарвам вечерите пред монитора и съм бил като облъчен, после почна да дига скандали... мина се време и свикна и сега заплашва, че и тя ще се регистрира
          Е това е решение на въпроса! Ще вземем да направим раздел във портала: Мода, маркови дрехи на супер цена както и откъде да си купим козметика с най-голяма отстъпка... И ще видим тогава кой ще седи повече във форума а?
          VPetrov.photography

Коментар

Зависи кои какво работи

При мен като има работа и по 2 месеца не влизам Сега от няколко дни съм в магазина и затова мога да прочета това онова Следващите пет десет дни няма да мога Интересното е че през почивните дни по малко хора пишат и това не е защото са някъде а просто не са на работа ЕГАТИ СЛУЖИТЕЛИТЕ

ПО ВАЖНОТО Е КАКВИ НЕЩА СЕ ПИШАТ А НЕ ОБЕМА НА ПЛЯВАТА

Коментар

Лошото е че се забелязва тенденция като са по-малко хората и плявата е повече. Просто ги няма дискусиите в които се ражда истината.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Лошото е че се забелязва тенденция като са по-малко хората и плявата е повече. Просто ги няма дискусиите в които се ражда истината.

Не в дискусийте, In Vino Veritas, братле!
                Да живей куманизъма!

Коментар

Хахахаха, ще ти се

Коментар

Вярно, но с уговорка!
                    ... в добра компания!!!
                    Не сме всеядни, мамка му,
                    дори при наличието на
                    онзи абат, как му беше
                    името, абе Периньон, ня-
                    какъв си ...
                    Да живей куманизъма!

Коментар

http://forum1.offroad-bulgaria.com/memberlist.php
                      Ето тук са Геройте, Най-заслужилите съм "повдигнал" в червено

Потребител Мейл Местожителство Регистриран на Мнения Сайт
                      1 Стефан 16 Сеп 2004 6012
                      2 Жоро Хаджиев Стара Загора 06 Дек 2004 4056
                      3 mitkov 03 Мар 2005 3392
                      4 quadra София 06 Яну 2006 3087
                      5 Тедо /LJ73/ София 15 Дек 2004 2921
                      6 Венцислав Петров София 15 Юни 2004 2262
                      7 go go go 16 Май 2005 2176
                      8 Volk 10 Авг 2005 2012
                      9 sabin София 29 Юли 2004 1608
                      10 alex_markov 20 Юни 2004 1204
                      11 vokel софия 19 Юли 2005 1089
                      12 Yaro София 16 Юни 2004 1080
                      13 Димитър Харманли 08 Мар 2005 1051
                      14 Петър Манолев Карлово 16 Мар 2005 1006
                      15 Different_Soul Карлово 16 Окт 2005 1005
                      16 ДиДжейДавел София 14 Юни 2004 917
                      17 DINI Враца 16 Фев 2005 873
                      18 GOLDY-Владиан Христов 10 Дек 2005 831
                      19 didkata_s 0885 317 444Диди 09 Дек 2005 776

Коментар

Хахахаха, това и аз го видях, ама нали съм скромен

Коментар

Първоначално публикуван от redair
                          Честито
                          на мен жена ми първо ми се сърдеше и малко мрънкаше, че си прекарвам вечерите пред монитора и съм бил като облъчен, после почна да дига скандали... мина се време и свикна и сега заплашва, че и тя ще се регистрира

Я виж ,жените ни да не би да имат роднинска връзка ,защото реакцията е ...същата.Два дни не бях в София ,преди имаше ....шум,снощи се пребирам в къщи и какво да видя?-Жената разглежда снимки и чете форума
                          B+

Коментар

Това нищо, ама като си купят и те по някой звяр и като почнат да дават акъл как "ду ю шифт дис суич ин фор лоу!" те тогава ще е тежко

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Това нищо, ама като си купят и те по някой звяр и като почнат да дават акъл как "ду ю шифт дис суич ин фор лоу!" те тогава ще е тежко
                              Мо'йта вече се пробва, ама
                              па аз - с ключ 22 у главата -
                              пра-а-ас, и ... т'ва е ! Ама само
                              веднаж, де.Нали сме джентлеме-
                              ни, 'се пак! И са неам проблем!
                              Даже пита - мо'е ли се
                              качим, или не м'оем!

Та, така!
                              Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                                Абе да ви кажа имам чувството че започвам да се пристрастявам към този форум.
                                С вас така ли е или аз нещо съм мръднал.
                                Аз пък тъкмо се зачета в някоя интересна дискусия и започна да се "пристрастявам", когато от някъде се появява някакъв псевдо интелектуалец,който без грам възпитание и поне малко цивилизационно-еволюционна толерантност започва да натрапва тесногръдия си мироглед на всички. А ако някой простосмъртен ползващ форума изкаже мнение различно от неговото , например (..любимата му марка 4х4 не е най ...) , то тогава за всички става ясно,че "Културната революция" е оставила неизлечими следи в нечия душа. В заключение искам да кажа две неща. Едното е, че срещите с подобни индививиди тук във форума действат изключително депристрастяващо, а второто е тъжна констатация,че социопатията спохожда предимно хора с високо ниво на интелигентност!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X