Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намерих си ГСМ-късмет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Намерих си ГСМ-късмет

Преди години на един стадион където ритахме на приятел му беше паднал телефона от предишната вечер.На другия ден подраних за срещата и го намерих съвсем случайно след което му го върнах.Сименсчето не беше лошо, но остава да почна да цакам приятели както дойде.

Коментар

А аз сутринта вървя си към офиса и намерих портфейл - с все документи: лична карта, шофьорска книжка, кредитни карти. Добре че имаше полица от Гражданска отговорност с номер на ГСМ вътре и звъннах. Момчето дойде да си го прибере след 5 мин. видимо зарадван и даже искаше да ми дава пари, но му отказах. Е ако е регистриран във форума - Христо Томов се казва, да пием биричка някой път не бих му отказал
      P.S. Един съвет който ми се вижда мн практичен в такива случаи - носете си в портфейла визитка или поне номер на телефон написан на листче, понякога помага

Коментар

Първоначално публикуван от galinpeev Преглед на мнение
        P.S. Един съвет който ми се вижда мн практичен в такива случаи - носете си в портфейла визитка или поне номер на телефон написан на листче, понякога помага
        Да помага, да знаят за чие здраве да пият..

А на теб едно голямо БРАВО, де да бяха всички като теб.

Коментар

Aз пуснах темата и беше много красива сама по себе си,но сега смятам малко да я почерня.
          В понеделник на моя син-ученик в 6-ти клас му изчезна телефона от училище.Няма го ,изключен-това е.
          Кажете ми има ли смисъл от това да прави човек добро, след като му отвръщат с лошо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Има Джарта има....макар и да не ти се вярва...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Има Джарта има....макар и да не ти се вярва...
              +1
              Винаги има смисъл!
              Още повече, че добро правим не за да ни отговорят с такова (това както и при теб е станало, често не се случва), а го правим защото нещо отвътре ни кара, защото така сме възпитани и защото правеики добро се чустваме по-добри и по-удовлетворени от самите себеси
              Така, че Жалко за загубата ти, но Продължавай с добрите дела, до колкото можеш и докато те Удовлетворяват вътрешно

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Aз пуснах темата и беше много красива сама по себе си,но сега смятам малко да я почерня.
                В понеделник на моя син-ученик в 6-ти клас му изчезна телефона от училище.Няма го ,изключен-това е.
                Кажете ми има ли смисъл от това да прави човек добро, след като му отвръщат с лошо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Има, има. Ама има една приказка: "Надявай се на най-доброто, а се готви за най-лошото".

Та, ти си прави каквото смяташ за правилно, без да разчиташ че отсреща ще ти отговорят със същото. Много често обаче се получават приятни изненади.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...
                  "Няма ненаказано добро !" Нали знаеш, че неможе живота да ти върви по мед и масло.

Коментар

Накъде биете всички?
                    Нямало добро... аз си имам наздравица за празнуващи:
                    Нека доброто да ти е повече от лошото!
                    Та вие сте проводниците на нашето добро, не забравяйте!
                    Ще се върне, Редо, не от този човек, ще дойде от другаде, само вярвайте!
                    Последно редактирано от Танасе; 04-06-09, 19:37.
                    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Фразата я казах в добрия смисъл на думата.Бия на там, че човека прави добрини и накрая телефона на сина му изчезва някъде там.

Коментар

[QUOTE=Redo;760673Нали знаеш, че неможе живота да ти върви по мед и масло. [/QUOTE]
                        Знам,знам притятелю,аз съм на 41 години и до сега една 3-ка от тотото не съм спечелил!

Коментар

Няма добрина, останала ненаказана. И няма злина, останала невъзнаградена. За справка - Република България. Боклука винаги изплува отгоре. Навсякъде.....не се ядосвай. Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                            При изгубване или кражба на апарата, давате този номер на оператора и те го блокират- апарата става неизползваем. Не съм го пробвал и не знам дали работи, но може да питате оператора си дали е възможно.
                            Тази услуга я няма в България за съжаление. Проверих в Мтел и Глобул (предполагам че и Вивател са като тях), съветват ме да се обърна към полицията.
                            За Англия от собствен опит знам, че обявиш ли един телефон за откраднат, той се блокира по IMEI номера си от всички оператори на острова.

Коментар

Браво за постъпката и няма смисъл да се ядосвате за загубата.
                              Но все пак хора сме, трябва да си помагаме. На този дето е взел телефено на детето Ви ще му се върне нещо друго. Такъв е живота.
                              Тряба да има повече хора като Вас за да може да се възпитава добро и в по-младите.

Коментар

Първоначално публикуван от hudson Преглед на мнение
                                Тази услуга я няма в България за съжаление. Проверих в Мтел и Глобул (предполагам че и Вивател са като тях), съветват ме да се обърна към полицията.
                                За Англия от собствен опит знам, че обявиш ли един телефон за откраднат, той се блокира по IMEI номера си от всички оператори на острова.
                                И в България може да се случи нещо подобно стига телефона да е скъпарски.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X