Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намерих си ГСМ-късмет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Намерих си ГСМ-късмет

'Де да имаше повече такива хора в тая държава особено на върха
    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
    0878299791

Коментар

поздравления,колега.
      виш к'фо нешто е.......

Коментар

Аз пък нямах тоя късмет.. вчера сутринта ми изпаднал телефона пред блока на паркинга,
        звънях на него и даваше свободно до 14:00 часа и след това го изключиха...
        На новите собственици "честито"...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Аз пък нямах тоя късмет.. вчера сутринта ми изпаднал телефона пред блока на паркинга,
          Е,случват се и такива работи,а пък не се знае дали някой го е намерил или ако е паднал нейде си където има движение на коли..... или вече е счупен или някой си е намерил хубав подарък.И каквото и да е най добре е от оператора да се спре незабавно,иначе ще си говорят за чужда сметка.Но,не пожелавам това-дано имате късмет да се намери. А пък че е паднал пред блока-може би някой ще направи добро дело.......

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Да не се лъжем.90% от хората няма да върнат телефона при подобна случка.Аз за това като изгубя нещо се ядосвам на себе си, не на тия дето не ми го връщат
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Телефона ти е тръгнал към тая тема ....> http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55565
              Последно редактирано от Haji; 15-03-09, 10:24.
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Поздравления за достойната постъпка.
                Преди време бях намерил в един форум, съвет за извеждане на серийния номер на тел. апарати на Нокия: набирате *#06# и си записвате някъде серийния номер. При изгубване или кражба на апарата, давате този номер на оператора и те го блокират- апарата става неизползваем. Не съм го пробвал и не знам дали работи, но може да питате оператора си дали е възможно.
                Тази случка ми напомни да си направя back up на телефонните номера, че може и да не попадна на свестен човек ако си загубя телефона.
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

И на нас с едни приятели днес ни се случи това...
                  На пистата на Мечи Чал имаше състезание и отидохме да гледаме, а някои и се състезаваха. След края на състезанието си тръгваме и на края на пистата гледаме един ГСМ. Вземаме го, проверяваме указателя и гледаме "Татко". Звъним на бащата и му казваме, че сме намерили телефона на пистата и ще го уставиме на лифтаджиите и да си го търси при тях.
                  Естествено от другата страна на телефона започнаха едни благодарности и прочие

П.п. Много ще се радвам ако на някой от тези, четящи темата им се случи нещо подобно, да постъпят по същия начин, за да се надяват, че ако и те си изгубят нещо, човека може да им го върне
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Не съм от най-розовите цветя,ама се кефя от подобни действия от моя страна.Тя държавата ни-шибана,живота ни -шибан,нищо не ни е наред.Защо си го правиме още по тежък?Никой няма да прокопса с 100 лева.Но всички бихме спечелили, ако не се преебаваме взаймно.

Коментар

ако искаш добро, направи добро!
                      и аз като малък извадих от реката 15-20 гр. златна гривна на един дето после и мерси не каза ама карай... чувстваш се добре за себе си
                      :)

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
                        И все пак не съм на твоето мнение,аз съм все още от днешната маладеж и не бих постъпил така..но все пак всеки си има мненйе..

ПП. А и какво лошо има в ракията

Ехх както се казва - Взе ми думите от устата

И аз все още съм младичък (зеленичък) и до сега съм попадъл на 4 телефона (2 от които доста хубавички) и 3 от тях върнах.Последния не го върнах не от нежелание просто човека като му се обадих каза
                        - Задръж го аз вече си взех нов.
                        Просто закакво става дума... Човека е нямал грам вяра,че някой може да му върне телефона...
                        [COLOR=Black]
                        [/COLOR]

Коментар

Аз досега съм намирал два и съм ги връщал, последният път беше лесно-телефона си имаше указател, и последен набран номер беше"тати", е той телефона дори се оказа на познат, и той беше подарък за последния рожден ден на детето.
                          Ама първият който намерих голям зор-първо беше го згазила кола и телефона беше на парчета, второ като пуснах картата на моят телефон и вътре запаметени два абоната- "урчо и другия не го помня, как да му се обаде:"госин едикой си, вашият приятел си е загубил телефона да му кажете". Всъщност след като поносих картата няколко дена на моят телефон ми се обадиха и човека дойде да си вземе апарата, е поне батерията му беше здрава и щял да си я ползва за втора.
                          Дано сме повече такива хора, аз също съм си губил чанта, но в нея ми бяха всички документи, телефон, ключове и какво ли още не та знам колко е гадно.

Коментар

евала на колегите които са ги връщали.Но аз нямах този касмет.Тамън си бях купил нов телефон но ми го бяха дръпнали от джоба и аз подадох жалба в полициятя . лед 3месеца аз го бях отписал но от полициятя ми звънаха един слънчев ден да отида да си го взема . За това съм им много благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
                              евала на колегите които са ги връщали.Но аз нямах този касмет.Тамън си бях купил нов телефон но ми го бяха дръпнали от джоба и аз подадох жалба в полициятя . лед 3месеца аз го бях отписал но от полициятя ми звънаха един слънчев ден да отида да си го взема . За това съм им много благодарен.
                              И на мен ми се е случвало. Самоче не ми го бяха дръпнали, ами аз съм си го изпуснал и човека, който го е намерил не се опита да се свърже с мен, а дори е искал да го продава на разни хора... както и да е, пуснаха го за издирване в полицията и след 2-3 месеца телефона си беше в мен без никакви забележки... само 1гб карта памет липсваше...
                              Та като се замисли човек... понякога и полицията си върши работата както трябва... стига да има желание...
                              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Gerom Преглед на мнение
                                .... до сега съм попадъл на 4 телефона (2 от които доста хубавички) и 3 от тях върнах....
                                Да възкликна и аз като дядя ти поп:
                                "Отгде ги намирате, бре "

по темата - брат ми си губи телефона няколко пъти. Само, че в германско. Единия път си го намери в "Загубени Вещи", другите пъти му го връщаха.

Иначе съпругата ми си загуби телефона (беше й подарък), но не се намери . Здраве да е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X