Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво знаем за жените?... ;-)))))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво знаем за жените?... ;-)))))

Сигурно е така, Мария, но ти си явно "професионално деформирана", като моя милост
    За мен си има точна класификация http://en.wikipedia.org/wiki/Munsell
    Обаче описателните "сивосинкяво", "гълъбовосиньо", "небеснокафяво", както и "резеда" (последното съм чувал да се употребява за доволно голям брой различни цветове) могат да докарат всеки мъж да тих ужас... даа, добре са си далтонистите...

Всъщност, разговорът тръгна от това, че по-красивата половина от човечеството умее да бъде безкрайно обстоятелствено-пояснителна, което, според мен, е основната причина за побеляването и/или тоталното изчезване на мъжките коси...
    Присъствал съм (по принуда) на двучасов разговор за качеството на печеното слънчогледово семе... Това умрял кон не може да го преживее...
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
      Всяка жена може да направи така, че мъжа и да прави каквото тя желае, зависи от подхода, при всеки от нас е малко по различен. Но общо взето е един и същ.
      Успех
      Прав си за подхода..адско важно е Мъжът винаги (е..почти де) прави това, което искаме ние (жените). Важното е по най-милия начин да му внушиш, че точно той е поискал това.
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
        Прав си за подхода..адско важно е Мъжът винаги (е..почти де) прави това, което искаме ние (жените). Важното е по най-милия начин да му внушиш, че точно той е поискал това.
        След този фундаментален урок по фи-мейлнизъм,да си кажа извода и да си ходА.
        Нищо не знаем за жените-нищичко!!!
        Те искат,ние искаме-като си уцелим исканията,единия отстъпва/чаршафосва постелята/,другия и той/разкопчава портмонето и някое копче/ и след примирието,всеки пак се връща на барикадата...
        При сериозен интерес за маалко по-дълго примирие/да го наречем брак/,се намират разни фи-мейлни змии с провиснала кожа,които стъжняват процеса времево.Ако в горичката се появи и някой сръндак,отиваме при дъртия лос с тогата,да каже дребните млекопитаещи в кой обор да виреят,докато почнат да копират грешките на воюващите на двете барикади-от как свят светува...
        Та така-няма да се женя повторно,понеже трябва да се разведа-и двата процеса не предполагат "ново" и различно божие творение- понеже и Хабъл е безпомощен за реални наблюдения и последващи изводи-аз също няма да се хабя...

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
          Това от личен опит.....или майка ти ти го каза.... , или пък в некоя дебела книга го прочете.

Коментар

Опита е личен и...доказуем
            В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Предлагам крехката си личност за опитно поле... Колко време ще е необходимо, за да ме накара, която и да е, да не правя каквото си искам?
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Предлагам крехката си личност за опитно поле... Колко време ще е необходимо, за да ме накара, която и да е, да не правя каквото си искам?
                Ой ти ясен Гълъбе! Обясни на всички защо вече не хвърчиш и колко време е било нужно за това ....
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  След този фундаментален урок по фи-мейлнизъм,да си кажа извода и да си ходА.
                  Нищо не знаем за жените-нищичко!!!
                  Те искат,ние искаме-като си уцелим исканията,единия отстъпва/чаршафосва постелята/,другия и той/разкопчава портмонето и някое копче/ и след примирието,всеки пак се връща на барикадата...
                  При сериозен интерес за маалко по-дълго примирие/да го наречем брак/,се намират разни фи-мейлни змии с провиснала кожа,които стъжняват процеса времево.Ако в горичката се появи и някой сръндак,отиваме при дъртия лос с тогата,да каже дребните млекопитаещи в кой обор да виреят,докато почнат да копират грешките на воюващите на двете барикади-от как свят светува...
                  Та така-няма да се женя повторно,понеже трябва да се разведа-и двата процеса не предполагат "ново" и различно божие творение- понеже и Хабъл е безпомощен за реални наблюдения и последващи изводи-аз също няма да се хабя...
                  Не се отказвай Максе! Царят на гората не бива да седи сам!
                  Кошути с прекрасни очи и майчин инстинкт се срещат в гората....

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                    Не се отказвай Максе! Царят на гората не бива да седи сам!
                    Кошути с прекрасни очи и майчин инстинкт се срещат в гората....
                    Верно е това за кошутите,права си-ама много си глобализират майчиния инстинкт,та в предпериферията често попада и "царя на гората"-пушене,пиене,софри,риболов,жипки,аверчета на раздумка...
                    Нали са вредни за децата гореупоменатите пороци,мрънкотенето се апликира и върху порасналите,помнейки заръките на мама:
                    "-Дъще,мъжете са пораснали само външно/иначе са лапетии на акъл/-дръж го изкъсо,че все ще гледа комшийката и ще прави каквото си науми..."
                    ...........................................................................................
                    ...........................................................................................
                    Точките знаете с какво да ги заместите/маркирах само по редче на самодива,да не стане поста дъъъългичък/.
                    Първият ред е за тъщата,втория за дъщеря и.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                      ..........могат да докарат всеки мъж да тих ужас... даа, добре са си далтонистите.....
                      За тихия ужас си напълно прав, но т'ва за далтонистите не,
                      аз като представител(в зелената цветова гама) на тази група, мога да кажа,
                      че това е огромен проблем, а най-вече когато става въпрос за дрехи.
                      След няколко пазарувания от моя страна на неща, които са ми удобни,а и
                      моята философия е "да ми е удобно и да се харесам, а не 'щото е фешън",
                      всеки път бях посрещан с горе-долу този разговор:
                      - Амиии горе-долу става ама защо в този цвят?!?.
                      - Че какво му е на цвета - зелено.
                      - Не е зелено, т'ва е резеда!
                      - , че то не е ли зелено
                      - НЕ!
                      Сега вече нямам шанса да си пазарувам сам, а това вие мъже се сещате какво наказание е
                      Като се замисля, май няма мъж дето да може да го разбере начинът на мислене на жените,
                      а ако има такъв ентусиаст нека пробва и после да сподели :
                      http://slackpack.net/?q=node/388
                      Последно редактирано от valdivladi; 25-01-10, 10:54. Причина: Допълнение
                      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Ой ти ясен Гълъбе! Обясни на всички защо вече не хвърчиш и колко време е било нужно за това ....
                        Само гълъб не бяха ме наричали... пък било то и отсвирвайки ме...

Коментар

Само гълъб не бяха ме наричали... пък било то и отсвирвайки ме...
                          За буквалното летене говоря....

Коментар

Добре де, ама не е точно така... Тя пожертва в замяна, скалното катерене, без осигурително въже... Това си е просто сделка.

Коментар

Добре де, ама не е точно така... Тя пожертва в замяна, скалното катерене, без осигурително въже... Това си е просто сделка.
                              Сделка - ама на нея Катеренето с въже и е останало - а на тебе летенето - не ..
                              Типична манипулация....

Коментар

Сделка - ама на нея Катеренето с въже и е останало - а на тебе летенето - не ..
                                Типична манипулация....
                                По твоята логика, аз трябваше да продължа да летя със спасителен парашут... Аз спрях да летя, а тя да се катери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X