Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво знаем за жените?... ;-)))))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво знаем за жените?... ;-)))))

Първоначално публикуван от kanela Преглед на мнение
    В помощ на мъжете, които Живеят...

Името Й.

Не я превръщай в нещо, което не е. Не я гледай с очи, натежали от чужди погледи, не я откривай там, където не е, не я окичвай с имена, не значещи нея. Имаш ли нужда, отвъд реалността си да я видиш. Имаш ли нужда задълго да останеш с еднозначното. Имаш ли нужда, реалното да изтърпиш. Имаш ли нужда ?. Нейното „ съм” твоя нужда може ли да бъде? Нейното „ тук” може ли да е твоето „ там”? Не я превръщай във видение, а я виж. Не се изгубвай в нея, а я обгърни от всичките й краища и така може би началото винаги ще стига до самия си край, а краят ще поражда началото. И ако в този цикъл се почувстваш сбъднат, значи си я видял. Значи обходил си я надлъж и на шир, и не бягаш от скуката. Не бягаш от простото. Защото тя е нещо еднозначно, просто, какъвто е и живота. Начало- край, край-начало, а по между им нашите осъществености. Може ли да е само начало? Може ли да е само край? Не я превръщай в нещо, което не е, не я търси там, където не е, не виждай символа в нея, а чрез него открий еднозначността Й. Едно е името. Живот. Протяга се между начала и краища.
    Можеш ли да понесеш живота си, без самия живот. Без Нея как ще се раждаш и умираш, как ще чувстваш и усещаш? Какво избираш? Защото Тя е третия път. И малцина по него поемат. Самотворците. Живите.
    E, те т'ва не го разбирам
    К'во искаш да ни кажеш ...
    ???
    Жени! Иди ги разбери

П.П. При опита ми да се справя с декодиране на горното стигам до едно - опитваш се да кажеш, че с жените е лошо, ама без тях е по-лошо.
    Правилен ли ми е превода?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
      По темата за "G" точката.
      След не толкова задълбочено проучване се
      оказало, че G точката при съвременните жени е в
      окончанието на думата "shoppinG"
      Поздрави
      Това, което написа ме подсети за едно старо разказче, което съм изложил по-долу:

През целия си досегашен живот не успях да разбера разликите във възприятията за секса при мъжа и жената. Клишетата от рода на „мъжете са от Марс, а жените от Венера„ също. Не мога да разбра защо сме толкова различни.

Преди няколко вечери си легнахме с жена ми и се приготвихме за сън. Имах голямо желание да правим секс и започнахме да се докосваме под завивките. Искам да отбележа, че любовната игра не беше едностранна, а взаимна. Скоро вече бях много възбуден и тъкмо да пристъпя към действие, жена ми ми каза: „Скъпи, не ми се прави секс! Искам просто да ме гушкаш!„ , на което аз успях само да я погледна въпросително в очите с много учудено и неразбиращо изражение на лицето. „Вие, мъжете, не може да разберете сексуалните потребности на жените! Имам желание само да се сгуша в теб!„ . Тази нощ не правихме секс.
      На следващия ден излязохме с жена ми на пазар в един огромен търговски център. В един елегантен и скъп бутик тя премери дузина прекрасни рокли и всички и стояха превъзходно. Милата ми съпруга не можеше да избере измежду три от тях. Тогава неочаквано, дори и за мен, й предложих да вземе и трите. Трябваше да видите погледа й. В него се четеше почуда, щастие и вече се забелязваха малки искици сексуална страст. Радостна тя ми каза, че за новите и рокли трябва да премери и няколко чифта подходящи обувки, които струваха около 500 лева. И тук отговорът, които последва от моя страна беше „Разбира се, скъпа!„ . Настроението и вече беше много добро. Искрите от преди половин час бяха прераснали в пламъци. Почти бях успял да разруша образа на тези безчуствени същества – мъжете! До бутика се намираше и едно бижутерско ателие. Жена ми се втурна в него и след минута излезна с прекрасна гривна с диаманти като от прави страстен поглед кам мен и умолително зачака отговорът ми. Чу се още едно „да„! В очите на съпругата ми се четеше вече животинска страст и образът на мъжете беше тотално променен. С всичките рокли, обувки и бижута тя се отправи към касата.
      „Скъпа, знаеш ли, нещо нямам желание да купувам каквото и да е. Не ми се правят покупки.„ Жена ми ѕастина на мястото си и ме погледна учудено. Какво ли и минаваше през главата. На лицето и се четеше изненада, обаркване и ярост. „Вие, жените, не може да разберете потребностите от покупки на мъжете! Искам просто да ме гушкаш!„ .
      Последваха няколко много тежки дни. Вече отново спим в едно легло, но май няма да правя секс дълги години. Но чуството в онзи момент в търговския център е незаменимо...
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
        Това, което написа ме подсети за едно старо разказче, което съм изложил по-долу:

И аз го търсех, но не можах да се сетя къде съм го чел.
        "Bis dat qui cito dat"

Коментар

А аз забравих да добавя от къде е свалено.Оригинала се намира в http://e-bane.net оттам нататък вече беше по болшинство форуми навремето, а като дата писано, беше Февруари 2007 под заглавие Скъпи не ми се прави секс... .

Коментар

Вали сняг, предния ден е валял дъжд. Има скрит лед. Мъжът предлага разходка по тъмно....ей така...да се поразходим и да минава времето....Пътят е хлъзгав, страшен, но славен. Правиш едно единствено движение, така естествено и така природно обусловено- хващаш се за ръката на мъжа и казваш просто "леле, ще падна", мъжът обаче отговаря..."пусни ме, не искам да ме държиш..., не обичам просто..." Та...дали някой би ми казал какво знаем за жените в този момент....които не са премерили три рокли и пръстени, а просто са искали да не паднат на леда....и умирайки от студ са отишли на разходка, за да е щастлив поискалият разходка....очаквам въпроси от сорта...ама ти с мъж ли беше....и веднага отговарям - аха, с мъжът ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
              Вали сняг, предния ден е валял дъжд. Има скрит лед. Мъжът предлага разходка по тъмно....ей така...да се поразходим и да минава времето....Пътят е хлъзгав, страшен, но славен. Правиш едно единствено движение, така естествено и така природно обусловено- хващаш се за ръката на мъжа и казваш просто "леле, ще падна", мъжът обаче отговаря..."пусни ме, не искам да ме държиш..., не обичам просто..." Та...дали някой би ми казал какво знаем за жените в този момент....които не са премерили три рокли и пръстени, а просто са искали да не паднат на леда....и умирайки от студ са отишли на разходка, за да е щастлив поискалият разходка....очаквам въпроси от сорта...ама ти с мъж ли беше....и веднага отговарям - аха, с мъжът ми.
              К'во да ти кажа-мъжът ти е случил на жена.Китайците и грузинците обичат да се изразяват с поговорки,та да се омешам и аз с тях:
              "Хубавите ябълки,прасетата ги ядат"-нито съм я измислил,камо ли ще съм последният,който я е споменал.
              Горното най-вероятно е изключение,което знаем потвърждава правилата и довършва логически/мразена дума от фимейлната част на човечеството-ерес някаква/ общовалидните положения и взаимоотношения.
              Да не празнословя-Айнщайн/теория на относителността/,Моцарт/ненадмината музика/,Нютон,Менделеев,Питагор,Анаксагор,Аристотел,Кеплер,Брахе,Хелър,
              Кларк-как пък един не откри какво искат жените...Толкова полезна работа свършили в техните си области и облагодетелствали човечеството,само че при булките-ядец,нема подходящ лакмус-яде ли се,пие ли се,вдява ли от дума-мъгла...
              Горното го заверявам със семейният си живот,дъщерята и безсилието на плеяда доказани учени и таланти да стигнат до същността на жената!
              Приемам контрааргументи,без Клара Цедкин/за нея имам съмнения откъм женственост/...и Жана Д'Арк/какво ли не прави ядосана булка/...

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                Май на съпруга ти му липсват малко обноски. "Не обичам просто" е извинение. Дано е силен в други области защото всеки от нас си има трески за дялане. Но щом си с него явно има повече положителни страни отколкото, това за което обясняваш.
                Моята жена никога не съм могъл да я предвидя или да я разбера точно, а съм се опитвал доста вече 15 години. Но пък от друга страна тя ме промени толкова много, в положителна насока разбира се. (
                Отначало и аз не исках да се държим за ръка по града (можело да ми се смеят приятелите), пък сега на мен ми е неприятно ако не го правим. Това е само малък пример.
                Всяка жена може да направи така, че мъжа и да прави каквото тя желае, зависи от подхода, при всеки от нас е малко по различен. Но общо взето е един и същ.
                Успех
                Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Аз пък, нищо не разбирам от жени, но винаги имам стремеж да ги изучавам, ей така за обща култура

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                    Аз пък, нищо не разбирам от жени, но винаги имам стремеж да ги изучавам, ей така за обща култура
                    е това мисля че всеки мъж го иска. Някои от нас само палпаторно, други искат и от вътре и от вън, трети само емоционално, а някои искат да надникнат в всяко тяхно скрито място и т.н.
                    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Да вземем да обсъдим моста, а?
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Да вземем да обсъдим моста, а?
                        Мда, мисля че е време, че иначе отиваме в дълбокото....
                        И в духа на темата, ето още нещо старо, но лачено.Повечето може и да сте го виждали, но все пак....

Какво струва щастието?Какво струва женското щастие???

Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:

1) Приятел

2) Другар

3) Любовник

4) Брат

5) Баща

6) Учител

7) Възпитател

Майстор готвач

9) Механик

10) Водопроводчик

11) Дизайнер на интериори

12) Модист

13) Електротехник

14) Сексолог

15) Гинеколог

16) Психолог

17) Психиатър

1 Терапевт

19) Остроумен

20) Симпатичен

21) Атлетичен

22) Нежен

23) Внимателен

24) Кавалер

25) Интелигентен

26) С богато въображение

27) Съзидателен

2 Благ

29) Силен

30) Разбиращ

31) Толерантен

32) Благоразумен

33) Амбициозен

34) Даровит

35) Смел

36) Решителен

37) Заслужаващ доверие

3 Съобразителен

39) Страстен

40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
                        2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея
                        самата,
                        3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и
                        какво прави...

Особено е важно да:

Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата,
                        абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви
                        целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й,
                        на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че
                        ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е
                        нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се
                        хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".
                        _______________________________________________________________________________

Какво струва мъжкото ни щастие?!

НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ

На мъжа му трябват единствено :

1) СЕКС

2) ХРАНА

Ей, жени, хайде сега кажете, дали не ви излизаме почти гратис?!
                        Последно редактирано от Станислав Николов; 13-01-10, 10:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
                          Мда, мисля че е време, че иначе отиваме в дълбокото....
                          И в духа на темата, ето още нещо старо, но лачено.Повечето може и да сте го виждали, но все пак....
                          Моя мъж си е такъв ....
                          Но и ме дразни от време на време с ината си ... и за това ми е интересно ...
                          Освен това решава всеки компютърен проблем мигновено...
                          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                            Моя мъж си е такъв ....
                            Но и ме дразни от време на време с ината си ... и за това ми е интересно ...
                            Освен това решава всеки компютърен проблем мигновено...
                            Е, това вече го разбрах
                            Мъже и компютри - това е тайната
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Явно знаем за жените всичко,..и нищо.
                              Обаче знам едно, ако се измисли някакъв модел дамска чанта, която като отвори жената направо да си влиза в къщата с препратки до офиса...според мен ще е мноого доволна
                              П.П и малко копи/пейст

Внимание
                              Изслушай внимателно жената й и кажи, колко добре изглежда.

Чуждото
                              В чуждата жена обикновено мъжът харесва точно това.

Жени

Има само два начина да се справиш с жените… но все още никой не

знае кои са те.

Опит

Някои жени твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?

Не очаквате отговор?

Мили дами... Когато задавате въпрос, на който не очаквате отговор, не се учудвайте, че получавате отговор, който не искате да чуете.
                              LZ1HRD

Коментар

Взгляд налево - пудра и помада.Взгляд направо - духи, ароматы..Да, парень, ты попал в мир женщин!Здесь свои правила, свои запросы ;] Спросишь, что это вообще за место?! Извини, науке это неизвестно...
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X