Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво знаем за жените?... ;-)))))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво знаем за жените?... ;-)))))

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    ...Все едно да си купите една диня от зарзаватчииския магазин,да я занесете в най-плодородния бустан в Харманли, и да си седнете насред бустана, да си ядете вашата диня.
    Кратка версия:
    "С дърва в гората не се ходи"!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

И в спама за жени също Сега, кой ще разбере, кой е бостанджията????????????

Как ще намажа нещо, в кофата... Вие май искате да си остана ерген
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Вие май искате да си остана ерген
        В някои случаи това е по-добрият вариант, вервай ми!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

http://www.e-bane.net/index.php
          Айде, бе Насов....айде бе, чедо, напиши нещо, бе...спамни малко....баси да не си отказал...спаменето. С хапчета или.....
          Последно редактирано от bodo; 09-07-09, 21:58.

Коментар

Постродилно жените не са същите

Коментар

Разгеле....бех се притеснил вече. Добре е момчето, нищо му нема.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                Eдин човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил:
                ‘Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание. Човекът спрял мотора си и казал:
                ‘Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам.’ Господ му отговорил:
                ‘Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество.’ Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
                ‘Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените: искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива.’
                И Господ му отвърнал:
                ‘Две или четири платна искаш на тоя мост?’

А жената би казала - "и лента за колоездачи ми сложи освен 4те платна"

До: Какво знаем за жените?... ;-))))) Достатъчно си знаете, не ви и трябва повече, че ако знаете повече сами ще си теглите куршума

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                  А жената би казала - "и лента за колоездачи ми сложи освен 4те платна" До: Какво знаем за жените?... ;-))))) Достатъчно си знаете, не ви и трябва повече, че ако знаете повече сами ще си теглите куршума
                  Тц, тц, тц....не стига, че спами в оная тема , ами и тая метна....спамерка. Добро утро, аз досега нанках. Как сте, спамерчета мамини....казвайте бързо, че трябва да ходя на плаж.....

Коментар

Много мъдро написано и вярно
                    Няма нищо за разбиране ...просто сме безкрайно различни
                    _______________________________________________________________
                    Жената иска много от един и същи, мъжът иска едни и също, но от много.
                    някой ден и по-голяма джипка ...

Коментар

[QUOTE=bodo;791182]Чиче...аз крива диня не съм виждал, тука мангалите се кръгли ги продават. А куца жена....ако да е куца, само да е млада....

Ааа тук сам се издаде! Личи си че не си ходил на бостан?А само на пазарС право народа е казал :Крива диня да ядеш и куца п....а да е..ш наи сладко
                      Хаиде другия път ша ви кажа още нещо.. Чичко ви Фър ..
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Ааа тук сам се издаде! Личи си че не си ходил на бостан?А само на пазарС право народа е казал :Крива диня да ядеш и куца п....а да е..ш наи сладко
                        Хаиде другия път ша ви кажа още нещо.. Чичко ви Фър ..
                        Ми аз съм градско чадо, бе....пазарувам в хипермаркетите дините. А момите сами ме намират.... Някой път трябва да ме заведеш на бостан....това ще си е оффроуд преживяване.

Коментар

Още една гледна точка за женската любов
                          http://www.vbox7.com/play:8808e128
                          Зима иде

Коментар

Даже в спама се окапахте Що ви трябва да ни разбирате, и ние не ви разбираме ама ви търпим, че и на плажа ви търпим, докато вие се облизвате по чуждите дини хич и не забелязвате че останалия народ му текат лигите по вашата, ма нали е пробвана вече си мислите че другите по сладки Да видим ся кой по прав
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                              Още една гледна точка за женската любов
                              http://www.vbox7.com/play:8808e128
                              Това не знам дали точно е любов... интересно тогава какво ли Ева е обичала в Адам
                              Смятам, че в същността на всеки от един от партньорите трябва да има по малко и от другия пол (като нагласа и разбиране) за да се достигне до сливането помежду им... Никога най-лесният път не е и най-правилен. Както беше записано в логото на един от колегите тук - ,,За да достигнеш до извора трябва да плуваш срещу течението".
                              А що се отнася до дините - трябва да се опитват умерено и с финес за да се усети (да ти дадат) пълната им (си) сладост...
                              Последно редактирано от emanuilis; 11-07-09, 15:42.
                              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                              LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                                Това не знам дали точно е любов... интересно тогава какво ли Ева е обичала в Адам
                                Като първи човек, е назначен за управител на Райската градина... и при невъзможност, да се заиграе с шефа, натиска Адам... А и са ѝ липсвали други мъже, та няма с кой да се заиграе... И Адам за това е изневерявал, само с дясната си ръка
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X