Обява

Свий
Няма добавени обяви.

направи си ТАНК...............

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Танковете изглеждат много страшни за всеки който не е живял с тях. А всъщност са нежни и деликатни създания, като душите на тия които ги карат)
    ААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! Това е ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!
    Признава се! Дайте да го сложим на банера на сайта като мото, велико е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Що се смеете бе, питомните танкове са много полезни. А дивите се опитомяват лесно и много се привързват към хората.

Коментар

Освен ако не са противникови....
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако не сте решили да правите всичко от нулата може да тунинговате готова машина и то не скъпа( надявам се ). Имам в предвид подходящ артилерийски влекач от военните търгове. Не му знам точно модела, но изглежда като "виетнамка" с вериги. Веригите му са като на МТЛБ и със сигурност нямат гумено-метален шарнир. Но това не му пречи да вдига мин. 60км./ч ( виждал съм го лично в казармата).
            ( Тук ще отворя една скоба за веригите и скоростта. Веригите с гумено-метален шарнир са по износоустойчиви, еластични( високоскоростни) и сложни за производство. За да може машините с чисто метални вериги да се движат бързо е измислена конструкцията без поддържащи ролки( Т-34,Т-VI-"Тигър"( не че е много бърз ..), Т-54, Т-55, МТЛБ, БМП) т.е. веригата е много дълга и свободно "пада" врху опорните ролки. Еластичността идва от опъването на свободно падащата под тежестта си верига. Лично съм виждал тази конструкция( влекач на базата на Т-34 ) да вдига 90км./ч.)
            Та според мен този влекач ( може да се види и във Военноисторическия музей) е евтина и добра база за тунинг.Тракторчето Булгар не става за високи скорости, защото конструкцията на ходовата част е със поддържащи ролки(не че не могат да се махнат и да се удължи веригата, но трябват опорни с по-голям диаметр и т.н.....)

Искрено Ваш: о.р.-ефр.Василев- инстуктор мех.-водач на Т-72
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Не става брато, много е тежко, това тук нещо от видеофилчето не тежи повече от тон и има мощност от няколкостотин коня... Виж само съотношението конска сила на килограм и ще видиш че с никакъв тунинг не може да се направи нищо свестно нито от трактор, нито от влекач.

Коментар

Може но трябва да сложим корабен двигател
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Може, ама той пък е тежък...пак омагьосан кръг...И наче преди продавах едни хубавинки ТВ3-117 се казват, Стефан ги знае, теглото е около 400 кила, а мощността е межд, 1750 и 2200 коня в зависимост от модификацията... Говорим за газотурбинни двигатели за вертолет
                  Ако се абстрахираш от разхода са велики

Коментар

А не може ли да си купим едно готово животно което се казвало ПТС. Продава го един познат. Казва че било с вериги и перка и можело да плува. Иска му 7-8 хил. лева. Обаче е големо и тежко и не знам кво ще го правиме. А бе пак простотий.

Коментар

Според мен трябва да се ползва за евакуатор при състезания и преходи.

Коментар

Тогава предлагам да се организираме една гора народ и да си го купиме партийно.

Коментар

http://use-weapon.astral.kiev.ua/ing_pts2.html
                          http://vs.milrf.ru/armament/vt_ev/

Хубава работа, ама украйнска... Бе, на това ще му трябва партийно изхранване при тези габарити и маса. На мен ми се вижда прекалено, ама кажете откъде човек може да си купи БРДМ. По всички търгове що можах гледах и няма такова животно.

Коментар

А, и аз съм искал, ама твърдо казаха че БТР-и и БРДМ-и няма да продават на частни лица. Само на фирми с лиценз и то за реекспорт, сиреч да не остават в България...имало го като клауза в договорите по План 2004... Нали това работехи и си бях заплюл едни, но уви....

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                              Може, ама той пък е тежък...пак омагьосан кръг...И наче преди продавах едни хубавинки ТВ3-117 се казват, Стефан ги знае, теглото е около 400 кила, а мощността е межд, 1750 и 2200 коня в зависимост от модификацията... Говорим за газотурбинни двигатели за вертолет
                              Ако се абстрахираш от разхода са велики
                              Оффтопик - Бях гледал как един човечец, беше присадил двигател от БЕЛ на един пикап ! Казаха, че на празен ход държи 20 000 оборота в минута
                              RB Patrol Team

Коментар

Украинските работи верно станаха по-тъпи и от наште през 96-та. Би трябвало да видят поне нашия опит ... Идиоти.
                                Дайде да регистрираме фирма за евакуация. Тогава би трябвало да не могат да ни ритнат, и да ни продадат. Даже имам някви бездействащи ремонтни фирми, ще стане лесно и бързо. После може да поискаме и гаубица за сваляне на лавини, имам и сапьори и артилеристи. Друго освен ВОС-а не могат да поискат за лицензиране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X