Какво е Зебра?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
направи си ТАНК...............
Свий
X
-
Фабриката в Нови Искър... Аз имам по-добро предложение, има достатъчно парчета от яка транспортна лента от ТЕЦ Бобов Дол... Тя е канадска, дължината и достига повече от 3 километра в едната посока...мнооого е яка...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аха, гумената фабрика. Те правят. И бандажи на ролките, и други екстри, не само противогази.
Е да де, ама е гладка. Край с проходимостта като няма гребени. И не е еластична, а правилната гъсеница диша.
Хм. А малки парчета от буклука има ли? Утепало се е за разширители на калниците и друг дълбок тунинг.
Коментар
-
Еластична е, а грайферите се завиват с болтове като на ратрака - парчета винкел...като се износи, отвиваш и завиваш други. Парчета има, ние обшивахме с нея каросериите на камионите отвътре, да не се прецакват дъските като возиш железа.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе грозно ... Ако не обичате котките, значи не умеете да ги готвите! Не си го доизмислил, няма начин да не стане. Ако трябва ще викаме Жоро, той е истински дизайнер, не е самодеец като нас. Ще каже как да изглежда така, че утре и гъзетата да търсят да си слагат.
Хм. За гребените почти ме убеди. Хм. Кво значи еластична? Колко? После как се връща? Мамка му, пак влизаме в приключение. Дай някво парче да го опънем с машината да видим кво ще излезе.
То се видяло, ами като ще е гарга, дай поне да е рошава.
Всеки тренирал - тренирал да си реже джипа, натренирал се, и сега айде всички заедно юруш на верижното изчадие ... Че кво, идеята ми се вижда достатъчно идиотска за да се опита ...
Коментар
-
Аз имам по-добра, на Алеко се продава един ратрак, двигателя е нещо от порядъка на 13 или 15 литров V8 на Катерпилар. И всичко си е готово...Хидрообемна трансмисия...само трябва да се бронира кабината...Сигурен съм че ще излезе по-евтино отколкото да си го направиш сам. А лентата е наистина много яка Стефане, цялата е само корди на пластове...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Тракотра за когото говора е с метални вериги много тесни и на вид много различни от тежките на болдозери и танкове от типа за когото си мислите! Танка вдига повече от 40км... и несе късат! А за тракторите - те неса конструирани за повече поради това, че неим трябва да вървят много! Плюс това един трактор тежи много тонове, а машината която виждаме е в килограми и затова има такъв потенцял!
Гумени вериги се продават, но са страшно скъпи! Все пак гумени вериги се срещат както при моторните шейни така и на малките строителни машини вече!
Но ако веригите бяха гумине, въпреки че се вижда, че са метални на мястото в което распраха дървената къща щяха или да се скъсат или да нея начупят така!
За лента от типа транспортна.... нищо нестава.. имам за 10 такива ако е в нея въпроса, но тя дори полята с вода е като парзалка....! А да прикачим "ламели" по нея немисла, че ще издържат каквито и да са на тази тяга...! Просто си иска метално вериги! Нека вида това тракторче и ако е там ще го взема, ще го снимаме и ше разискваме пак!
4ао и късмет!Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от DINIТракотра за когото говора е с метални вериги много тесни и на вид много различни от тежките на болдозери и танкове от типа за когото си мислите! Танка вдига повече от 40км... и несе късат! А за тракторите - те неса конструирани за повече поради това, че неим трябва да вървят много! Плюс това един трактор тежи много тонове, а машината която виждаме е в килограми и затова има такъв потенцял!
Гумени вериги се продават, но са страшно скъпи! Все пак гумени вериги се срещат както при моторните шейни така и на малките строителни машини вече!
Но ако веригите бяха гумине, въпреки че се вижда, че са метални на мястото в което распраха дървената къща щяха или да се скъсат или да нея начупят така!
За лента от типа транспортна.... нищо нестава.. имам за 10 такива ако е в нея въпроса, но тя дори полята с вода е като парзалка....! А да прикачим "ламели" по нея немисла, че ще издържат каквито и да са на тази тяга...! Просто си иска метално вериги! Нека вида това тракторче и ако е там ще го взема, ще го снимаме и ше разискваме пак!
4ао и късмет!
Приятелю виж на ратрака веригите - гумени, на вид същите като транспортната лента, ребрата са даже не стоманени от винкел а алуминиеви...Движи го огромен и як дизел и върви през пънове и морени и нищо не им става. Те хората са го измислили, не ти трябва да ореш че да са метални.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Яка на кво? Ако не се знае относителното удължение, нищо не правим. Там границата на провлачване, квито още има заклинания от материалознанието. Без това все едно няма да мине. Мойта машина е счупена, ама знам и други, това е малкият проблем.
Е, ти па ... Готов рактрак може да си купи всяка маймуна с кинти. А да направи такова нещо може само стадо маймуни. С бири. С мангизи може всеки.
Коментар
-
Просто прескачаш стадия на експериментиране (в повечето случаи неудачно) и направо действаш напред като непрекъснато го подобряваш...и стигаш много по-напредПървоначално публикуван от СтефанЯка на кво? Ако не се знае относителното удължение, нищо не правим. Там границата на провлачване, квито още има заклинания от материалознанието. Без това все едно няма да мине. Мойта машина е счупена, ама знам и други, това е малкият проблем.
Е, ти па ... Готов рактрак може да си купи всяка маймуна с кинти. А да направи такова нещо може само стадо маймуни. С бири. С мангизи може всеки.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ААА Стефане идеята е прекрасна и мисла, че си заслужава повече от колкото да правиш джип-тях ще ги ползваме за влекачи докато стигнем земния път
Това ще прави чудеса просто трябва да се хванем и да измислим кое от какво и да го направим... , а защо не и няколко
4ао и се заглеждайте по верижните вече...
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
такава машина фабрично произведена съм сигурен, че несъществува! И милярди да имаме няма от каде да си я купим! Ако все пак има нещо верижно за което говорите ще е адски тежко и какво правим... нищо!!!
За гумените транспортни ленти - как ги снаждате? Щото примерно моите са на лист дълъг 3 метра примерно и широк някъде 80см! А за да стане верига трябва да стане затворен "обръч" и как става?
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Занитват се като предварително се вулканизират, има си технология. Да не мислиш че транспортната лента е цяла поначало? Казах ти че тази за хвостохранилището на Бобов Дол е над 6 км. (3км в едната посока)...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Има стандартни сглобки, нещо като нитоването. Знае се къде и колко се скосява, на какви разстояния от края и една от друга дупките. Има с болтове, има със скоби, имаше и някви железа като ципове. Ще го изровим от справочниците.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар