Цените са на сайта, който съм дал по-горе. Е батерията я взех за 30 вместо за 50 лв, но е втора употреба.
Малко оффтопик - кога ще мога да пиша мнения, без преглед от модератор?
За резервни части, провери в магазина от който си го купил - обикновенно подържат наличности от най-чупливите елементи. Ако не, виж тук: www.servo-expert.com www.steldi.com www.hobbydick.com www.rcmodelist.com www.rcpilot.eu
Моя хеликоптер също е в бокса - в следствие на мощната батерия, и двата мотора са изпържени. Но май ще минавам на E-sky Lama V4, понеже е 4 канален и има всякакви части за него, дори тук в БГ.
Днес май за първи път не счупих перка, добре че открих в Гърция Евтини перки за моя звяр
Все пак това си е събитие - полет без трошене!
Още повече, сетих се да пусна и камерата, вярно без оператор не е лесно, но успях да изрежа един кратък момент с Реален полет
Реших, че съм се понаучил и си взех по-голямо (ужким по-хубаво), още на първите опити разбрах, че не мог ада го контролирам - ама хич , но все пак го извадих на ливадата и резултата не закъсня, посчупих го, но което е по лошо - отказах се да се боря с него и сега ще го продавам
И внимавайте по-големите са МНОГО Опасни зверове и преди си го знаех ама сега го ВИДЯХ!!!
Реших, че съм се понаучил и си взех по-голямо (ужким по-хубаво), още на първите опити разбрах, че не мог ада го контролирам - ама хич , но все пак го извадих на ливадата и резултата не закъсня, посчупих го, но което е по лошо - отказах се да се боря с него и сега ще го продавам
И внимавайте по-големите са МНОГО Опасни зверове и преди си го знаех ама сега го ВИДЯХ!!!
И моят е голям, но не съм имал кой знае какви проблеми с него ...
О-о, сори колеги, аз съм бил в темата за хеликоптерчетата !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар