Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си хеликоптерче с дистанционно !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих си хеликоптерче с дистанционно !

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    И мойто е около 10 минути. Но после и зареждането е много бързо, 15-ина минути, докато разреждам другия пакет.
    И с какви батерии е това чудо?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Некви криминални, производство на Nikko. Сигурен съм може и по-добре батерии да има, но тези мисля са направени за бързо зареждане и съответно разреждане, като зареждачката работи както от кола, така и на собствен ход, със 6 други (обикновени А) батерии За всеки случай, ако няма джип под ръка.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Малко, по-малко му хващам цаката Ако имах още перки сигурно щях да се науча (майтап)
        Вече започвам леко да го покарвам в стаята
        Последно редактирано от cveti; 12-05-08, 16:22.

Коментар

Как не съм ви надушил до сега ? Аз си купих с две перки без заде стабилизатор, доста трудно го научих да виси на едно място, но сега съм спец правихме му 2 ремонта и сменихме 3 пъти перките. Голям кеф е да си играеш с него, сега съм си поръчал от Китай ето това
          Мога да взема и още стига да има навити(болни) като мен

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Как не съм ви надушил до сега ? Аз си купих с две перки без заде стабилизатор, доста трудно го научих да виси на едно място, но сега съм спец правихме му 2 ремонта и сменихме 3 пъти перките. Голям кеф е да си играеш с него, сега съм си поръчал от Китай ето това
            Мога да взема и още стига да има навити(болни) като мен
            Боже, любимата ми тема пак се е оживила !
            ... и Явор, и Алекс и те пилоти станали !
            Яворе, прибави към лебедката ми и едно въртолетче, моля те, че направо се излагам така !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

При мен се получи по-страшно. В момента сме с три хеликоптерчета. Едно в мен и останалите в децата.

Из хола се водят вариянти на " Пустинна Буря" . Много е весело, но освен перките съм минус една крушка, една чаша и тежък посттравматичен стрес на котарака.

Голям Купон са.
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Боже, любимата ми тема пак се е оживила !
                ... и Явор, и Алекс и те пилоти станали !
                Яворе, прибави към лебедката ми и едно въртолетче, моля те, че направо се излагам така !

Готово, само да се прибера в Бургас, сега се пържа като цаца на Пловдивския панаир. Като уточня колко ще ни се вържат с транспорта(мисля да ги викна със самолет) ще ти кажа

Коментар

Готово, само да се прибера в Бургас, сега се пържа като цаца на Пловдивския панаир. Като уточня колко ще ни се вържат с транспорта(мисля да ги викна със самолет) ще ти кажа
                  Хеликоптери на самолет?!
                  Викай ги направо на собствен ход
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако някой се интересува, днес видях пет или шест модела на цени от 29лв. до 99лв. с различни големини. Като най-малкият беше около 25-25см. дължина, а най големия около 50-60см. Това в магазин "Джъмбо" на бул. България.
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                      Ако някой се интересува, днес видях пет или шест модела на цени от 29лв. до 99лв. с различни големини. Като най-малкият беше около 25-25см. дължина, а най големия около 50-60см. Това в магазин "Джъмбо" на бул. България.
                      Тези не стават за нищо! Аз лично си купих, освен че може да се вдигне нагоре е абсолютно неуправляем, при това на случаен принцип си лети :-)
                      LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani Преглед на мнение
                        Тези не стават за нищо! Аз лично си купих, освен че може да се вдигне нагоре е абсолютно неуправляем, при това на случаен принцип си лети :-)
                        Нямах представа, видях ги в кутиите. Добре че казахте, да не набутам някой
                        LZ1PER

Коментар

Днес хеликоптер с дистанционно-утре без.
                          B+

Коментар

И на нас кажи, че може да се окаже интересно

Коментар

В магазин "Bushona" има няколко варианта... За сега не се хвърлям, защото нещо не обичам да гледам отстрани, но може и да е забавно...

Коментар

Яворе това с бензинов двигател ли е.
                                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X