Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си хеликоптерче с дистанционно !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих си хеликоптерче с дистанционно !

Не издържах. Влезнах в магазин за играчки и се върнах 20 години назад. Егаси, ако имах достъп до този "трезор" като малък сигурно щях да превъртя ! Като си спомня колко ценни бяха дори листчета от разни списания със снимки на фигурки от "чужбина", а сега децата имат достъп до всичко това..

Та разхождам се из алеите ахххх-тук, аххх-там, колички, по-големи модели... Лего.. ТЕХНИКС ЛЕГО... напрежението се покачва и усещам, че скоро ще изгърмя.. и.. НЕЕ ХЕЛИКОПТЕР С ДИСТАНЦИОННО ! Край ! Не издържах и го гушнах като първокласник

Спринт към касата, нищо не ме интересува. Викам си само жената няма да ми го прости това лесно, я да й взема и на нея нещо да не е капо. Взех и мини модел на Алфа GTV Spyder - жълто. Едно към едно с нейната кола, много яко

Та, много съм щастлив, ще има с какво да си играя този уикенд и вече се оглеждам за някоя офроуд количка с дистанция

Nikko Sky Ace
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Купих си хеликоптерче с дистанционно !

А можеш ли да го управляваш? Че май не е лесно.

Коментар

Вчера направих опит вечерта, но духаше нечовешки вятър. Общо взето 10 излитания и 15 катастрофи
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
        Вчера направих опит вечерта, но духаше нечовешки вятър. Общо взето 10 излитания и 15 катастрофи
        И аз това съм чувал
        Внимаваи че "режат Глави", а иначе есигурно е голям кеф Винаги съм мечтал за Въртолет, ама по-големичък, еи това е летенето!

Коментар

Така е старата тръпка не минава.
          Аз като стар авиомоделист (над 7-8 години по време на социализма и ерата на ОСО) ровейки се из интернет по случайност попадам на магазин на авиомодели всякакви - с дистанционно, без, с ДВГ с ел.мотори и т.н. и страстта веднага взе жертва.
          Паля колата и отивам в Овча Купел 2 (аз живея в Дружба 1) да видя на живо какво се предлага, като умишлено ограничавам средствата които нося, защото знам какво ще стане.
          Гледах, гледах и хоп едно моделче на самолетче с дистанционно с ел. двигател и 370 лв - изгоряха.
          На другия ден газ към Дупница (там като млад пускахме самолетите), там към Сапарево има едно старо летище, което е идеално за тази цел ...
          Е вярно на първия опит счупих само перката, а на втория и самолета (не съм карал повече от 15 години, преди карах много по добри модели с ДВГ и RC), обаче се накефих максимално. Самолета е в бокса и това лято пак ще лети.

Тръпката остава ....

Е-е-е едно време правехме самолетите по 5-6 месеца и ги чупехме за 1 минута и няма отказване, а сега днешната младеж няма такова търпение...
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

даи малко инфо от каде го взе и колко струва,че и аз искам такова

Коментар

Супер, сега си вземи уеб камерка с Wireless или с SD карта, закрепвай и почваме да правим TV репортажи от OFFROAD събития с невероятна гледна точка.
              Ще избиеш цялото YOUTUBE по популярност.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

А честито да ти е.

топки със захранка, като бомби може ли да пуска - или само си хвърчи?
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Честито! И да го поливаш да стане голя-я-м хеликоптер
                  Тръпка голяма!

Коментар

Хаха, добри предложения.

Не, не мисля, че ще може да носи камера или бомби. Няма да е достатъчно мощно. За тази цел трябва хеликоптерче с нитро двигател. Те обаче са по 1500$ нагоре.

Йона, взех го от магазин в брюксел, цена 100 евро и гаранция 3 месеца. Гледам по нета ги има пак за по толкова, +- 150$. Има и доста по-евтини и доста по-скъпи.

Има някакви "микро" хеликоптерчета, които са ок за хвърчене в затворени пространства (вкъщи, в офиса и т.н.). Това е само за навън, опасно е за вкъщи, пък и ще му е много тясно. То е близо 50см дължина.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

тука каде се продават такива модели някой знае ли

Коментар

Вижте тук за каква лудница става въпрос, вдигат по 80 км/ч

http://www.youtube.com/watch?v=U2LzLubWhHc

http://www.youtube.com/watch?v=raWoE8K8-Yo

http://www.youtube.com/watch?v=pMHsH...eature=related

Намира се за около 500$ гледам

Последно редактирано от tutin; 16-01-08, 08:02.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                          Вижте тук за каква лудница става въпрос, вдигат по 80 км/ч

http://www.youtube.com/watch?v=U2LzLubWhHc

http://www.youtube.com/watch?v=raWoE8K8-Yo

http://www.youtube.com/watch?v=pMHsH...eature=related

Намира се за около 500$ гледам

Колега аз имам точно това вкъщи.Даже някаде бях писал за него.Голяма зарибявка е.Като истинска кола е ама в по-малки размери.Даже мойта сега е в бокс щото счупих предна лява полуоска.

Коментар

Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнение
                            BezPanika.com,мисля,че фирмата е във Варна има невероятни гъделчета.Дъщерите за Нова година ми подариха "антигравитационна " писалка.Бъзъци.
                            А мисля,че тези са за вътре в помещения.
                            Последно редактирано от Анастас Анастасов (rova); 16-01-08, 08:29. Причина: допълване
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнение
                              в Jumbo на бул.България мисля че има също

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X