От: Кулинарно порн0 за пре-десетоноемврийски дъртаци
Дроб. Ама не по пред-десетоноемврийска рецепта. Първо леко запържен, овалян в брашно, и после в йената ред дроб, ред кромид и във фурната с част от мазнината от пърженето. А най-напред киснат 2-3 часа в прясно мляко, ама особена разлика не забелязвам.
Та се сетих, че едно време дробът го приготвяхме все пържен. Някой ще споделили интересна рецепта, от татово време и преди това, за приготвяне на дроб.
Първоначално публикуван от Hala
Преглед на мнение
Та се сетих, че едно време дробът го приготвяхме все пържен. Някой ще споделили интересна рецепта, от татово време и преди това, за приготвяне на дроб.
Е, има хора, дето си ги ядат, ама на мен ми мЕришат и не ми хареШат. Свински черен дроб - да, може и свински език с някоЙ резервиЙ, ама другите свински вътрешности - не.
Гъски (домашни) чат-пат на Женския, пардон на пазара "Георги Кирков" продаваха
Коментар