Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи срещи с новите съседи :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първи срещи с новите съседи

Интересно е с такива съседи.

Коментар

Да пази бог от такива.

Коментар

Течен Шоколад,тоалетна хартия и под чистачките,после може да и помогнеш да го махнеш пък и за проба може да се опиташ с лизане да познаеш на кой от съседите е.Смятай,че няма да се и пробва да се заяжда с тебе вече.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Това в България ли е ? Много лежерно облечена жената. Сигурно е... гореща (натура) ?
          В България е!
          Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
          ...направо я засрами-остави торбите пред тях,позвъни й на вратата и я попитай така ли възпитава децата си,тая гад!
          Ти какво предлагаш, да я утрепам от бой ли? Ако има мъж и се изрепчи, вместо да се извини за тъ..та си жена, може ама...
          Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнение
          Да пази бог от такива.
          Бог от такива няма никакъв смисъл да ни пази, можеме и ние да си се пазиме!

Коментар

Споко бре! Дишайте правилно! Пак добре, че не го хвърля през балкона. Щото в Дружба примерно боклука се хвърля точно .... през балкона.

п.п. Нови Софиянци ... К'во да правиш!?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Има ги навсякъде такива цървули.
              Навремето в Люлин имах една млада съседка над мене на 11-тия етаж - накичена, наконтена, гримирана, напарфюмирана, облечена като принцеса. Не е за вярване, ама те баш тая фръцла всяка вечер си изхвърляше торбата с боклука през терасата, колко метеорити са прехвърчали пред главата ми ...............
              Блока беше нов, много от апартаментите бяха още празни, а тая кака се нанесе малко след мене. Та понеже в началото не познавах всички съседи, беше ми много трудно да повярвам, че такава наточена, направо дигитална мадама може да направи такава дивотия.
              Един път сутринта я срещнах пред асансьора и я попитах що си 'фърля така боклука през терасата, а тя вика ''е, кво, да слизам вечер сама жена до контейнерите ли? Обикалят кучета, а и трябва да мина през целия паркинг до отсрещния блок!''
              - Е хубаво, де, всички правим така!
              - Бе ти луд ли си, бе!? Ооооооо, я ме остави!
              -
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Споко бре! Дишайте правилно! Пак добре, че не го хвърля през балкона. Щото в Дружба примерно боклука се хвърля точно .... през балкона.

п.п. Нови Софиянци ... К'во да правиш!?
                Не съм от село, но харесвам хората на село и директно ти отговарям, че тази е част от група от хора, които са и софянци и селяни и какви ли не.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  Има ги навсякъде такива цървули.
                  Навремето в Люлин имах една млада съседка над мене на 11-тия етаж - накичена, наконтена, гримирана, напарфюмирана, облечена като принцеса. Не е за вярване, ама те баш тая фръцла всяка вечер си изхвърляше торбата с боклука през терасата, колко метеорити са прехвърчали пред главата ми ...............
                  Блока беше нов, много от апартаментите бяха още празни, а тая кака се нанесе малко след мене. Та понеже в началото не познавах всички съседи, беше ми много трудно да повярвам, че такава наточена, направо дигитална мадама може да направи такава дивотия.
                  Един път сутринта я срещнах пред асансьора и я попитах що си 'фърля така боклука през терасата, а тя вика ''е, кво, да слизам вечер сама жена до контейнерите ли? Обикалят кучета, а и трябва да мина през целия паркинг до отсрещния блок!''
                  - Е хубаво, де, всички правим така!
                  - Бе ти луд ли си, бе!? Ооооооо, я ме остави!
                  -
                  И ти я остави?
                  Не вярвам...

Коментар

Мишоци иаз съм в Люлин и най-страшното е, че това вече неме учудва.
                    Изсипвала съм пред вратата и върху главата....
                    А при мене отговора беше: Простачка!
                    Ма аз несе обидих щота съм си

Коментар

Аз на село живея, но никой не си хвърля боклука през прозореца балкона. Не знам защо.
                      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                        Не съм от село, но харесвам хората на село и директно ти отговарям, че тази е част от група от хора, които са и софянци и селяни и какви ли не.
                        Абсолютно съгласна! Така наречените "кореняк софиянци" в много случай са най-бруталнита простаци!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          И ти я остави?
                          Не вярвам...
                          Абе да ти кажа, след тоя случай метеоритите станаха доста по-малко, а каката още по-любезна.
                          Вени, в Пловдив има ли такива индивиди дето си изхвърлят боклука през терасата? Изобщо как е вдругите градове, или това е само софийски патент?
                          Само DIESEL !!!

Коментар

Има бе, то това са като хлебарките..
                            Преди време нещо си бършех по колата, и ненадейно чух едно яко свистене...много яко..
                            И инстинктивно се свих, и добре, че се свих..

Две торби от осмия етаж..
                            Видях я оФцата - гледаше, дали ме е уцелила.

Е, качих се до осмия етаж, и съвсем учтиво и казах на девицата - падна ви нещо от терасата...
                            Е - те такъв телешки поглед рядко се вижда...
                            дори нямаше смисъл да и тегля една п---ка майна... нямаше да разбере..

съвременен човек, кво да я правиш - нито да я биеш, нито да я ---ш.

То това е наказано от Господа, лошото е, че се множат..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Има бе, то това са като хлебарките..
                              Преди време нещо си бършех по колата, и ненадейно чух едно яко свистене...много яко..
                              И инстинктивно се свих, и добре, че се свих..

Две торби от осмия етаж..
                              Видях я оФцата - гледаше, дали ме е уцелила.

Е, качих се до осмия етаж, и съвсем учтиво и казах на девицата - падна ви нещо от терасата...
                              Е - те такъв телешки поглед рядко се вижда...
                              дори нямаше смисъл да и тегля една п---ка майна... нямаше да разбере..

съвременен човек, кво да я правиш - нито да я биеш, нито да я ---ш.

То това е наказано от Господа, лошото е, че се множат..
                              Бах маа му ! Докато бях пушач даже и фасове не съм хвърлял от терасата!
                              Само DIESEL !!!

Коментар

То простотиятa ходи по хорaтa,прости животни не съм срещaл!Проблем с тaкивa трябвa дa се осветлявa/дa стaвaт медийни звезди/,щото глоби имa и не сa мaлки ,но никой не ги нaлaгa.Зa пaлене нa дворни плевели и стърнищa също имa глобa ,мa дръжки!Здрaвa държaвa трябвa зa простaшкия мaнтaлитет.В Белгрaд в учaстъкa докaто чaкaх дa си плaтя глобaтa зa превишенa скорост,един чaкaше дa си плaти зa фaс в пaркa,тaм всичко минaвa през съдия в учaстъкa,кaзнят те зa нaзидaние плaщaш и си зaминaвaш,глобите сa дебели,но си ги и събирaт.Добрa прaктикa.
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X