Течен Шоколад,тоалетна хартия и под чистачките,после може да и помогнеш да го махнеш пък и за проба може да се опиташ с лизане да познаеш на кой от съседите е.Смятай,че няма да се и пробва да се заяжда с тебе вече.
Има ги навсякъде такива цървули.
Навремето в Люлин имах една млада съседка над мене на 11-тия етаж - накичена, наконтена, гримирана, напарфюмирана, облечена като принцеса. Не е за вярване, ама те баш тая фръцла всяка вечер си изхвърляше торбата с боклука през терасата, колко метеорити са прехвърчали пред главата ми ...............
Блока беше нов, много от апартаментите бяха още празни, а тая кака се нанесе малко след мене. Та понеже в началото не познавах всички съседи, беше ми много трудно да повярвам, че такава наточена, направо дигитална мадама може да направи такава дивотия.
Един път сутринта я срещнах пред асансьора и я попитах що си 'фърля така боклука през терасата, а тя вика ''е, кво, да слизам вечер сама жена до контейнерите ли? Обикалят кучета, а и трябва да мина през целия паркинг до отсрещния блок!''
- Е хубаво, де, всички правим така!
- Бе ти луд ли си, бе!? Ооооооо, я ме остави!
-
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Има ги навсякъде такива цървули.
Навремето в Люлин имах една млада съседка над мене на 11-тия етаж - накичена, наконтена, гримирана, напарфюмирана, облечена като принцеса. Не е за вярване, ама те баш тая фръцла всяка вечер си изхвърляше торбата с боклука през терасата, колко метеорити са прехвърчали пред главата ми ...............
Блока беше нов, много от апартаментите бяха още празни, а тая кака се нанесе малко след мене. Та понеже в началото не познавах всички съседи, беше ми много трудно да повярвам, че такава наточена, направо дигитална мадама може да направи такава дивотия.
Един път сутринта я срещнах пред асансьора и я попитах що си 'фърля така боклука през терасата, а тя вика ''е, кво, да слизам вечер сама жена до контейнерите ли? Обикалят кучета, а и трябва да мина през целия паркинг до отсрещния блок!''
- Е хубаво, де, всички правим така!
- Бе ти луд ли си, бе!? Ооооооо, я ме остави!
-
Мишоци иаз съм в Люлин и най-страшното е, че това вече неме учудва.
Изсипвала съм пред вратата и върху главата....
А при мене отговора беше: Простачка!
Ма аз несе обидих щота съм си
Абе да ти кажа, след тоя случай метеоритите станаха доста по-малко, а каката още по-любезна.
Вени, в Пловдив има ли такива индивиди дето си изхвърлят боклука през терасата? Изобщо как е вдругите градове, или това е само софийски патент?
Само DIESEL !!!
Има бе, то това са като хлебарките..
Преди време нещо си бършех по колата, и ненадейно чух едно яко свистене...много яко..
И инстинктивно се свих, и добре, че се свих..
Две торби от осмия етаж..
Видях я оФцата - гледаше, дали ме е уцелила.
Е, качих се до осмия етаж, и съвсем учтиво и казах на девицата - падна ви нещо от терасата...
Е - те такъв телешки поглед рядко се вижда...
дори нямаше смисъл да и тегля една п---ка майна... нямаше да разбере..
съвременен човек, кво да я правиш - нито да я биеш, нито да я ---ш.
То това е наказано от Господа, лошото е, че се множат..
Има бе, то това са като хлебарките..
Преди време нещо си бършех по колата, и ненадейно чух едно яко свистене...много яко..
И инстинктивно се свих, и добре, че се свих..
Две торби от осмия етаж..
Видях я оФцата - гледаше, дали ме е уцелила.
Е, качих се до осмия етаж, и съвсем учтиво и казах на девицата - падна ви нещо от терасата...
Е - те такъв телешки поглед рядко се вижда...
дори нямаше смисъл да и тегля една п---ка майна... нямаше да разбере..
съвременен човек, кво да я правиш - нито да я биеш, нито да я ---ш.
То това е наказано от Господа, лошото е, че се множат..
Бах маа му ! Докато бях пушач даже и фасове не съм хвърлял от терасата!
Само DIESEL !!!
То простотиятa ходи по хорaтa,прости животни не съм срещaл!Проблем с тaкивa трябвa дa се осветлявa/дa стaвaт медийни звезди/,щото глоби имa и не сa мaлки ,но никой не ги нaлaгa.Зa пaлене нa дворни плевели и стърнищa също имa глобa ,мa дръжки!Здрaвa държaвa трябвa зa простaшкия мaнтaлитет.В Белгрaд в учaстъкa докaто чaкaх дa си плaтя глобaтa зa превишенa скорост,един чaкaше дa си плaти зa фaс в пaркa,тaм всичко минaвa през съдия в учaстъкa,кaзнят те зa нaзидaние плaщaш и си зaминaвaш,глобите сa дебели,но си ги и събирaт.Добрa прaктикa.
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар